КАК ДА СТАНА ДОНОР? КАК ДА НАМЕРЯ ДОНОРСКА ЯЙЦЕКЛЕТКА

• 176 619
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 960
Прави се генетично изследване първо. След това се изследват стандартните там СПИН и т.н., прави се и вагинален преглед, вземане на секрет...Общо взето това е.

# 961
  • София
Какво е генетичното изследване - кариотип ли?

# 962
Честно казано- забравих!Помня само, че ме накараха да подписвам някаква декларация, че съм уведомена и съм съгласна за това изследване...

# 963
  • София
Да, кариотип.

# 964
  • Кърджали
Благодаря от сърце. Зададох въпроса защото на 22 август правих аборт защото сърцето беше спряло. Тъй като съм с донорска яйцеклетка ми стана интересно какви изследвания се правят на донора.

# 965
Благодаря от сърце. Зададох въпроса защото на 22 август правих аборт защото сърцето беше спряло. Тъй като съм с донорска яйцеклетка ми стана интересно какви изследвания се правят на донора.

Хубаво е в такъв случай да се изследва ембрионът за хромозомни аномалии, не мисля, че това има връзка с донорката.

# 966
  • Кърджали
е

Хубаво е в такъв случай да се изследва ембрионът за хромозомни аномалии, не мисля, че това има връзка с донорката.

Да този път ще направим ПИД. Според докторката ми дори и при двамата да няма проблеми при генетичните изследвания при самото оплождане да се получи отклонение в ембриона.

# 967
Чета в сайта на моята клиника че организират ден на отворените врати на тема донорската програма за яйцеклетки с гост проф. Лауфер. Ако някой прояви интерес https://newlifeclinic.bg/2018/10/05/8956/

# 968
  • Русе
Здравейте дами! Реших да стана донор на яйцеклетки,защото смятам,че всяка жена има право да чуе думата МАМО в живота си.Да бъдеш майка за мен е най-същественото и смислено нещо,което съм постигнала.Не мога да си представя чувството да искаш...а да не можеш! Именно заради това,реших,че мога да се престраша и да го направя.Прочех доста материал по въпроса,разгледах няколко страници в интернет и на този етап се насочих към клиниката на Щерев в гр.София. Ще помоля,ако някой е минал от там скоро да ми пише,че доста се притеснявам.Не съм от София и затова нямам подробна информация

# 969
Здравейте дами! Реших да стана донор на яйцеклетки,защото смятам,че всяка жена има право да чуе думата МАМО в живота си.Да бъдеш майка за мен е най-същественото и смислено нещо,което съм постигнала.Не мога да си представя чувството да искаш...а да не можеш! Именно заради това,реших,че мога да се престраша и да го направя.Прочех доста материал по въпроса,разгледах няколко страници в интернет и на този етап се насочих към клиниката на Щерев в гр.София. Ще помоля,ако някой е минал от там скоро да ми пише,че доста се притеснявам.Не съм от София и затова нямам подробна информация

Изключително благородна постъпка
Ще направите поне едно семейство безкрайно щастливо

# 970
Благодарим Ви,момичета! Heart

# 971
Здравейте ! Искам да стана донор на яйцеклетки с идеята да озаря едно българско семейство. На 34 години съм и имам едно дете. Може ли да ми изпратите линкове или информация, за да се запозная какви лоши последствия бих понесла.

# 972
Изберете клиника, свържете се с тях,отидете на преглед,вижте дали отговаряте на условията за донор...Последствията са единствено дискомфорт, понякога по-силен,понякога- не толкова...Ако сте решили наистина да помогнете на някого, това не би трябвало да е проблем.

# 973
  • София
Беатрис, Шанелче, поздравления за готовността да помогнете.

Информация за нормативната уредба и процедурата по даряване на яйцеклетки можете да видите тук: https://www.maikizadonorstvo.com/donor/

Иначе във всяка репродуктивна клиника има координатор, който може да ви обясни надълго и нашироко какви са изискванията и рисковете.

Flowers Hibiscus

# 974
Каква е възрастовата граница да станеш донор, защото аз също искам да стана,но съм на 32 и имам две деца ,така че рискове и прочее не ме вълнуват много,стига годините да позволят да помогна на някоя мама да сбъдне мечтата да си има детенце.

Общи условия

Активация на акаунт