Отговори
# 420
  • София
Bloomie, дано задържи... не ми се коментира, направо  ooooh!
Може и да е близо до 37гс, но бебето е още незряло, би трябвало да опитат да го задържат поне за седмица-две.

# 421
Така е в малките градове, не е за коментар. Като се прибера тук на гости при нашите и всеки път се изумявам от лекарите. Добре, че е на час път от София.
Стискам й палци!

# 422
Здравейте майчета,като ви слушам ,как често ходите на преглед и тонове ви завиждам малко.Аз за последно бях на преглед на 21.03,и сега съм чак на 17.04 това си е близо месец време.Като изключим един преглед на частно онзи ден,за който просто не ми се говори,първия път докторката измери малкия 2седмици напред,като и казах,че ми се вижда невъзможно само за 10дни да избърза с толкова,не знам какво мери после и каза ,че всичко е наред.Когато погледнах обаче какво е записала 2рия път видях ,че по вторите мерки пък бебето върви 3 седмици назад.Та общо взето от този преглед нищо не разбрах,само дето си дадох парите.Убедих се в това ,че доста лекари не могат да замерват вярно по големи бебчета.И сега си чакам 17,но ми струва толкова далече,и на тонове едва ли ще ме вика моята лекарка ,та остава ми само да стискам палци бебчо да си е наред,че до раждането най много 2пъти да видя доки.

# 423
# 424
# 425
Така е в малките градове, не е за коментар. Като се прибера тук на гости при нашите и всеки път се изумявам от лекарите. Добре, че е на час път от София.
Стискам й палци!

Не мога да повярвам, че с 5см в 36см не е хоспитализирана, а са я пуснали. Попринцип е изключително трудно с 5см разкритие да се спре раждането, но при всички положения с това разкритие е за болница? Да не би да са й предложили и тя да е отказала, защото иска да роди в София примерно? Не знам.....не мога да повярвам просто. То с 5см и на час път не бих се наела.

Перу спокойно. Сигурна съм че са ти изкарали акъла, ей така като кажат нещо и после не спираме да го мислим. Хубавото е че всички вече сме в едни по напреднали срокове, което лично на мен ми дава някакво спокойствие  Wink

# 426
# 427
Mother Of Princess, С това разкритие са й казали да се прибере, да пие нош па и да чака. Не знам и аз какво чака обаче. Не е в болница, защото никой не й е предложил явно. И аз се шокирах. Тя ще си ражда в същия град, няма да пътува и живее близо до болницата, но все пак не трябва да си е вкъщи.
Имах предвид, че аз в момента съм на гости в този град и съм на час път от доктора ми в СФ, но нямам оплаквания. При първата болка бих се прибрала, и определно няма да търся помощ тук, дано не ми се налага. Надявам се да прекарам спокойно празниците и да не стигам до тези лекари. Просто нямам думи  #Crazy

# 428

Много хубаво, честито!

Bloomie
заинтригува ме кои е този град  Mr. Green И моя е на час път от София, ама ги нямам за чак такива некадърници  Laughing

Моя бебо е решил да ми пробие пъпа, що все там рита не знам, коляно ли е, петичка ли е, ама като излезе една бабунка колкото орех и ми минава ток по цялото тяло  Crossing Arms Много мразя някои да ми пипа пъпа, а отвътре е още по гадно  Mr. Green

# 429
Вчера на една лекция от ''моето дете'', на която водещ беше един млад гинеколог, практикуващ в Германия, каза, че отклоненията при измерване на бебето в напреднала бременост са от -10% до +10% (дори, когато мери добър специалист). Т.е ако ви кажат примерно бебе 4кг, съвсем нормално е да има грешка и бебто да е 3, 600 или 4,400кг, а в крайна сметка между тези стойности разликата става 800 грама. Така, че не го мислете толкова.

# 430
  • В градината...
Става въпрос за кръвотока, а не за размера. Ако проблемът е от лощо кръвоснабдяване, трябва да вземам мерки. Намерих лекар в Шумен, в сряда ще ходя при нея, за второ мнение.

# 431
Здравейте майчета,като ви слушам ,как често ходите на преглед и тонове ви завиждам малко.Аз за последно бях на преглед на 21.03,и сега съм чак на 17.04 това си е близо месец време.

renji и аз като теб бях на преглед на 23,03, сега съм на 14,04, апък и той един преглед....
Дано бебчовците се развиват добре,че тия доктори един ти каже едно,друг-друго...

Аз съм в еуфория  newsm68 Днес ударихме голямо пазаруване с мм  Grinning Имаме си вече количката, ваничка,малко дрешки най-различни размери  Grinning , хавлийки, спални комплекти, обиколник,одеалца, разни други дреболии.. Да ви кажа до изчерпване на количествата има по аптеките к-т за новородено на Мустела(който се е насочил към тази марка козметика) за около 50 лв, а са 4 продукта вътре с подаръци и определено си заслужава  smile3521
Сега си чакам до 10 дни да пристигнат кошарката и скрина и тогава ще пера,да има къде да ги подреждам. Вече ми е по-спокойно,че поне вече имам нещо  Mr. Green

# 432
И аз се заинтригувах кой е града.Въпреки,че наистина по малките градове е страшно,това ми се струва безумие,с 5см разкритие жената си ражда.Ако не бъркам много 2-3см може и да по изкараш някой ден,седмици .но над 4-5см,вече ми се струва ,че доста бързо се случват нещата.

# 433
blondellinna,имам чувството ,че много малко лекари спазват всичко ,което ти се полага по здравна каса.Всеки гледа да те претупа.Като се замисля цитонамаски,секрети и т.н тази бременност не са ми правени изобщо.Тонове едва ли ще слушаме,а за ходене 2пъти в месец,или всяка седмица пък и дума да не става.Наистина ни остава само да се надяваме всичко да е наред,и Господ да пази бебчетата,че и на частно бих ходила,но да си призная и там внимание никакво и само даваш пари.

# 434
Става въпрос за кръвотока, а не за размера. Ако проблемът е от лощо кръвоснабдяване, трябва да вземам мерки. Намерих лекар в Шумен, в сряда ще ходя при нея, за второ мнение.
За кой лекар говориш? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт