Отговори
# 405
  • София
Ние си купихме сушилня преди 3 месеца, дрешките от нея излизат изгладени и топли, само някои материи имат нужда от една ютия, памучните пелени (тензухени и муселинови) направо ми стават на хармоника  Mr. Green
Иначе казват, че няма нужда да се глади, въпреки че и новите сушилни не вдигат високи градуси, както са били тези едно време, но все още се твърди, че няма нужда да се глади, не знам... newsm78
Аз обичам да гладя бебешки дрешки, но ако съм изтощена и нямам време покрай детето няма да си го причинявам.

# 406
  • В градината...
Аз вчера бях на преглед - бебка била малка - с 2 седмици назад и ми предписаха съдоразширяващо - дузодрил. Хм, всеки път различно мерят - един път била назад, един път била добре. А е толкова относителна тази техника, само нервни кризи ми създава  ooooh!

# 407
Аз с малката нищо ме съм гладила. Дрешките наистина излизат топли и като гладени от сушилнята. Витаминка, аз тензухените пелени затова спрях да ги слагам в сушилнята, а си ги простирам. Много се свиват Simple Smile
Перу, не се притеснявай! В тези седмици вече техниката може големи отклонения да даде. Ти си взимай лекарството за всеки случай, но не се шашкай.
Наистина Суити къде изчезна?

# 408
Здравейте,мами!
Искам да попитам някоя от вас избрала ли е Окръжна болница в София за раждане?
Започнах да стягам багажа,и ми се ще с някой да си съгласувам списъка,понеже ме е страх да не забравя нещо...
След цялата еуфория покрай бременността,в момента ми е много самотно Sad
Още сме в ремонти,имам някои неща да купувам все още...Надявах се по това време вече да сме приключили,за да си обърна малко внимание и на мен поне последния месец,но уви...
Реално всичко е ок при нас на 12 ти влизам в 9ия,сънувам си синчето редовно,говоря му Grinning
Май че този болничен от 4ри месеца ми дойде множко,дано ме пропусне следродилната Wink

И така...Оплаках се Simple Smile

# 409
  • В градината...
Боряна  Hug
Стресът, който ми причиняват е по-опасен  Naughty

# 410
Момичета да попитам,че леко се обърках и аз.Тези тонове от кога започват да се слушат всяка седмица?  newsm78

# 411
  • В градината...
Момичета да попитам,че леко се обърках и аз.Тези тонове от кога започват да се слушат всяка седмица?  newsm78
Вчера ми казаха от 34-та.

# 412
Благодаря ти  Hug

# 413
  • София
Ние ги започваме от 36гс Simple Smile

# 414
При мен с тоновете започване от тази седмица, в 34 съм вече  Party

# 415
  • В градината...
Чудя се къде мога да си направя доплерово изследване за кръвотока на плацентата, да не би да ми се налага фраксипарин  Thinking Иначе си продължавам с аспирина. Мен ме гледат с един много стар ехограф, а в София ми е вече страшно много пътя да отида.

# 416
Така, малко съм притеснена и да ви попитам. С  Confused С мен всичко е наред, но мисля една приятелка.
Цяла нощ е имала болки и сутринта е отишла в болницата. Има 5 см разктитие, направили са и прегледи, тонове и т.н, но са й казали, че едва ли бебето ще се задържи повече от седмица вътре. Тя е в 36 седмица, но се чудех с такова разкритие не се ли ражда след няколко часа?
 newsm78

# 417
  • София
Bloomie, има голяма вероятност да роди, да отвори мехур и т.н., шанс за задържане, разбира се също има, ако успее да подейства терапията навреме, но не трябва да се търпи, ако имате болки в толкова ранна седмица, възможно най-скоро трябва да се посети спешния кабинет.

# 418
Vitaminka, точно това ме притесняваше и мен. Тя много се е забавила с отиването в болницата, но и от там според мен не са постъпили адекватно. Не съм говорила още с нея, само с мъжа й, но доколкото разбрах са я прегледали на ехограф, за разкритие и са й пуснали тонове. Не чух нищо за никаква терапия. Прибрала се е вкъщи и са й казали да пие нош па, ако има болки, после към болницата #Crazy
Дано всичко е наред и скоро да се радва на здраво бебче  Praynig

# 419
Aко не могат да задържат процеса и се увеличава разкритието, тогава евентуално ще се роди. Но в 36г.с  бебето има по-голяма глава от 5 см, така че няма да излезе  засега. На 9см примерно може и да стане, но не се тревожи, то не е толкова мъничко, даже и да излезе всичко ще е ок Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт