В очакване сме всички вече на АПРИЛското човече - Тема 19

• 34 983
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Лелеее не мога да ви изчета Simple Smile
Честито на всички първоаприлчетааааааа Simple Smile най-накрая дочакахмееееее Grinning да са живи и здрави, много усмихнати и спокойни бебчетааа!

Аз да се похваля..ходих на лекция за кърменето и беше мн полезна! Дано докато родя да не забравя всичко Wink
Иначе наистина ли никой няма идеи за сенната ми хрема или да го нарека алергичен ринит... Само Rafi видях че е писала- Благоодаря ти!

Аз днес май преуморих бебока с чистене и подреждане...сега ми се връща тъпкано...все едно някой ми е срязал кръста Мрън-мрън

За херпесите ползвам лепенки..има даже такива, които се саморазграждат сами и няма нужда да ги отлепяш.

# 616
Съни, трябва да носиш и маска като родиш! Сега се мажи с вазелин или някакво цинково мазило и задължително си мий ръцете като го пипаш. После като мине си смени четката и пастата за зъби. Peace
Охххх, така ли трябва да протече първата ми среща с бебчето ми  Cry
Какви са тези лепенки?

# 617
Ами в аптеката като кажеш лепенки за херпес ще ти кажат какви имат..не им помня марката! Ама ако херпеса вече има коричка май ще е късно за тях..

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 01:19 от lady_vanila

# 618
  • Пловдив
Добро утро и на най-ранобудните!Желаещи за раждане имали ,надявам се до вечерта да има с какво да се похваля,омръзна ми това чакане,цялата бременност притеснения да не родя ,а сега да няма желание да излиза Twisted Evil

# 619
  • София
Пакрис, за бременните хемоглобин 120 е висш пилотаж. При тях е нормален по-ниския - дори и при 100 не всички АГ-та изписват желязо..  Peace
Добро утро:)
И моят хем-н се движи м/у 110-120 и двете бременности, не са ми изписвали желязо.

Amy_lee, честита ти дъщеричка! Жива и здрава да е! А датата си е перфектна!
Честито и на Шматкофел! Бързо възстановяване и изписване на мама и Калина!
Поздравления и за Венета, бъдете здрави и само радости да си носите с бебо!

И моят док ми каза, че много по-добре планово секцио отколкото по спешност. Не питах защо да не се филмирам излишно.

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 07:10 от Мohita

# 620
  • Перник
ейми, шматкофел и венета, честити бебоци! Да са живи и здрави и много щастливи!   bouquet На вас -бързо възстановяване! Simple Smile

# 621
Добро утро момичета. Пак започнах да се будя вечер. Това секцио ще ме побърка. Само за него мисля Sad
Честита Михаела на мама Еми. Да расте жива и здрава и само хубави емоции от тук нататък  bouquet

# 622
Amy_Lee честита Михаела! Да ти е жива и здрава и много да те радва!

Аз пак имах премеждия снощи, докато заспя. Като си легнах ме почнаха едни зверски киселини, направо ми стана лошо и главата чак ме заболя. Бях пила газирана вода и лукчета смуках, но нямаше ефект. Но след много мъки реших да стана да се раздвижа малко по стаите и същевременно пийнах газирана вода. В първите 5 минути след като легнах отново,киселините продължиха , но не усещах изгарящата болка, а само лек дискомфорт, след което минаха напълно и успях да заспя. Дано не се случва вече .

# 623
  • София
Честита Михаела на мама Еймиии! Да ви е жива и здрава и много послушнаа!  newsm30  ura

естелитке, ти си следващата и не се скатавай! Simple Smile Чакаме новини и от теб  Hug

# 624
  • София
Честито на всички първоаприлски майчета! Да са им живи и здрави бебчетата,а на мамите бързо възстановяване!

# 625
Ехааа Ейми, колко босилек излапа бре?  Laughing Браво! Честита ти дъщеричка да сте много, много щастливи! babydust7

# 626
Здравейте момичета, току-що се връщам от дерматолог и съм много happy.  Grinning Аз задължително всяко лято имам херпес. Това докато бях бременна не знам как ме пропусна. Та искам да кажа, че знам какво е и това което имах сега не беше като типичния херпес, който ми излиза. Мазах го и никаква промяна. Усъмних се, че може и да не е херпес и за това вместо да се кахъря излишно, реших да отида на дерматолог. И наистина...  не е  Party  Whistling Сега и смс от НОИ ми пристигна. Тука в много кратки интервали ми преведоха парите за февруари и март и сега съм богата и щастлива. Чакам си раждането в неделя. Много съм убедена, че ще е тогава. Та да видим.

# 627
Съни чудесни новини! Хайде пожелавам ти да се обебиш в Неделя.  Heart Eyes

# 628
Айде, djeska, ти си наред! Дано до утре имаме добра вест от теб!  Hug

vstoilova, дано не се повтаря такава вечер. Малко остава, след раждането всичко минава.

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 11:37 от Giada

# 629
  • София
Да са живи и здрави новите бебчета в априлския отбор   bouquet Много да папкат и много да слушкат, а на мамите бързо възстановяване Simple Smile

Тъй като ние с малката сме още в болницата, ви черпя виртуално, кой с каквото му се яде за моето голямо момче, което вчера навърши 7 години. Да ми жив и здрав баткото  Heart Eyes

Ние с Рени се надяваме утре да се приберем. Добре сме Simple Smile само имаме драма с кърменето, но съм опитимист  Hug Тя поне засуква добре (за разлика от батко си) но мен много ме боли при кърмене, не знам къде бъркам (и силиконови зърна ползвам, и се мажа, днес минаваме на изцедена кърма, за да не стане пак беля)..... страх ме е леко да не се повтория същия случай като с баткото.... Хубавото е че за сега кърма има Simple Smile

Съни радвам се за теб, че не е притеснително това което ти е излезнало.

Общи условия

Активация на акаунт