В очакване сме всички вече на АПРИЛското човече - Тема 19

• 35 023
  • 740
  •   1
Отговори
# 570

Мне, отказвам се, не мога да ви следя и във ФБ и тук, разногледа ставам Laughing

И аз точно това си мислех днес!! Grinning
Днес си викам: хайде бе,не може да почне април без бебоци и ето нА имаме един Simple Smile
Честито Veneta много да се радвате на малчо!!

# 571
  • Пловдив
Хайде да  ни е честито първото ни първоаприлче.

# 572
  • Враца
Честито първоаприлче  Hug

# 573
  • София
Честито първоаприлче!

На мен пък кафе не ми се пие след раждането. Преди два дни пих едно с мляко, ама почти насила.
Докато бях бременна пиех по две на ден иначе заспивах права.
Сега обаче пия черен чай, правя го по-рехав, 1 литър кана с 1 пакетче за 10-15 минути и си го пия цял ден.

# 574
Veneta VD Честито слънчице! Да ви е жив и здрав и голям късметлия   bouquet

Аda_Smiles Мерси за статията   bouquet

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 17:48 от C a r r y

# 575
 C a r r y, не  на мен Simple Smile

# 576
# 577
Венета ЧЕСТИТО!!!

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 19:54 от chudesna

# 578
Честито първоаприлче , на първоаприлската мама ! Момичета да ви попитам , при термин 22.04.  , 08.04 , добре ли е да се направи секциото тогава . Понеже последния път с докторката се разбрахме за 14.04.   , но днес ми се обади и ми каза по-добре да е на 08.04.

# 579
  • София
Venetavd - честито бебче!
Вестителката в действие - току що получих смс от shmatkofel!
В 16:40 се е родила сладката Калина 2,5кг, 47см.
Да е жива и здрава а на мама - бързо възстановяване!

Леле, аз днес от едно и никакво ходене до Икеа реанимирах един час на дивана. То не бяха кюфтенца, обиколки, кафе, обиколки... Simple Smile

Redtree - толкова ми беше зле оня ден, че снощи не си пих желязото. Ама днес ще трябва, стискам зъби и това е. Живея вече с непрекъснато къркорене, мравучкане, скрибуцане....Simple Smile

С кафето се надявам от сега да се разберем, за мен това е ритуал, без който не мога. Наркомания си е и това е, зависима съм.

# 580
  • Под кленовите дървета
Честито на мама Шмати Simple Smile да й е жива и здрава Калина, прекрасно, любимо име Simple Smile

Априлките забелязвам, че доста финни бебоци раждаме Simple Smile

# 581
  • София
Пролетни, да нямат нужда от диети преди морето  Joy

# 582
Честито бебче на мама Шматкофел! Да е жива и здрава малката Калина!

Наистина са ни финни бебоците, но важното е да са здрави! Heart Eyes

# 583
  • София
Честито на Шматкофел! Да е много здрава и щастлива Калина!

Рози, моят хемоглобин в петък се оказа 110, което е гранично, но лекарят ми не ми предписа нищо, защото за 20 дни, едва ли ще има ефект, пък и знае колко гадно ми е корема.

Губи ми се едно момиче, но ще питам във ФБ.

# 584
  • София
Честити бебчовци на Veneta VD и shmatkofel. Да са ви много здравички и послушни!   bouquet

Аз преди да забременя си пиех по 2-3 кафета на ден. В началото на бременността обаче дори ми се гадеше от кафе  #Crazy нооооо сега пак си пия макс по 1 на ден - лате, капучино.. нещо по-разреденко Simple Smile

estelitka много се моташ значи Grinning хем вторите деца избързвали, ама твоето овне май си е с характер, когато иска тогава ще си излезе.  Party Аз както съм се запътила да не мина в другата зодия  Laughing

jasmin_veni Все забравям да ти споделя, че и мен хич не ме кара на пролив заради консумацията на туй желязо. Но като че ли не е чак толкова зле положението. И по-зле съм била. Преди поне като пиех и магнезия се нормализираха процесите, ама сега е малко по-зорно само с тоя малтофер.

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 19:07 от tsvety888

Общи условия

Активация на акаунт