Отговори
# 540
  • Монтана
Момичета,като сте ходили за запис на тонове на бебо,камбанката която я има какво означава.И ако самата линия стига до 180 и малко над него това добре ли е  newsm78 Защото нищо ми не казаха нищо,само пак да ида към 17:00 да пуснем пак тонове  Tired

# 541
Високи са, затова те викат. Знам, че е нормално да са до към 160. Но пък ако бебче е било много активно по време на тоновете, може да е от това. Ная вторите ще стане ясно. А ти гледай да си спокойна.

# 542
Момичета,като сте ходили за запис на тонове на бебо,камбанката която я има какво означава.И ако самата линия стига до 180 и малко над него това добре ли е  newsm78 Защото нищо ми не казаха нищо,само пак да ида към 17:00 да пуснем пак тонове  Tired

Моите последно бяха до 160 и док ми каза,че до 160 била нормата,значи твоите са малко завишени,затова те викат пак Simple Smile Макар,че представа си нямам какво значи ако тоновете са над нормата ... newsm78

# 543
  • Монтана
Благодаря Ви момичета,дано всичко да е наред,ще видим по-късно пак.Само да не ми кажат да си нося вече сака за болницата  ooooh!

# 544
Христос Воскресе!  Живи и здрави да сме всички!

# 545
Честит Великден!Пожелам ви много здраве и късмет!

# 546
  • В градината...
Честито Възкресение Христово!

Скрит текст:

# 547
Христос Воскресе! Бъдете живи, здрави и благословени!

# 548
Благодаря Ви момичета,дано всичко да е наред,ще видим по-късно пак.Само да не ми кажат да си нося вече сака за болницата  ooooh!

Какво стана на втория запис? Как са нещата?

Честит празник момичета. Чудото на живота предстой , дано Бог да е с нас, да бди над нас и дечицата ни  Praynig

# 549
Христос Воскресе! Нека да си пожелаем да сме живи и здрави и винаги благословени!!!

# 550
Хрисос Воскресе, бъдете благословени!
  bouquet

# 551
  • Монтана
Христос Воскресе! Да сме живи и здрави и ние и наще семейства  Hug 

Mother of PrincesS
Втория АГ каза,че е по-добре явно е мърдало бебчо и като съм имала слаби контракции и от там се е повишило.Но като гледам пак  другия лист този път почва от 140 и пак стига до 180 и малко отгоре,и пак има камбанки но само три.В понеделник ми каза да отида кръвното да ми премери.Днес беше 130/80 явно ако спра с хапчетата ще се дигне.Ухх пооплаках се малко.

Весел празник момичета и всичко хубаво   bouquet  chef

# 552
Христос Воскресе!  Да сте живи,здрави и най-пухкавия финал през май! Hug
Хайде,мами още малко ни остава. Такова желание имам вече,че всеки ден раждам на сън. Simple Smile

# 553
Христос Воскресе! Да сме живи и здрави и ние и наще семейства  Hug 

Mother of PrincesS
Втория АГ каза,че е по-добре явно е мърдало бебчо и като съм имала слаби контракции и от там се е повишило.Но като гледам пак  другия лист този път почва от 140 и пак стига до 180 и малко отгоре,и пак има камбанки но само три.В понеделник ми каза да отида кръвното да ми премери.Днес беше 130/80 явно ако спра с хапчетата ще се дигне.Ухх пооплаках се малко.

Весел празник момичета и всичко хубаво   bouquet  chef

Щом е само три пъти бъди спокоийна  Wink

# 554
  • Пловдив
Воистина Воскресе! Много хубави моменти занапред!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт