Отговори
# 480
Здравейте момичета,
Честито ни ново бебче:) Да са живи и здрави и двамата с мама galka.
При нас кипят усилени подготовки за бебка. Довършихме детската стая, макар че за момента там ще спи по-скоро баба. Още не сме решили как и кога ще местим каката там. Не искаме да се почувства пренебрегната, пък и сме си купили достатъчно голяма спалня:)
Днес успях да сваля от тавана ваничката, столчето за кола, повивалника и други по-дребни неща, които пазя от каката. Трябва да доподредя  и се захващам с прането.
Изобщо много работа, но пък приятна:)

# 481
Момичета, пак ви приканвам, мислете заглавия!!!! Thinking

# 482
  • В градината...
На последния преглед докторката ми се скара, че ходя на работа, че трябва психически да се подготвям за майчинството. Аз още нищо не съм подготвяла, ходя на работа, мисля за клиенти. Още не мога да възприема идеята, че по цял ден ще си стоя вкъщи при активността, която имам.
Имам да пратя още 1-2 в затвора  Mr. Green

# 483
  • София
Момичета, пак ви приканвам, мислете заглавия!!!! Thinking
Ох, тези са от други стари теми, но тъй като никой не предлага Grinning

В майската група настана оживление - всички се стягат за родилно отделение!

С шарени яйца и козунаци, очакваме първите МАЙски моми и юнаци!

Чакан със голям копнеж, започва МАЙския бебевалеж!

След деветмесечен растеж, иде МАЙския бебевалеж!

Дълго време мина във копнеж, идва МАЙския бебевалеж!

И още една хубава новина.
Роди се бебе Габриела на мама Selicita, вчера вечерта, нормално раждане, с мерки - 2600гр/49см Simple Smile
Да и е жива и здрава Hug

# 484
Честито на Selicita   bouquet  Перу и тя като теб писа, че от работа в болницата  Whistling

На мен пък ми е хубаво да съм си в нас, да зяпам бебешки неща, да пера, да гладя, да си подреждам дрешките. Приятно ми е, особено като  видях първия път как бързо мина времето, докато се обърна и вече не бях бременна и после вече тя не беше малко и крехко бебе, а голямо момиче и все имам чувството , че не съм се порадвала достатъчно на тоя период.

# 485
Честито на новите мами- да са им много здрави бебоците и да имат късмет в живота!
Витаминка - лелее, колко си продуктивна - аз се опитах да измисля нещо, ама нищо с моя бременен мозък, а ти толкова много и все много хубави. Аз може би съм ЗА това с родилно отделение, че наистина съм стегнала багажа и чакам - гледам, че  Selicita е с моя термин, вярно с 2-ро детенце ама знае ли се ...... Simple Smile

Желая на всички хубав ден и дано времето се оправи вече и да си правим разходки Simple Smile   bouquet

# 486
  • София
Ехааа, всеки ден по бебче! Направо си е бебевалеж вече! Simple Smile Честито на Galka и  Selicitta! Да са им много здрави и усмихнати бебоците! Simple Smile
И аз покрай местенето в ново жилище имам доста задачи и почти не мисля за нременността и бебчо, дано той поизчака още малко да сме напълно гтови.
Да питам мамите, които имат сушилня - на каква програма сушите бебешките дрешки? Вчера си купихме сушилня и искам да пусна бебешките неща, ама ме е страх да не ги изхабя нещо. Хич нямам идея как се работи с това чудо Simple Smile

# 487
  • Монтана
Честита рожба на Selicita ! Да й носи гордост и усмивки всеки ден и да не се отървава от здраве  newsm51  ylinfant

# 488
Ехааа, всеки ден по бебче! Направо си е бебевалеж вече! Simple Smile Честито на Galka и  Selicitta! Да са им много здрави и усмихнати бебоците! Simple Smile
И аз покрай местенето в ново жилище имам доста задачи и почти не мисля за нременността и бебчо, дано той поизчака още малко да сме напълно гтови.
Да питам мамите, които имат сушилня - на каква програма сушите бебешките дрешки? Вчера си купихме сушилня и искам да пусна бебешките неща, ама ме е страх да не ги изхабя нещо. Хич нямам идея как се работи с това чудо Simple Smile

Каква марка е сушилнята? Аз съм с ВЕКО и там си имам една програма, която мисля се води за ежедневно ползване - 1ч. и 30 мин. е, температурата е ок - нищо не се захабява. Иначе имам и такава дето е уж за детски дрешки, но е 3ч. и не виждам смисъл. И честито за придобивката - ще се родиш- аз вече не мога да повярвам преди как съм простирала и съм се разправяла - да не говорим колко дълго се запазва аромата на изпраните дрехи така Simple Smile

# 489
  • София
selicita, честито - да ти е жива и здрава малката принцеса!

Доста взеха да зачестяват вече хубавите новини Simple Smile

Ето едно предложение и от мен: Наближава месец май, бебче още мъничко потрай!

# 490
Витаминка, той се роди 1.900, сега почти си ги достигна отново. Предстои да му свалят и системата до ден-два, предупредиха ме, че без нея пак ще изгуби малко тегло.
А каква система има? Тръбичката за хранене ли имаш предвид? При нас я махнаха 2-3 дни преди изписването и само следяха дали суче достатъчно. Хайде успех и бързо да се приберете вкъщи на спокойствие.

# 491
Здравейте момичета,
Май отдавна не съм се включвала Simple Smile Ние вече сме си вкъщи с двамата младежа, хранят се и спят, общо взето живота тече на три часа, докато дойде следващото хранене Simple Smile Хапват си хубаво само кърма, но им цедя и давам със шишета, защото още нямат много сили да сучат, бързо се изморяват. Качват грамчета, още са малко над 2кг, но какво да се прави, ще имаме търпение да станат големи мъже. Иначе разлика да гледаш едно или две почти не виждам, режима си е същия, още някоя минута да смениш втори памперс не е кой знае какво. Не се шашкам излишно, поне не са ми първи деца Simple Smile
Стела, вие как сте? Пиши, че ви мислим?!
Тайга, теб какво ти казват за кърменето, ще успява ли да качва, ако е само на гърда? Много се чудя с кой да се консултирам по този въпрос. Накрая смело и безотговорно ги мятам да сучат, пък то ще се види дали ще наддават..

# 492
честито selicita да ти е жива и здрава малката принцеса  Hug

# 493
  • Бургас
selicita, честита дъщеричка!  Да е жива и здрава и много да ви радва!

Стела наистина не е писала отдавна  newsm78

.m.g., баткото ми е при д-р Червенкова във Възраждане. Тя е общо практикуващ лекар, но в съседния кабинет е д-р Караджова - педиатър. Процедира се така: аз си водя баткото на преглед при педиатъра, а те след това лекарките си оправят направленията помежду си. Тази практика много ми допада, защото не ми се налага да чакам на две опашки. Мисля и бебето там да запиша.

А, на мен честит ми девети месец  Laughing Почва да ми трепери под лъжичката  Mr. Green

# 494
Честото на новите мами  bouquet
Seagirl, браво на младежите  Hug

Да питам и тук, на някой изписвали ли са му Полижинакс? Днес бях на преглед, изследванията са ми супер, микробиологията също. Доки даже ме пита кога съм спряла желязото, защото хемоглобина ми е супер. А аз никога не съм пила, защото нямах нужда през цялата пременност, според него.
Така де, като запазихме датата за секцио ми изписа тези глобули - каза профилактично, но малко ме притеснява, че на тях пише, че не се препоръчват да бременни  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт