Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да получа непрекъснати болнични за 180 дни с диагноза „заплашващ аборт“?
Как да се справя с липсата на желание за консумация на месо по време на бременност?
Как да облекча дискомфорта при ходене по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да получа непрекъснати болнични за 180 дни с диагноза „заплашващ аборт“?
За да получите непрекъснати болнични за 180 дни с диагноза „заплашващ аборт“, първо трябва да вземете болничен за две седмици. След това отидете и вземете болничен за следващите 30 дни. Когато изтекат 30-те дни, отново отидете да получите следващия и така до 45-ия ден преди раждането. Важно е да имате протокол от ЛКК и да го носите на ул. Макарлиполски, където ще ви бъде даден входящ номер и ще бъдете извикани след около две седмици.
-
Как да се справя с липсата на желание за консумация на месо по време на бременност?
-
Как да облекча дискомфорта при ходене по време на бременност?
За да облекчите дискомфорта при ходене по време на бременност, редувайте позициите и разходките с почивки. Бавното ходене с контролирано темпо може да помогне. Избягвайте прекомерното уморяване и осигурете достатъчно почивка. Редовните почивки и разходките също могат да помогнат за намаляване на дискомфорта при ходене.
-
Какви са някои от необичайните симптоми и проблеми, които могат да възникнат по време на бременност?
-
Какви са препоръките за справяне с отока на краката по време на бременност?

И изисква доста грижи, за да е в приличен вид горе-долу. Ама сега е супер. Спрях всякаква почистваща и регулираща омазняването козметика - нямам нужда от нея. Само тук-там леки петънца със засилена пигментация. Но те изчезват после, та не ги мисля.
. Излезе ми с това, че това било ново изискване на ЗК.
болничен. После вече ще е 45-дневния.
ще минат тия моменти
Днес трябва да ида до лекарката да си занеса едни изследвания и мисля да я попитам, защото взех да се шашкам нещо 

Всеки път смятаме по 10 пъти, за да го сметнем да е точно на следващия преглед продължението.
Дадох си сметка, че ходя само по ЖК, а там го гледа, колкото да го премери - за не повече от 3-4мин. Пък и гледах в Надежда цената за третата ФМ е 40лв, което ми звучи доста приемливо. Дани, ти се следеше там, нали? Толкова ли е цената?