В очакване сме всички вече на АПРИЛското човече - Тема 19

• 35 119
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро!! Аз събота и неделя нямам много възможност да пиша,съответно после нямам възможност да смогна да чета.
Честити бебета,на който съм пропуснала да честитя!!!
Днес пак се излюпих рано от леглото и усещам как след обяд ще хъркам  Laughing Laughing

# 346
  • София
Айде, добро утро и честити две нови бебета:) Третото е на път, доколкото виждам от фейсбук:)

Giada - дано каката не се разболее и бързо се върне вкъщи. Колко време е интубационния период?

0033 -  Hug
Обиколникът отивам след закуска да го взема от Еконт. Засилила съм се аз, ама май само си говоря, да не заспя WinkWinkWink
Малката много малко е свалила, браво:) Утре си е вкъщи.
Аз не съм фен на почерпките, но си мислех и ние да занесем, живот и здраве, някаква кошница. това с плодовете много ми харесва.

# 347
Добро утро и от мен! Честито на мама Love Revolution!Да ти е здраво и послушно бебчето!
Днес имам много задачи - то готвене, то пазаруване, маникюр ....Вече си търся занимания, че да не мисля за глупости,а и да си раздвижвам дебелото дупе.  Cry
Не мога да се гледам на какво съм заприличала от шията надолу!!!
Утре последно ще пия магнезий и го спирам, та в тази връзка ми е въпросът към тези от вас, които има проблеми с ходенето до 00 - кога ще се появи запекът отново?
При предната ми бременност си  спомням, че последните две седмици  преди да родя беше ад ходенето до 00, защото явно бебето много ми притискаше червата. Тогава, обаче, пих магнезий само 10 дни през 8 -мия месец.
Гиада, малката кака реално от кога й е карантината? И не се обвинявай, че сте разделени, защото просто се налага! Пък и вие ще се чувате, а ако е удачно и няма да се дразни детето, може и да се  виждате навън - на разходка примерно. Със сигурност не ти е леко!

# 348
Добро утро и от мен момичета.
 Честито и тук за новите ни бебчета и поздравления на техните майчета!
Та в този ред на мисли - колко ли бебоци ни останаха за месец април?- 6..... 9?  hahaha Joy

# 349
 :lol:11ALIS99 много гадно.Ще си има и за април де.Нека да се разпределят равномерно,за да можем да си честитим поименно.
Хайде да видим кои ще са следващите 5.Дано не съм от тях,че малко остана да оправим къщата. hahaha
А ,я да попитам.Дали е нормално да си ме боли ниско долу,без да спира?Нищо друго не усещам,освен тези леки болки.Нямам контракции,нищо.

# 350
Cvety83 Мисля, че е нормално, като ти гледам лентичката е като моята Simple Smile. Аз вече доста често усещам болки в кръста, както и менструални, но не са контракции Thinking. Много е странно, защото корема не ми се стяга, пък и болките са си постоянни и монотонни - нямат ясно начало и край. И все пак се надявам да са предвестник на раждането.
 Според болничния ми даже днес ми е термина и така като гледам май ще трябва да го удължаваме после.

# 351
  • Враца
Здравейте настоящи и бъдещи мамчета. Понеже темата нещо "запустява" да ви "засиля" с един въпрос  Laughing - има ли някой като мен без да е избрал още име  newsm78. Аз имах фаворит, който таткото тотално отхвърли и оттогава блокирах, ужас, а време няма  #Crazy

# 352
CVETY 83  и на мен ми се е случвало да имам постоянна менструална болка. Доки каза само да си пия нош- пато
Още едно бебе се появи във ФБ , а др трябва да изкочи всеки момент😜
Ама като ви казвам, че оставаме все по- малко😂

# 353
Има и за април, седим и чакаме тръпнещи  Grinning
Maya и ние с имената сме много неподготвени, стигнали сме до съгласие да е с буквата В. Не спорим, просто и двамата още не сме си харесали име. Аз нямам болки, понякога ме стяга леко корема, но много рядко. На тоновете в петък нямах контракции, а пак ме стягаше корема, много странно. И на мен ми е интересно за почерпката. Мисля да взема кутия хубави бонбони или някоя вкусна торта. Искам да не прекалявам, защото не мисля, че е редно да се правят скъпи подаръци. Кошницата с плодове също е страхотна идея.

# 354
Ами то както е тръгнало да не вземат всички бебета да се родят в тази тема? Ама недейте така,моля ви се! GrinningСпазвайте си термина-поне долу-горе Laughing

# 355
За името ние този път сме готови, с каката беше по голяма драма. Само дето от няколко дни си мисля: то вече много рядко стават грешки, вероятността е много малка, ама все пак ако се окаже, че не е момиче, а момче Crazy? Нямам идея как ще го кръстим, ММ също. Нищо не ни хрумва и дано не ни се налага да го мислим Laughing

# 356
Добро утроооо!
Днес във фейкбук настана истинска бебешка фиеста..за сега поне  4 бебока Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Толкова съм щастлива за всички лесни раждания и сладки бебоци! Да са живи и здрави малките съкровища и майките им герои Simple Smile

# 357
  • София
Днес във фейса наистина новина след новина и всичките като по учебник, едни бързи, доволни:) Пожелавам на всички нас, чакащите, да ни е така леко!

Ейми, айде, ти пък, няма да бъркат;) Кой век сме, то не са 3д, 5д, без излишна паника:)

Мен също често ме наболява долу, на тоновете нищо не се видя. Споделих сдок, че усещам едно като мравучкане и пробождане и тя ми обясни, че матката се подготвя, а бебето лека-полека се намества.
Не знам внушавам ли си, но бях на разходка преди малко и за разлика от последните ми излизания, този път припках като козичка - нито ми тежеше, нито дишах тежко, само кръста ме заболя леко точно пред входа.

# 358
Aaa Po3u няма паника, просто размисли и страсти като за последно. А мисълта ми хрумна след като прочетох при мартенките за една такава изненада Heart Eyes.

# 359
  • София
Ее това мога да го приема само ако мацката не е била на фм илиса я гледали с кофти апарат.
Аз последните пъти питах пак и двете докторки заявиха, че ще си хвърлят дипломите, ако бъркат, хахаха.
Ние за името нямахме колебания, чак се учудих. Случайно ми хрумна едно, мм го хареса и така. Даже по едно време мислихме да сменяме, аз се съгласих, ама той заяви, че първото си е най-хубаво и да си оставим него, усмихнах се доволно и така.

Общи условия

Активация на акаунт