Отговори
# 375
Danny_cat, как мина при теб днешния преглед?

# 376
Нели, спокойно! Има много какво да се направи, за да се предотврати преждевременно раждане! Ако проблема са контракциите, то ще те приемат в билница и ще ти вливат магнезий, но шпа и папаверин венозно и постоянно. Така контракциите ще изчезнат/намалеят и нещата ще се нормализират. Била съм в такава ситуация със зверски и чести контракции (направо нямат нищо общо, като ги сравня с тези, които имам сега), едва стигнах до болница и докторите ме стабилизираха! Имай вяра!
С теб сме миличка!

Успокоявам се само с това, че не са болезнени  ooooh!  През живота си не съм изпила толкова хапчета, колкото  последните 3-4 месеца. То не бе папаверин, то не бе но шпа, магнезий  и какви ли не витамини Sad А да не ви казвам, че в болница не съм лежала. Предстои ми най- дългия ден до утре  #Crazy

# 377
Супер, мечето раздаваше въздушни целувки - 918 гр е вече. Шийката е колкото я зашиха - 1.9 сm. Продължавам да си лежа. Само тсх съм го вдигнала и утре трябва да ходя на консулт при Начев, бля. Simple Smile
Ти как си, Хоуп, лежиш ли си? Simple Smile

# 378
  • Варна, кв. Аспарухово
Аз искам да попитам новоомъжилите се мами дали представяха свидетелство за граждански брак пред НОИ , след като са си сменили фамилиите?  И дали са имали проблем с изплащането на болничните?
Ами аз нямам проблеми с изплащането на болничния и не съм представяла бележка за смяна на имена  в НОИ или здравна каса. Само при личната лекарка занесох копие от гражданския брак за смяна на фамилията в системата.

# 379
Здравейте и от мен   bouquet
Нели спокойно и дано всичко бъде наред  Praynig
Аз днес пуснах кръв и урина ,в интернет си гледам резолтатите ,че всичко е в норма за сега.Остава и аг да потвърди в четвъртък и да види и с бебето дали всичко е наред.То си шава иначе  Heart Eyes Аз също се надявам да се е обърнало от сега за да не го мисля. Единственото странно ми е,че ми се вижда много малък корема  newsm78 втора бременност ми е и мислех ,че дори от по рано трябваше да е голям.Да не би да е по-малко бебето  newsm78

# 380
Супер, мечето раздаваше въздушни целувки - 918 гр е вече. Шийката е колкото я зашиха - 1.9 сm. Продължавам да си лежа. Само тсх съм го вдигнала и утре трябва да ходя на консулт при Начев, бля. Simple Smile
Ти как си, Хоуп, лежиш ли си? Simple Smile
Радвам се че сте добре и растете!
Чувствам се добре и честно да си призная от време на време (веднъж или два пъти седмично) излизам за по половин час из някой парк, разбира се седя на пейка. През останалото време лежа много стриктно. Аз съм на периоди с контракциите - гу ги има, ту ги няма.
Ако трябва да си на строг режим на легло - можеш да изпратиш твой близък да отиде при д-р Начев с изследванията. След като ми назначиха легловия режим мъжа ми ходи при него с цялата папка с документите и няма никакъв проблем. Начев е голям пич и даже беше казвал на ММ, че има и други такива пациентки, които са на легло и го посещават мъжете им.

# 381
Много благодаря, Хоуп! Утре сигурно ще отида и после ще пращам вече само ММ, супер информация. Иначе доки каза, че мога да слизам за по 5-10 мин пред входа да гълтам по малко въздух и ми разреши да отидем до някой магазин (с колата) да си избера сутиени, че при мен е сложно. Simple Smile Ще издържим!

# 382
Нели, колкото повече се притесняваш, толкова по-зле за контракциите Peace Всичко ще е наред, ще видиш, че това ще ти каже докторката утре  Hug

# 383
  • София
Аз също съм с притеснения като вас. Шийката ми намалява с всеки преглед, нямам много контракции, като лежа съм добре, но изправя ли се и е една тежест и болки ниско долу. Утре съм на консултация с ФМ специалист, да изкаже второ мнение. Доктора ми ми казва, че за него засега нещата са нормални впредвид, че ми е втора бременност, затворена е и не вижда напрежение от бебето върху нея. Но аз ще се побъркам от притеснение, с миналата бременност бях с ужасно много контракции, но въобще не се отразяваше на шийката ми. 

# 384
Май и при мен не е само сънища. Днес усещам едно странно туптене отдолу (все ендо бебето подска4а там) и от време на време като стягане на корема предполагам че е контракции? Нямам болки. Пих магнезий и но шпа и легнах от тогава ги няма. Много се притеснявам да не получа някое разкритие.. иначе контракциите се надявам да ги овладея Sad

# 385
Слънчогледчеее, ще ти дърпам ушите и на теб... хиляда теории измисли, само да има за какво да  се притесняваш и да  си усложняваш положението. Без толкова паника, бе, момичета, не води до нищо хубаво. Аз ако мислех като вас с този серклаж и контракции, досега да бях родила. Почивайте си и лежете повече, говорете си с бебчетата и си мислете как ще ги цункате по дупетата след няколко месеца.  Hug

# 386
Слънчогледчеее, ще ти дърпам ушите и на теб... хиляда теории измисли, само да има за какво да  се притесняваш и да  си усложняваш положението. Без толкова паника, бе, момичета, не води до нищо хубаво. Аз ако мислех като вас с този серклаж и контракции, досега да бях родила. Почивайте си и лежете повече, говорете си с бебчетата и си мислете как ще ги цункате по дупетата след няколко месеца.  Hug
  newsm10 newsm10 Heart Eyes  remybussi  remybussi Какво да ти кажа човек без работа Grinning

# 387
Май и при мен не е само сънища. Днес усещам едно странно туптене отдолу (все ендо бебето подска4а там) и от време на време като стягане на корема предполагам че е контракции? Нямам болки. Пих магнезий и но шпа и легнах от тогава ги няма. Много се притеснявам да не получа някое разкритие.. иначе контракциите се надявам да ги овладея Sad

Може да усещаш бебчето да хълца. Някъде по това време започват с хълцането.

# 388
stefyyyy не знам  какво е, но твоето обяснение много повече ми хареса от моето Laughing Heart Eyes

# 389
И аз усещам едни пулсации и мисля, че е бебето. Не знам дали хълца, ама е много шантаво. А когато ритне си рита яко (момче е), ако чета нещо на корема, то подскача, дори ме хваща страх колко е силно понякога, но май е нормално. Предполагам всички тези екстри ще се увеличават с времето. На 20 април ще го гледам и ще е интересно вече като по-голямо Simple Smile

А някой има ли нещо като пулсации много леки откъм влагалището без болка?

Общи условия

Активация на акаунт