В очакване сме всички вече на АПРИЛското човече - Тема 19

• 35 058
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Големия недостатък на еднократните гащи е, че спарват. Аз си ползвах обикновени, без гащи няма как заради лохиите. Mr. Green

# 481

мерси много! Simple Smile супер сте   bouquet

# 482
  • Варна
Още една мама е писала във фб с бебе Александра....някой да знае никчето на майката? Родена е със секцио тази сутрин.

Гиада - за колките, аз лично първо бих пробвала с диета, нали сте на кърма? Спри кафето, цитрусите, домати, всички бобови - грах, леща, боб, зелен боб, зеле; шоколад, и най-вече - прясно мляко. Виж как ще е 2 дни. Ако продължават спри всички млечни и пак пробвай. Дай отзиви после. ---- за дрехите за кърмачки - аз си кърмех вкъщи с две нощници с копчета, които редувах, а като излизам си вдигах тениската, или бях с потник и така, скривам се под една памучна пеленка и готово.

# 483
  • София
Привет от мен. Малко съм поизостанала с четенето тези дни. Бързам да ви се похваля Simple Smile тази сутрин в 11.21часа се появи на бял свят моят малък принц Димитър Simple Smile
С прекрасните мерки 51см и 3200гр. Сега си е при мен в стаята. Раждането беше естествено, всичко ста супер бързо и лесно, ама ще разказвам повече по-късно. Сега се връщам да ви дочета Simple Smile

# 484
  • Перник
alvinda, честито! Да Ви е жив и здрав! Simple Smile
Рози, знам, че имаше проблеми със стомаха, но си помислих, че сега може да са от друго  baby_neutral

# 485
alvinda Жив и здрав да ви е!! Браво за името!! Много да ви радва малкият принц

# 486
  • София
Giada - аз също съм се насочила към буба мара. Харесват ми дрешките й. Но силно се надявам да си нося моите потници и да си карам основно с тях през лятото. Най-много да се загръщам с шалче.

Проливът ми сега се оказа, че е от желязото, док и лл са на 99% убедени и ще пия ре-комфорт сега да се нормализирам. Ейййй направооо не знам, цял живот с**не, писна ми.

Момичета от София - кажете ако някой е виждал този препарат против мухъл Тилекс в магазините. Издирваме го с майка ми, ама удряме на камък:(

Маце - добър режим:) Ще го стягаш бузанчо, няма да се глези:)
И аз точно мислех да пиша това, което Giada ме изпревари-звучиш много добре:)

Mohita - рано, рано, ама не се знае. 20.04 съм.

Чудесна - аз за болницата имам енократно и два чифта обикновени "бабешки" гащи.

Алвинда - жив и здрав да е мъника!

Сега вися в салона с боята и чакам да ми се оправи настронието. От снощи съм крива, не спах, станах рано, бях като хормонална бомба цял ден и такъв скандал успях да спретна, че не можах да се позная направо. Пфу. Цяла бременност не ме изби на драми, накрая се предадох.

# 487
Честити мъници на Шуби, Калитарка и Алвинда. Имаме си второ бебе Антон  Grinning
Имам 9 дни до термин и вече започвам да ставам нетърпелива - много контракции вечерно време, повечето безболезнени. Това е. Тези които са с 2-3 дни до термин направо не знам как издържат. Много вълнуващо ми изглежда това естествено раждане  Mr. Green не знаеш кога и как ще тръгне- с изтичане на води ли, контракции с болки ли  Rolling Eyes много хора ми казват, че им изглеждам много спокойна за жена, на която скоро и предстои раждане. А аз съм такава, защото си мисля, че епидуралната упойка ще ми спести родилните мъки, макар че повечето казават, че са доста големи докато разкритието стане 5 см, когато се поставя. Ще видим какво ще стане.

# 488
Shubi, Alvinda честито маменца!   bouquet Да са здрави, спокойни и усмихнати бебоците! baloni

Amy_lee, Rafi_11 и аз се присъединявам към групата - фурми, мляко с канела, босилек, ананас  Crazy, да взема са ги забъркам заедно в един шейкър та да вземе да подейства вече.  Sunglasses Моя официален термин е днес, а според интернет е на 2-ри, но предвид особеностите на цикъла май е около седмица по-късно.  Rolling Eyes Притеснявам се обаче, че доктора ще назори нещата накрая.

# 489
  • София
Алвинда честит Димитър! Да ви е жив и здрав и много да ви радва!

А хубаво спокойна ви изглеждам ама пуснала сам видео бейбифона и само го дебна. Wink  Мина педито доволна съм и тя също съвпадна с всичко което правихме до тук. Wink

Хахах тоя пролив стана хитов израз при Априлките. Simple Smile

# 490
Pakris, диетата беше първото, което пробвах. Не видях никаква разлика, а и честно казано, не вярвам в това. Сигурно затова не можах да удържа повече от 2 дни. Четох разни статии по въпроса, и мнението, което си изградих е, че дразнещите храни влияят само ако преобладават. Напр. ако изядеш 2 кила цитруси и 1 шоколад...Освен това ми направи впечатление, че въпросните публикации, както За, така и Против диетата на кърмачките, изобщо не са основани на изследвания. Така че сега гледам да се храня умерено, не пия кафе (мъкааа...), от плодовете ям предимно ябълки и банани, не ям люто...

Рози, като пиех тотема и мен ме беше хванал пролива, много е гадно, дано сега като знаети причината, да се подобриш

За кърменето сте прави , че с потниче и шал през лятото е достатъчно, но през април си е хладно. Аз много си пазя кръста, затова ще си поръчам една блузка от шаманката.

Много се радвам за калитарка, алвинда, и другите майчета, много да ви радват бебчетата!

# 491
Имаме си второ бебе Антон  Grinning
Аз и във ФБ писах, ама ако не искате да раждате голямо бебе, не го кръщавайте Антон ...  hahaha Joy
Алвинда, честит ви принц! Да е много здраво и щастливо дете, на теб бързо възстановяване!   bouquet
Днес мислех да сефтосаме количката, че е слънчево, ама този пуст сливенски вятър ...  #2gunfire

# 492
Здравейте момичета,
Минавам само набързо, че хич не остава време покрай малките човечета  Heart Eyes
Благодаря на всички за милите пожелания за раждането на бебчетата.
Честито и на всички, които станаха мами докато бях в болница.
Ние вече сме си вкъщи и се опитваме да се организираме малко по малко. Когато имам повече време ще разкажа по-подробно   bouquet

# 493
здравейте! Да са ви живи и здрави бебчетата. Да се похваля, че и аз в петък (27/03) родих Константин, 49 см, 3.550 кг, нормално раждане за 4 часа. Целувки на всички и пожелавам малко безсънни нощи!

# 494
Честито бебоче на алвинда! Пожелавам да сте живи и здрави :*

Аз тъкмо се връщам от жк , целия ден ми мина. Правихме 2 записа на тонове, че единия не й хареса (според мен беше от апарата). В понеделник ще ида пак.

Бебка е 2750, доки каза, че е добре.

Не спомена нищо за скорошно раждане пък да видим.

Общи условия

Активация на акаунт