В очакване сме всички вече на АПРИЛското човече - Тема 19

• 35 106
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Браво welinity и за малкия герой и за естественото раждане! Да ви е жив и здрав   bouquet

# 391
  • София
Лелее днес страшен бебевалеж Simple Smile Честито на всички мамчета за техните бебенца, да са живи и здрави и много радости да  носят вкъщи!   bouquet
Тъкмо сутринта си помислих, че и аз ще съм днес (имах болки на 5-6 мин), но като станах и се изкъпах всичко отмина и сега нищо Simple Smile Ще си чакам и това е...

# 392

paKris - погледни публикацията ми - малко преди твоята...там съм ги написала , само една от мамчета не я знам и не съм я писала Cry

# 393
  • София
 smile3501 smile3504 newsm19 smile3525 newsm44 Бебетаааааааааааааааа, колко яко!

Честито на всички майки-героини! Да са ви много здравички дечицата и татковците много да помагат!

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 16:06 от tsvety888

# 394
Леле, какви хубави новини! Честито на всички майчета!

Дано по-рано обебилите се пишат как са. Мацето ми липсва  Hug

# 395
Честито и тук на всички обебили се, виждам, че и една от вестителките ни е родила - браво!  Heart Eyes Живи и здрави бъдете и вие и бебоците!

Welinity   bouquet как ме изненада само. Вчера нито помен от контракции, а днес бебешок.  Heart Eyes

Та днес май пак имаме рекорден брой бебчета.  Hug

# 396
  • Варна
Честито на новите мами Simple Smile

И аз се учудих за Доли_дог - тя сутринта е писала, че се  наспала добре и извднъж - хоп на обяд бебе.
А за Велинити - почти бях сигурна, че съвсем скоро ще се обеби.

Колко хубаво - живи и здрави да са, после ще разкават.  Hug

Аз мисля в сряда да ходя на тонове, за пръв път, т.к. моя АГ не ме изпраща. Та по моя инициатива. Нали на тоновете по принцип може да се види дали скоро - до 2-4 дни ще излиза бебо...?

За почерпка - със сигурност, дали кошница със полодове, сирена, шок. бонбони, няма значение. Ще има Simple Smile

Аз нямам никакви наченки, контракции - рядко. 

# 397
  • София
Честито и тук на всички обебили се:)
Днес наистина е дъждовно от бебенца!
А доли дог и велинити са ми най-голямата изненада:)Simple SmileSimple Smile

Аз сега пускам последна бебешка пералня със заветния обиколник и разни дреболии, утре съм най-сетне на фризьор... Кеф.
Само се чудя как ще изкарам 3 часа в салона:)

# 398
  • София

Аз мисля в сряда да ходя на тонове, за пръв път, т.к. моя АГ не ме изпраща. Та по моя инициатива. Нали на тоновете по принцип може да се види дали скоро - до 2-4 дни ще излиза бебо...?

Според мен на тоновете нищо не може да се предвиди. Аз в петък имах една контракция, имах една и преди 2 седмици...Гледат най-вече тоновете на бебето дали са нормални и как реагира на контракциите, нищо повече. Според някои лекари с преглед на шийката могат до някаква степен да предвидят (ако има разкритие), но пак е много относително и аз не пожелах такъв преглед. Има жени, които си карат с 3см разкритие седмици и такива, които получават пълно за 2часа Simple Smile

# 399
Хайде и тук, Честито на всички родили! Да са им живи и здрави бебоците и много да ги радват!  Hug  bouquet
Аз още не съм родила, но сме приготвили уиски за доктора и за акушерката ще вземем нещо. Идеята с кошницата ми допада!  Grinning

# 400
  • София
Оф, аз ще съм на такъв преглед в сряда и като слушам, че хич не е приятно не ми се ходи изобщо, ама... док каза да се подготвя психически за тогава Grinning

Момичета, беше коментирана темата за киселините.. какъв лек има, защото имам чувството, че съм дракон и огън ще излезе от устата ми след малко. Sad

# 401
  • София
Lovvole Reution - и тук да честитя ! Жив,здрав и много да ви радва!

welinity - честито!
Ето и други мами похвалили се във ФБ. (копирам част от техните публикации:
lifedrops - "29ти март в 2 сутринта се роди по естествен - малката Мария Simple Smile- 50 см, 3,350!
franseto  -  " 30.03.2015г в 10:27 часа на бял свят се появи малкият Юлиян. Бързакът е с мерки 2,600 кг и 48 см за изненада на мама. Раждането- естествено !"
vikiimm -"  В 9.07ч проплака Вяра! 3200гр. 50см. "
farewell - "Go,go Ема! Роди се днес на 30.03., 3350 гр., 51 см., в 04:27 ч.! -Нормално раждане!"
doly_dog - "Днес в 13,15 се роди нашата принцеса Райна, 2900 кг, 49 см. Родих със секцио."
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ВАС! С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ БЕБОЦИ!

Честито и от мен на всички нови мами:) Да сте живи и здрави вие, бебенцата и семействата ви!

И аз мислех за кошница за лекаря - откъде поръчахте?

# 402
  • София
Четито и от мен на всички нови мами! Да са ви живи и здрави бебетата, да рстат много щастливи, а на вас бързо възтановяване Simple Smile smile3501  newsm30

# 403
Първо да честитя на всички мами с бебешоци пожелавам им да са им живи и здрави и много да ги радват.  Аз рядко пиша ама си ви чета редовно и така ме радвате с тези нови бебешоци всеки ден Simple Smile

А по отношение за разкрития както estelitka  каза може да се откара с 3 см и цяла седмица ( аз съм така от миналия вторник), но всичко ме боли много, не се спи нито на ляво нито на дясно и по гръб не става понеже ми тежи и общо взето легна ли си се почва едно въртене като пумпал съм в леглото..... Нямам търпение вече малка дребосъчка да се ражда и да си я гушкам!

# 404
Ох,колко е хубаво да ти дойдат родителите на гости Simple Smile
През това време и бебоци се появили нови. Честито на всички мами. Леле всеки ден е рожден ден Grinning
Принципно относно тоновете,могат да кажат дали наближава събитието,защото на листчето излизат контракции. Може да са мънички,но има някакъв момент,в който ако се превиши скАлата,значи е време. Така сестра ми като отиде в 36-та седмица на тонове,акушерката ѝ каза,че е време и да отива да си взима багажа.
Аз сега в четвъртък съм на тонове,ще видим как е положението,но си мисля,че ще изчака великденското плюскане и тогава ще се появи.
Имам питане....като стана на въпрос за имената,какви се струва името Живко

Общи условия

Активация на акаунт