В очакване сме всички вече на АПРИЛското човече - Тема 19

• 35 825
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • София
А, Giada, недей така, по-добре да не се заразявате. Щом и ти не си я карала, пък съвсем.
Ама не се притеснявай, има много голям шанс да не се заразите. От градината ли е контактът? Нашата кака беше контактна от 6 януари досега, цялата група се изреди, останаха последните 3 оцелели.  Аз много сглупих, трябваше просто да я спра от градина един месец преди термина, да ми е мирна главата, а не го направих и тя се разболя баш когато не трябва... Confused

# 301
  • София
Гиада, Елица, ужас... в много неприятна ситуация се намирате... мен точно от това ме е страх и съм решила да спирам Филип от ДГ след Великден, като предполагам, че секциото ми ще е към 20-27.04.
Дано да ви се размине варицелата, Гиада. Ще стискам палци!

Рони, подобно на твоята свеки, една по-възрастна колежка споделяше, че я било яд на снахата, защото карала синчето ѝ да сменява памперси, а тя като млада всичко била правила сама.

welinity, надявам се и утре тоновете да са що годе добри и в понеделник да гушкаш бебче!

# 302
Red tree - благодаря за подкрепата!  Hug

Аз много се дразня на такива свекърви и въобще на такива коментари.  #Cussing out  Аз съм на мнение, че баща му трябва да може да прави всичко което мога и аз, ами ако нещо се случи с мен!? Всичко обяснявам на ММ, какво от къде, защо купувам, заедно дрешки избираме, дори 2 пъти с мен на училището за родители идва, много му беше интересно, въпреки че първата тема която слуша беше за кърменето. Аз съм израснала само с баща и съм отгледана от баба, и много ми липсваше близостта на родителите, защото татко постоянно работеше и беше в командировки. Може би затова сега компенсирам по някакъв начин... Thinking

За памперсите - аз съм взела един малък пакет Памперс и един малък пакет на ДМ. В процеса на отглеждане мисля да пробвам и други марки и така да се спра на това което най-ще ни устройва.

# 303
Аз въобще не се подразних, а изпаднах в див смях, защото същата особа преди една година обясняваше на зет си, че трябва да помага с всичко на майката за бебето и трябва да се научи да сменя памперси.
Тя иначе е печена и е голям образ, но понякога изпада в умопомрачение и се забавлявам с нея, миналата седмица етърва ми ми звънни и смеейки ми съобщава как свеки казала, че трябвало да се сещаме повече за нея, че ще умре от скука с мъжа си, та да сме и се обаждали често, че да и правим компания, да я забавляваме.

Welinity - Стискам палци утре да са ви по-добри тоновете.

Последна редакция: сб, 28 мар 2015, 22:45 от Ronnie.S

# 304
  • Перник
 Joy  горкият мъж, какви неща само го караш да прави!!!  Joy  И моя го чака същото живот и здраве, добре че ми помага  с всичко, без да мрънка - много ми е добър  Heart Eyes
Weliny, стискаме палци всичко да е наред и в понеделник да се гушкате с бебо.  baby_neutral
Giada, дано да се опазите от шарката  Hug

# 305
Момичета, на два пъти получих остри болки мн ниско долу, които ме отведоха и до wc- то / хвана ме и мен пролива/
Сега малко се поуспокоиха нещата , но имам една постоянна менструална болка в корема. Това повод ли е да се притеснявам или е от червата според вас?  Embarassed мн съм изплашена. Истината е , че мн ме е страх от раждането/ което ще е секцио/

# 306
  • София
Пий но-шпа, лягай и почивай.

# 307
  • София
welinity, успех в понеделник!

# 308
  • Под кленовите дървета
Гиада. съчувствам ти за шарката, голям страх ми е на мен тя.
Моя е със сополи от изписването насам, давам Самбукус на таблети, барем мине. Обаче с него имам нов проблем - напишква се трета вечер подред не мога да опазя матрака, а съм сложила и протектори. Маха ги диването Simple Smile Знам, че е естествена реакция срещу сестра му, ама...

# 309
Рони на мен в аптеката ми каза мацката да не взимам за началото зеления пакет на памперс,а белия,защото е памучен и вероятността да дразни кожата е по-малка.Пробвай и с бял или с този на ДМ.
11ALIS99 да не те плаша,но ако от но шпа-то не мине отивай да те видят.
И аз от два дни съм с болки ниско долу.Ту спират ,ту започват,но при мен си знам,че може да тръгне всеки момент и си търпя.

# 310
  • София
Giada, мани го ти ентусиазма;) Нуждата си каза думата Simple Smile

Рони - представям си каква картинка сте били:)

0033 - някой новини от нея има ли?

Нещо ме е хванала апатията тия дни... Нищо не ми се прави, нито ми се седи вкъщи, нито ми се излиза някъде. Станала съм супер скучна, само се чудя къде да полегна и да си мисля какво ме боли и придърпва.
Мрън.

# 311
11ALIS99, споко не си сама Simple Smile и мен си ми е шубе. хем ме боли и искам да раждам вече, хем се чудя секцио ли да съм, нормално ли да съм. от два дни се моля бебо да реши вместо мен, че ще се побъркам вече. ( а мм го подлудих тотално )  опитай просто да не го мислиш, поне за момента да не се тревожиш, пък то каквото ще става, ще става. Аз това се пробвам да правя, не че много ми се получава де Simple Smile

# 312
Момичета, я споделете от кои еднократни бикини сте доволни /като марка/. На предното секцио бях се едни на Кампол и въобще не ми бяха удобни, дрезнеха ми оперцаията и ми пречеха.

# 313
Аз съм си взела точно Кампол,но по голям номер,за да не ми стягат евентуално.Според мен ако си секцио,трябва да търсиш по-плитки да са,но май такива няма.

# 314
11ALIS99   cvety83  vodna_lilq и аз снощи имах нещо като менструални болки ниско долу, а тази сутрин ме боли и кръста пак  Confused ще почва ли това раждане, няма лииии, притеснено ми е и на мен, ама ще си чакаме, това е  Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт