Отговори
# 630
  • до едно тепе
Хм помпата едва ли ще направи добър вакуум ако има сложени и силиконови зърна  Thinking
Аз със силиконови зърна така и не успях да кърмя. Нещо малкия не ги захапваше хубаво или поне на мен така ми се е струвало Rolling Eyes

# 631
Кърмих и цедих с помпата САМО със силиконови зърна. Толкова не нося на болка и не обичам да си причинявам дискомфорт, че бях готова да кърмя и цедя по половин-един час само и само да не ме боли. Embarassed
Може и да си въобразявам, но мисля че така кожата се разтяга много по-малко, съответно гърдите ми нямаха промяна "преди-след" отбиването.

# 632
  • София
Момичета и нас с ММ ни поканиха на сватба на 25 юли и от сега отказах - няма как да стане просто, при условие, че ще ми махнат серклажа към средата на юли, освен ако не тръгне и преди това раждането , за което силно се моля да не се случва  преди 32-34 г.с Praynig ММ ще реши в последния момент дали да не отиде без мен, защото сватбата ще е в Стара Загора, а не тук. Аз му казах че ако майка ми е на линия и дойде при мен да не съм сама, ще го пусна  Mr. Green
В понеделник пак ще ми правят теста за преждевременно раждане и се надявам след лечението, което проведох, този път да е отрицателен  Praynig Praynig Praynig /стиснете по едно палче/
В момента нищо друго не искам освен бебка да е добре и да изчака малко с излизането от мен  Simple Smile
Дори факта, че колегите ми в неделя заминават за 1 седмица в Китай без мен, не ме  вълнува изобщо  (а доста труд хвърлих последните месеци за този проект и това пътуване). При други обстоятелства, нямаше да е така, но сега.... съм готова на всичко за да си гушна жива и здрава малката принцеса  Heart Eyes

# 633
  • София
Успех Гери!  bouquet

Аз хич не се чувствам добре и мисля, че съм пипнала нещо, защото ми е лошо с повръщане и май разстройство. Sad

# 634
Здравейте прекрасни Simple Smile
Не съм изобщо от най-активните в писането, но има доста новини, които трябва да ви споделя Simple Smile
Започвам с това, че минах фетална морфология при доц. Димитър Марков и искам да ви споделя колко съм доволна от подробния, обяснителен и въобще преглед, който препоръчвам на всички. Не вярвах, че може да е кой знае колко по-различен от този моята доки, но след като и тя ми го препоръча като специалист, разбрах че има разлика. Още повече, че се оказа, че трябва да ми смените щъркелчето с розово, защото това, което само веднъж успя да види моята доки изобщо не е пишле и нашият принц се оказа принцеса  Joy Добре, че съм суеверна и не съм избързала с покупките Grinning
Оказва се също, че терминът ще е малко по-напред през юли, някъде към 21-22. Но предвид моята луксация, надали ще се чака термина до края Simple Smile Все пак, живи и здрави има време до тогава, аз още не съм направила консултация с ортопед, доки казва по-нататък. Някои от вас има ли с подобен казус? Кога е редно да се консултирам с ортопед и има ли изобщо някакъв шанс за нормално раждане?

# 635
  • Телиш/Плевен
Лале в дъжда, супер включване  Hug Твоето съкровище беше първото, което видях във форума днес и ми стана много мило ... деня ми започна прекрасно ! Благодаря за съветите  newsm10
Много ти благодаря за милите думи! Hug
Скоро всички вие ще си имате по едно такова прекрасно съкровище вкъщи (а някои даже по две). Heart Eyes

# 636
Здравейте  Sunglasses! Давам бърз отчет - бебчо тежи 1.200 кг в 28 г с , обърнат с главата надолу. Аз съм +1.700 кг и док ме похвали. Досега съм +12 кг, но за мен това си е нормално. Кръвното ми  е 90/50, ама то винаги е такова.

# 637
Успех Гери!  bouquet

Аз хич не се чувствам добре и мисля, че съм пипнала нещо, защото ми е лошо с повръщане и май разстройство. Sad

Има вирус точно с растройство и повръщане, но е само 2 , 3 дни. Дано мине леко при теб  Praynig

Много сватбари много нещо 😊 поне все хубави поводи за разтоварване от ежедневието. Да си изкарате много весело на всички пожелавам. Аз съм на бал на 28 май и ще отида колкото да уважа момичето за 2 часа и се прибирам. Мислех и аз да си купувам рокля , но имам една бяла свободно падаща която ще ми свърши работа.

Или не е важно че си слагала силиконови зърна , важно е че въпреки това че не ти е било приятно не си се отказала да кърмиш. Браво за което

# 638
Аз пък не съм на сватба, а на бал на 23 май - последният клас, на който бях класен ръководител, имат 5 години  Grinning 
А те, милите, се шегуват с мен, защото когато завършваха бях бременна и сега пак - карала съм ги през 5 години и чакали на 10-тата годишнина да чакам трето  Joy
Проблема ми е, че дори и на щанда за палатки няма такъв размер за мен...просто не знам в какво ще се вмъкна  Blush

# 639
Ехее супер новини нека да има сватби и бебета живот и здраве Grinning
Аз реших да подпиша м/у 17 и 20.07 като термина ми е 20.07 Grinning  Тъй че може и аз да си спретна една сватбичка  Joy като ви слушам/чета Grinning

# 640
Момичета, сигурно вече ви писна от мен и от постоянните ми оплаквания, но все пак ще си се оплача. ОТНОВО
От няколко дена усещам болка от към срамната кост(примерно когато стават от леглото или се завъртам), но днес си ме наболява леко целият ден.
На някоя мама да и се е случвало или някой да знае защо Cry  ?

# 641
Нели, и мен ме боли срамната кост. Там тазовата кост се събира и в момента боли от това, че се разширява. Напълно нормално е, не се тревожи! Боли ме при завъртане, ставане, след повече ходене.

# 642
nelito0o_ и при мен има такава болка, но по-скоро като тежест и то когато ходя продължително време.Аз го отдавам на факта, че бебета са две и повече ме притискат тук-там, но не знам дали е така.

# 643
Аз със срамната кост нямам проблем, но пък как ме боли опашната... #Crazy

# 644
Дам и мен ме боли срамната кост, опашка, гръб и каквото има там отзад костеливо  Grinning

Има ли някой желаещ да ходи или вече записал се за това събитие http://events.puls.bg/  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт