В очакване сме всички вече на АПРИЛското човече - Тема 19

• 35 141
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро. Сменихте ли си часовниците вече?  Heart Eyes

Anny_S наслаждавай се на последните дни от бременноста си и хич не го мисли раждането, когато му дойде времето ще започне!  Heart Eyes

# 316
Добро утро. Сменихте ли си часовниците вече?  Heart Eyes

Anny_S наслаждавай се на последните дни от бременноста си и хич не го мисли раждането, когато му дойде времето ще започне!  Heart Eyes

Наслаждавам се  Party права си, когато си му дойде времето, тогава ще го мисля!  Simple Smile

# 317
Момичета и аз от няколко дена съм с болки и по чести стягания. Според док е нормално и това са подготвителни.

В нашата градина имаше и варицела а после и скарлатина но аз спрях децата веднага като разбрах защото аз не съм карала нито една шарка и много ме е страх.

# 318
  • София
Добро утро Simple Smile В нашата градина, но не в групата има скарлатина и въшки. Добре че има само 3 дни до ваканцията. Учителката ме съветва да го спра поне първите 30 дни след като се приберем вкъщи, за да не носи болести.
И аз имам чести леки контракции вече цяла седмица, писна ми да чакам, но точно тези два-три дни не искам да раждам, че има много рожденици в семейството.
Таткото не е съгласен с нито едно име, което измисляме с Марин, така че бебето и име си няма още, сега надеждата му е да се роди "с име", покрай наближаващите празници  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 319
Какво беше това чудо снощииии ooooh!  След болките за които споделих, така ме втресе, че като започнах да треперя- продължи около 20 мин, но мн сериозно, не мога да кажа една дума. Забравих и за болки и за всичко. Пих биозин. Изпаднах в мн голяма паника- какво беше това за бога. Днес съм като парцал. Само това ми липсва сега и някой вирус да съм хванала Tired

# 320
Сменихме часовниците и продължаваме да чакаме хаха  Whistling
Апатията и мен ме е хванала, хем ми е скучно вкъщи, хем не ми се излиза, не ми се вижда с никой-не ни е лесно  hahaha
А за името и идващите празници, и преди съм изразявала мнение, че на "непостоянен" празник аз лично на дали бих кръстила детето.Ако си е постоянен и не се изменя като дата с най-голямо удоволствие.
Нещо уикенда се кротнаха бебенцата-хайде, от утре да започва бебевалежа пак Simple Smile

# 321
  • София
Добро утро и от мен   bouquet

Аз съм в много странни настроения, явно нервите са ми опънати до крайност - ту съм супер щастлива и нетърпелива, ту изпадам в някаква паника, в следващия момент започвам да рева и после всичко пак е цветя и рози  Crazy  С първата бременност не се бях чалнала така Simple Smile
На всичко отгоре майка ми такова притеснение я тресе и не иска да разбере, че така не ми помага и много се ядосвам  #Cussing out

Снощи бебка се беше отдала на акробатики цяла вечер  Heart Eyes На два пъти обаче беше тякова разтягане, че сълзи ми избиха от болка, явно и е тясно вече Simple Smile

Нашия батко си ходи на градина, сега само през ваканцията ще си бъде вкъщи и после не мисля да го спирам.

# 322
  • София
Врътнахме часовниците, ама бебоците пак не щат да излизат  Laughing

Моите настроения са абсолютно същите, като вашите, апатия, мързел, от време на време ме обхваща гнездене, но вече бързо ме пуска  hahaha , защото съм един тюлен, който се движи едвам, едвам и това ме изнервя още повече..  #Cussing out
 Честно, писна ми да се наслаждавам на бременността, може после да съжалявам за думите си, но ми омръзна!!  bowuu

# 323
  • София
Doly- и моята, освен че е станала по-мудна, като тръгне да се разпъва направо ме боли. Чудя се от какво, поглеждам си корема и го виждам, че е заел някаква причудлива форма.

Алис - чайове и ударна доза витамини, бързо. Има някакъв грип сега, както винаги по това време де, да не те плаша. Снощи се оказа, че и свекър ми се разболял, бяхме им на гости и той нещо не се почувства добре и се оказа с температура. Та от страх да не ме хване и мен почвам и аз днес с ударното лечение.

Абе, момичета, аз от снощи нещо се повредих. Не знамот скука ли и от това, че като няма какво да правя все ги мисля едни, но снощи като си полегнах надясно и сякаш леко ме боцка около лявата гърда. Мерихси кръвното, нормално ми е, пулсът и той. Поразшетах се и забравих. Ама ей сега като заех същата поза пак ме прободе леко. Толкова е леко, че се съмнявам дали не си внушавам чак или дали не е на нервна почва. Ама и цялото тяло ми е схванато, мажа се с магнезий до ушите направо... Не знам, тези болежки дето се появяват накрая направо ме изкарват извън нерви.

И аз вече няма какво да гнездя, утре само ще си вземем обиколника и това е ... Tutto finito. Аз уж се шегувам, че ще го примоля малкото да излиза скоро, ама извън шегите - и на мен вече ми писна бременността. Накрая е доста .... тегаво;)

Последна редакция: нд, 29 мар 2015, 12:26 от Po3u

# 324
  • Бургас
Аз няма да спирам каката от ясла. Две седмици я гледах сега,че беше болна и признавам си дойде ми на нагорно. С нетърпение чакам да дойде понеделник да я пратя,че да си почина малко Simple Smile

# 325
ALIS, мъжът ми беше в твоето състояние и му мина за 2 дена. Ние помислихме, че се е получило от една салата с домати, много са нитратни още.

# 326
  • София
Аз не искам да го спирам, но ме е страх от болести. Той е толкова обсебващ, търсищ внимание и мрънкащ, че не знам как ще стане, още повече че от сега ревнува, но предпочитам да се презастраховам. Решили сме, че ако не мога да се справям с двамата, живот и здраве, го пращам на ДГ веднага.

И мен ме мързи, не ми се прави нищо... трябва са изчистя, но...
Станахме в 8.00, кафе, закуска и после спах от 10 до 12 - такова чудо не е било...

# 327
  • София
Привет!
Май се позаразих от каката и аз кашлям сега Sad Просто перфектно 4 дни преди термин...последния път като кашлях преди 3 седмици получих зверска мускулна треска на корема отгоре и страшни болки (за щастие без контракции и последици за бебето). И сега ако стане така ще се гръмна просто, как ще раждам не знам Sad Отделно и ММ и той се мъчи да се разболява нещо....
Аз спрях щерката тази седмица като се разболя и реших до раждането да не я пускам за по-сигурно. После няма да ходи 14 дни в които и ММ ще си е вкъщи - искам да сме си четиримата постоянно за да посвикне тя с голямата промяна и после тати като тръгне на работа ще тръгне и тя на градина и дано не боледува. Лошото е, че дори и да не боледуват много ще носят зарази големите, но какво да се прави ще гледаме как ще е. Иска ми се да си ходи - харесва и, имат занимания много, на мен също ще ми е по-спокойно. Ако се наложи пък ще си я гледам, тя поне е кротичка и много разбрана (поне за сега, ще видим с бебето как ще е).
Хайде хубав ден и ще видим днес дали ще има бебоци Simple Smile)

# 328
Момичета  Hug

ek_velika - И ние не се бяхме разбрали за име, дори по пътя за болницата спорихме как ще се казва диването, накрая се ядосах и му казах, че сама ще реша, като ражда той, той да избира. Кръстих я на него и на моята любима баба Велика.

# 329
  • София
И аз не искам бременността да свършва, като знам, че ми е последна. Завиждам на мамите с първо дете:)

Каката я спряхме засега от градина и мисля известно време след раждането да не ходи.

Във фб току-що прочетох за ново бебе, но не знам ника на майката.

Общи условия

Активация на акаунт