Отговори
# 645
  • София
Успех Гери!  bouquet

Аз хич не се чувствам добре и мисля, че съм пипнала нещо, защото ми е лошо с повръщане и май разстройство. Sad

Има вирус точно с растройство и повръщане, но е само 2 , 3 дни. Дано мине леко при теб  Praynig

Мерси Стефи! Ама ми е едно такова некомфортно... Embarassed

Четох от темата на бъдещите Майски мами и ми стана много топло и приятно. Rolling Eyes

# 646
Привет девойки,
надявам се,че всички сте добре и бременнете безпроблемно. Аз да се отчета само, днес бяхме на контролен преглед, бебката е 1,308 грама, расте като гъбка, всичко с нея е наред, с плацентата и околоплодните води също, както и сърчицето. Наддала съм 1 килограм, в момента съм 63,5 кг, коремчето ми е все още малко, вече сме 28 седмица и 2 дена. На 24 Май излизам в болничен.  Това е от мен, прегръдки на всички!

# 647
Всичко,що е кост ме боли. Срамната и опашната пък непрекъснато. Ако това е успокоение-спокойно Laughing

Браво за хубавите вести за бебчетата,радвам се,че всички сте добре Peace как така сте повечето около килограм,не знам,вече не смея и да питам.

# 648
Ами тези дето вече са минали кило просто си вървят повече по график и вероятно ще са и над стандартното 3,300 като се родят. Моите винаги например си вървят с размери и кг малко над средното (особено кг). Което разбира се изобщо не е показателно как ще са после (след раждането). Синът ми се роди преносен, 3860 грама, сега е клечка (на 8 и половина години). Дъщеря ми се роди 10тина дни по-рано, очаквахме голяяяямо бебе, роди се 3300 грама, определено не е кльощава сега, не е и дебела де, но за гимнастичка не става. Наистина кг нямат голямо значение, важното е само развитието на бебето да е нормално, а дали ще е малко по-лекичко или не, няма голямо значение. По-малките са по-лесни са държане, гушкане и т.н. И за носене в кенгуру. Аз щерката в кенгуру можах да нося само като съвсем малко бебе, после стана твърде тежка и стана невъзможно.

# 649
  • Пазарджик
Sladurka и аз съм така с болката,само че моята е в таза,където се събират костите от краката(незнам как по точно да го опиша) и болката при ставане и тядане си е доста.И за капак се чуствам и една такава "разчекната"отдоло Simple Smile
От доста време исках да ви питам вие гледате ли TLC ?Направо съм завзела телевизора .....особенно в петък вечер. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 650
Аз за срамната кост отдавна писах, че ме боли, но откакто е топло и се разхождам повече не усещам болката толкова силна. И аз много не вярвам на кг по ехограф, защото моята дъщеричка се виждаше голяма, а се роди преносена 11 дена и тежеше 3.500. Пък и раждането беше леко.
Момичета, аз погрознявам тотално. Под очите ми се заформиха ужасни бели петна, а другата част от лицето ми потъмнява. Приличам на панда - с две бременности досега не съм изглеждала така. Някоя като мен има ли?

# 651
Какво има в петък вечер?
Май всички се чувстваме "разчекнати" отдолу,даже някоя от нас се беше и гледала. Аз не щА,че ще ми се отврати нещо мисля. Пък и няма как да е иначе,бебето буквално е седнало върху срамната ми кост. Даже АГ-то ме подканяше миналия път да съм я опипала Crazy Ми то като легна и се очертава долу,ниско издатината.

# 652
  • Пазарджик
Ами  от 21ч -Инвитро:Пътят на надеждата(док.предаване за двойки разказващи пътят от опитите за бебе до самото раждане) ;22ч-Моята необикновена бременност(док.предаване за странности при 12 бременни)иии любимото ми от 23ч- всяка минута се ражда нов живот(док.предаване за раждането).И така всеки петък ММказва,че откачам като ги гледам и научавам от тях толковамного неща... : : Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 653
  • София
Добро утро момичета,днес поне не се наложи да ставам рано,но аз и сама си се събудих в 7 и 30ч. Сега закусвам и си пия кафенцето и чакам малкия да стане. Вчера пак ми вдигнаха кръвното в болницата,оказа се че отивам само да си занеса документите ,след като онзи ден пак бях там,а чак в понеделник ще ходя отново да си взема болничния за пред шефа #Crazy,не знам тези хора не са нормални за мен. Между другото щях да кажа че аз до сега не съм плащала за болничен никога и с предната ми ги издаваха от Майчин дом безплатно и с тази вече от две различни места пак е така,не знам защо ви карат да ги плащате,след като това си им е работата на тези ЛКК комисии newsm78.
Болки между краката и аз имам,но моята по скоро е като мускулна и е от страни на срамната кост в двете посоки,точно все едно съм разчекната,много е неприятно.
Лееко ви завиждам на свадбарките и на мен много ми се ходи, но за сега не се очертават повече пътувания до раждането ,може би е за добро не знам.
Браво на виделите бебчетата,все така да растат и дебелеят,и аз не мисля че тези измервания от ехото са най-точното нещо,важното е да вървят напред и да се развиват нормално,аз най-вероятно ще го видя моето чак на 7 май и ще трябва да си платя прегледа,че ми свършиха безплатните видеозони,а сега се чудя на тонове от кога ще ходя,с предната имах точно 3 записа за които нищо не съм плащала,ама сега доки каза, че трябва да си ги платя и то в частния му кабинет ,защото в Полимед нямало такива машинки за запис,което много ме учуди ,как следят бременност тогава. Иначе малкото човече доста е заякнало и снощи беше някаква лудница в корема ми,врътка се и ритка чак до болка,с сега спи диването ,от как съм станала не съм го усетила още хахах,хайде от мен толкова че пак стана супер дълго.

# 654
  • Варна, кв. Аспарухово
Здравейте  Sunglasses! Давам бърз отчет - бебчо тежи 1.200 кг в 28 г с , обърнат с главата надолу. Аз съм +1.700 кг и док ме похвали. Досега съм +12 кг, но за мен това си е нормално. Кръвното ми  е 90/50, ама то винаги е такова.

Здравейте, цитирам за да не пиша - същото положение, само дето кг са ми 5 за последния месец и като цяло са 13. После ще има да ходя на фитнес Simple Smile И точно се зарадвах, че всичко е наред и излязоха кръвните изследвания. Аз съм с ниски тромбоцити ама този път са прекалили 101 при норма 140  Sick - дано бебо реши да излиза нормално, че секцио май ще е доста тегаво за мен.
И много се стресирах казаха ми че имам левкоцити в седимента, което било признак за инфекция. Поболях се за 2 часа после ММ ме накара да се обадя на АГто и се оказа, че може и нищо да ми няма само ме стресират тези акушерки  #Crazy Та таман минах през набождането тази седмица и другата явно пак.

За сватбите много се радвам. Дано всички успеете да отидете и да се забавлявате. Аз съм на бал на 24ти май и сватбарка (да се надяваме че ще мога) на 15ти август (живот и здраве с бебо вече).

# 655
Добро утро и от мен, аз имах такива болки в срамната кост много рано още в 5 ти месец, много се уплаших, никой не беше коментирал за това, но...когато разбрах какво ене ми се видя страшно напротив. На моменти се е налагало да пресека улицата подтичвайки и тогава най- се усещаше, както и като слизах от леглото, бях като баба, слава Богу поотшумяха за сега, но ги очаквам да се възобновят пак Simple Smile, били на приливи и отливи. Болничния само 1 съм имала, но аз се следя в частна клиника, която работи със ЗК и заплатих 20лв за въпросната комисия, сега на 28ми съм пак на преглед и нов болничен. Доколкото разбрах ако не искаш да плащаш по държавните болници за комисия, те карат 3 дни да имаш болничен престой, аз предпочитам честно да си кажа да дам 20лв и да не се занимавам.

# 656
Добро утро  food010
Срамните кости не ме болят,а тазовите-при повече движение или стоене права дълго време.Когато заболят лежане веднага и след известно време минава,но ако са придружени и с други болки към кръст или корем трябва да се пие каквото са ви предписали или да се уведоми лекаря  Peace
За отдолу съм надута и аз  ooooh! А за гледането там с огледалцето,гледайте си се докато не сте родили няма страшно. Laughing След естествено раждане вече има последствия,както обичам да се шегувам вече не е на "врабче оче".  Laughing  Аз лично се бях поразтроила доста след като видях положението  #Crazy ,а дори нямах външни шевове,само вътре ме закърпиха.Но се успокоих,защото все пак си е такова и си е секси както и да изглежда,едва ли някой мъж би се вглеждал толкова и би му пречело. а аз няма да седя с огледалото да гледам всеки ден ,така че..  Simple Smile
Между другото се сетих за една от задължителните ми покупки  Grinning - малчо обичаше страшно много въртящата се играчка ,която се закача на кошарата и свири.Две имаше,едната с мухи ,другата с мечета и все ги буташе дърпаше,опитваше се да ги стигне и тн. Сега ще взема пак,че като порасна ги счупи тези  Laughing  Whistling
лек ден мами   bouquet

# 657
  • София
Привет момичета.
Чата, ама не ми остава време да пиша.

Вчера бяхме на преглед с бебка. В 27 г.с. + 6 дни сме 1370 кг. АГ-то каза, че върви с една сед. напред.
Кръвно 110/65 (обикновено е 90/60). Кръвна картина - всичко в норма. Ph-to на урината малко по-високо - 8 при горна граница 7.4 (миналия път пак беше така). 
Дадоха ми направление и за изследване на антитела, но АГ-то иска да навърша 30 г.с. и тогава да ги пусна.

На 19-ти май ще е следващия преглед. Тогава ще слушаме тонове. От 27-ми май няма да съм на работа вече (започва обратното броене).

И между другото ме повишиха. Представяте ли си!? Месец и половина преди да изляза в майченство!
За такова нещо никога не бях чувала.. Доста се изненадах.

Имам направление и за очен. Виждам едни петна пред очите и ми е едно притеснено. Никога не съм имала проблем с очите. Моля, ако някой знае добър очен лекар (за София) да ми препоръча, за да си запиша час.

За официалните рокли за бременни по повод хубавите събития. Ето го сайта, от който аз си избрах -  http://evizabg.com/index.php?route=product/category&path=93_108&page=1

После ще дописвам, ако има друго, да не става много отегчително...

# 658
Момичета, аз погрознявам тотално. Под очите ми се заформиха ужасни бели петна, а другата част от лицето ми потъмнява. Приличам на панда - с две бременности досега не съм изглеждала така. Някоя като мен има ли?
Ох, смях се сглас за тая панда  Laughing
Аз пък имам проблем с тъмните петната или лунички (не знам какво са вече), които ми излизат от слънцето обикновено, но сега е направо кошмар  smile3511. Оня ден щях да  bash ММ като в опит да ме успокоява за нещо друго ми каза "а тия лунички са тоооолкова романтични"  #Cussing out

И понеже напоследък съм малко яхнала метлата afwitch
Не знам нито колко е голям бебчо нито нищо, толкова съм ядосана на моята лекарка, която все не ѝ бил хубав видеозона, все нищо не се виждало, сама си меря килограми, сама си меря кръвно, а тя само "ела в частния ми кабинет да го видим"... изобщо вместо тя да ми следи бременността аз сама си следя всичко  Close  Толкова съжалявам, че реших да съм само по ЗК без абонаменти, че нямам думи направо....

Иначе си записах час за ФМ III в МЦ Надежда за след 2 седмици, когато ще съм във 30 г.с. (и втората ФМ там си я правих и съм много доволна) поне ще науча всичко, което ме интересува за бебчо и за всичко.

# 659
Ержебет честито повишение   bouquet

ТЛС гледам и аз доста  Whistling
Определено се чувствам широка и подута отдолу, но и аз някак си не искам да се гледам с огледалцето...
Тази нощ спах с възглавница между коленете и като че ли по не ме болят костите  newsm78

Струва ми се, че мъникът е много ниско, че имам чувството, че ще изпадне. А понякога така ми притиска пикочния мехур или нещо друго, че умирам от болка, все едно ме дере с нещо.

Общи условия

Активация на акаунт