В очакване сме всички вече на АПРИЛското човече - Тема 19

• 35 014
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Честито на shmatkofel живи и здрави да са !!

# 586
Ventana - Честито да ни е Първоаприлчето   bouquet

shmatkofel - Честита да ти е бебка Калина!!! Жива и здрава!!!   bouquet

# 587
Да не забравим да честитим днес и втората месечинка на нашето талисманче Михаела.

Дано мама Силки да се включи скоро и да пише как са. Hug  bouquet

# 588
Естелитка, Ейми, ми тъй де, нека има и закъснели, не само подранили бебета!  Rolling Eyes Whistling Сега видях, че Ици-Бици, Джеска и Покита също са в кюпа!  Thinking
Честити да са първоаприлските радости на Венета и Шматкофелчето! Много здрави и щастливи да са!   bouquet

# 589
Честита рожбичка на мама Шматкофел !!!
Да и е жива и много здрава🌺

# 590
Еее, супер новини, честити ни нови бебчета! А и Калина ни е адашка  Wink

Ние вече сме на вълна бебешки проблеми, позабравих аз бременните тегоби. Освен че сега търпя последствията от обратното наместване на кокалите  Mr. Green, лека-полека почвам да ставам нормален човек.

Днес бяхме на консултация при педиатърката. Всичко точно, наддаваме двойно, но коремът подут със страшен метеоризъм. Даже ни прати на ехограф, за да се уверим, че всичко е наред. И добре, че го направихме, че аз съм си параноичка. Слава богу, само много газове. Изписа ни  само 3 лекарства, но с ММ се чудим как да ги минимизираме малко - Еспумизан, Колийф и Лактофлор кидс. Всяко има различен механизъм на действие, ама много бе... Чудя се дали да не пробваме по-добре с тази нова боуен терапия  newsm78

Red Tree, за 20 дни абсолютно има смисъл и може да се качи хемоглобина. Моя беше паднал на 90, за около 20 дни го качих с лекарства на 106, и тогава родих. 110 не е толкова лош, но искам да кажа, че ако е нужно, може да се повиши.

# 591
  • София
Гиада, не знаех. Добре е, че сподели. 16 единици не е зле за 20 дни.

# 592
Да, първите 10 дни пих Тотема на ампули, явно е по-силно или се усвоява по-добре. Тотема е комбинация от железен, манганов и магнезиев глюконат. После продължих с Феро-фолгама. Дано съм ти била полезна.

# 593
  • Варна
Рози, моят хемоглобин в петък се оказа 110, което е гранично, но лекарят ми не ми предписа нищо, защото за 20 дни, едва ли ще има ефект, пък и знае колко гадно ми е корема.
Ама нали хемоглобина трябва да е над 120 за да е в норма?

Гиада, този лактофлор кидс пише че е за деца от 6 месеца нататък... какво ви каза педиатърката?

Честито на Шматкофел и Венета! Бързо възстановяване!

На мен днес ми се гади, сутринта и сега преди вечеря. Много гадно. Снощи не можах да спя, от мравучкане в краката. Изнервих се, сигурно станах 50 пъти... Да се похваля - утре ще ходя на фризьор да ме боядисват. Simple Smile И аз да се поглезя малко.
Днес си купих чай от малинови листа и взех да го пия, някой пие ли?

# 594
  • Пловдив
Честито и на shmatkofel  за Калина,а какво става с Шльоки_Пльоки нещо май се изгуби тя трябваше да е от първите през март?

# 595
Честито първоаприлче , на първоаприлската мама ! Момичета да ви попитам , при термин 22.04.  , 08.04 , добре ли е да се направи секциото тогава . Понеже последния път с докторката се разбрахме за 14.04.   , но днес ми се обади и ми каза по-добре да е на 08.04.

Моят доктор твърди че планово секцио се прави между 7-10 дена преди термин ако няма причина за по-рано. Предполагам че заради предстоящите празници са ти дали такава дата. Моят термин е на 19 а секциото насрочено за 9ти.

# 596
Pakris, детската гастроентероложка предложи лактофора, а педи одобри. Според първата биогая не й харесвал, защото имал някакви странични ефекти, но не пожела да каже какви.

# 597
  • Под кленовите дървета

Днес си купих чай от малинови листа и взех да го пия, някой пие ли?

Аз пиех и двата пъти. Късничко го почваш. Почвай по 2-3 чаши дневно. Има страхотен ефект - шийката се изглаждаа лесно и без болка.

# 598
Шматкофел, честита ти Калинка  Grinning да ви е жива и здрава момата. За това име беше хубаво да изчакаш Цветница  Wink

# 599
  • София
paKris, jasmin_veni, за какво спомага чая от малинови листа?

Общи условия

Активация на акаунт