В очакване сме всички вече на АПРИЛското човече - Тема 19

• 35 825
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Сестра ми имаше много проблеми с киселините по време на своята бременост да не кажа голяма дума ,но някъде от 2 месец- та докрая,но след раждане всичко и изчезна.
hahaha и аз съм като сестра ти от началото...баа му м.мата  Laughing ама вижда му се края  Crazy

Честито на murmur'ana  и на dilyanad

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 17:49 от sisi_fashion

# 226
Честито на всички мамчета, гушкащи вече своите бебоци!
Аз хубаво се подредих, броени дни преди секциото съм на АБ!  ooooh!

# 227
Родили мамчета, вие какви превръзки си взехте за болницата? Доки ми каза да си взема памперси за възрастни освен превръзките, че щяло да ми е по-удобно.
Памперси за възрастни задължително според мен /но да са гащи, не с лепки отстрани/, защото с лигнин не е удобно и обикновени нощни превръзки /аз си бях взела Еври Дей/. Вече даже съм с нормални от няколко дни.  Peace
Рони, много хубаво, че имаш организирани хора около себе си. А колко братя и сестри имаш?!  Thinking Whistling
Жасминче, аз не пия, ама се замислям за витамини, че не се храня особено здравословно ...  newsm78

# 228
  • Под кленовите дървета
На мен ми казаха да продължавам пренаталните 4 седмици след раждането. После мисля да мина на калций, че си трябва с кърменето.

Калитарката ми се загуби Blush

Маце, кога ви изписват?

Момичета, вече родили, я разкажете за изписванията ви Simple Smile аз с ръка на сърцето признавам - без цялата дандания се справихме по-добре, а нямаше кой да помага. Милото омеси питка, имахме сладкиш, поканихме съседите на кафе/ракия, те си тръгнаха след час и толкоз. Оправихме багажа, изкъпахме се, видяхме се, оправихме на баткото багажа за училище, него изкъпахме, сготвихме, гледахме филм и легнахме. Ако ни бяха изписали на обед и щяхме и да поспим.

За сравнение - миналия път бяхме мортал комбат няколко часа след прибирането. И реанимирахме 4 дни,в които родата се счупи да звъни! Само брат ми беше изключение, че той е преживял изписване на две деца и ме остави на спокойствие. Даже не вдигах после на баща ми, той му предаваше как съм.

# 229
Честито на всички мами, които вече са родили! Да са им живи и здрави бебоците!

Аз твърдо бях решила, че ще раждам овен, ама не. Моето малко чудо-Тиа, реши ,че ще е риби и в последния момент на 20.03 се роди - мъничка, но прекрасна! От вчера ,след като си възстановихме теглото при раждане, сме си вкъщи.

На всички, които все още не  са родили, пожелавам да имат като моето раждане - изключително бързо и безпроблемно. Екипът до последно не вярваше, че това ми е първо дете:) Добро ми е детето, не ме тормози нито по време на бременността, нито при раждане то си:)

Специални благодарности на Jasmin_veni, с която май сме родили в един и същи ден:), за поясите - това е спасението.

Честита ти дъщеричка Тиа. Е, да не те тормози, защото е риби. Ако беше овне, нямаше да е така Wink
Честито и на мама Dilyanad за нейната Деничка. Да са ви живи и здрави децата и да продължават да не ви тормозят  Hug   bouquet

# 230
  • София
Аз ползвах нощни превръзки на либрес и еднократни гащи. Превръзките наистина са огромни, но се издържат ден два, после според мен и обикновени вършат работа. А еднократните гащи са мн. практични, защото не стоят така "плътно" като нормално бельо.

А как се справят вашите татковци? Нашият е доста притеснен и гледа на бебето като на порцеланова кукла-все едно ще я счупи ако я докосне. Малко да измрънка и той веднага скача и се чуди какво ѝ е.
Иначе снощи успяхме да я изкъпем за първи път, но предполагам от страни сме били много смешни - как и двамата сме супер неуверени и притеснени и взаимно се съветваме кое как се прави все едно досега само бебета сме къпали:)

Предполагам, че овнето щеше да е проклетия, ама аз съм огнена зодия и си исках огън. Не, че ще си върна рибката де Mr. Green

# 231
Честити бебчета на Dilyanad и Murmur'ana да са ви живи и здравички и бързо да нарастват  baby_neutral. На вас бързо възстановяване и прибиране у дома   bouquet.

Аз днес бях за първи път на тонове, тоновете са ОК, имаме си даже и контракции, което не ме учуди много след като от две седмици всеки ден си имам болки в таза и отпред ниско долу. На килограми го изкараха 3,500 гр и доки като видя, че имам и контракции (аз нищо не усещах де) реши да ми погледне и шийката - била омекнала и тръгвала да се скъсява, но нямам разкритие все още. Все се надявах това диване да излезе преди да ударим 4 кг. Но доки ме ошашка и с това като ми препоръчва да си избирам дата за секцио  #Crazy Уж ме пита аз как искам, ама аз й казах, че все пак каквото ми препоръча, аз не съм специалист, искаше ми се да се пробвам нормално, но дивчо не ще й да си обърне главата като хората назад, вирнал си носа напред и тва е, та и това също било предпоставка за секцио (освен застрашителното му доближаване до 4 кг, а още съм 36 г.с.) Според нея, по-щадящо за мен било да ме срежат. Мен единственото нещо, което ме притеснява в случая е последващото възстановяване. Сега почвам да ровя пак за инфо за възстановяването след секцио. То вярно, че при всеки е индивидуално, но все пак... Sad
Аз се интересувам само кога ще мога да се върна на тренировки (колкото й глупаво да звучи Simple Smile ), а ММ пък се ядосва, че след секцио трябва да чакаме повече време за следващо бебе  Simple Smile всеки луд с номера си hahaha Та така, на 01.04. пак сме на тонове и евентуално, ако не е тръгнал да излиза маймуната до тогава, ще насрочваме секцио за следващата седмица евентуално за 08,04, Сега само трябва да спра да се боря със себе си и да приема нещата и да се успокоя, че много се разстроих пак, чак ми се прирева, ама се стиснах, че ММ много мрази да ме вижда да плача, защото се чувства безпомощен Simple Smile
Айде наоплаках се пак, време е да ме нахокате Simple Smile

# 232
Да ти кажа  доктора, който бях избрала първоначално за раждането, но след това се отказах от него ми каза, че ако всичко след операцията а наред можеш да започнеш опити за следващо бебе след 6 месеца  Shocked  Shocked  Shocked

# 233
  • Бургас
На мен доктора ми каза да изчакам една година и да се мятаме Simple Smile Преди да запопнем опитите бях на контролен преглед да видим всичко наред ли е. След секциото се възстанових бързо. На осния ден слизах и се качвах пеша до седният етаж, на десетия обикалях града по разходки.

# 234
 Тъй като вече сме всички в девети месец, моля Ви запознайте се с тази кампания и информацията:
https://www.facebook.com/kakebebetotidnes

# 235
Ето ме отново Simple Smileбях на преглед,нашият мъж е  3 100 кг в 36 г.с.Всичко е наред за сега,ако не тръгне по рано да излиза на 20.04 ще ходя на преглед. Simple Smile

# 236
Amy_lee направо пробив в системата си направила   Wink браво! Наистина може да раждаш спокойно вече   Simple Smile

# 237
bebka88 как така чак на 20.04 на прегед и то в 9-тия  newsm78

# 238
bebka88 как така чак на 20.04 на прегед и то в 9-тия  newsm78

И мен това ме остави замислена newsm78 #Crazy

# 239
  • Варна
И така да се отчета - бебо е вече 3200гр все още е седалищно. Уточнихме дата за секциото - средата на април някъде. Малко по-покойна съм, бебо яко натиска на ребрата. Силно се надявам да си дочака датата, то има няма 2 седмици и нещо.... незнам как ще изтърпя ... утре ще пиша повече
 Hug Hug Hug

п.с. ....по-добре съм психически, ама доста си поревах днеска....

Общи условия

Активация на акаунт