В очакване сме всички вече на АПРИЛското човече - Тема 19

• 34 975
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Amy lee  - Честита Михаела! Жива, здрава и много да ви радва   bouquet
Съни страхотни нови ни и ти пожелавам да се обебиш на 05,04   bouquet Hug

И мен ме хвана треската за секциото и затова от днес съм дала зелена светлина и да излиза , ако не довечера на ЖК запазвам най-близката възможна дата  Crazy Че иначе ще изкукуригам още повече  Mr. Green

# 631
Ехеее, вчера нямах време да ви чета и хоп три бебока за отскок като начало на месеца Simple Smile
Да са честити първоаприлчетата ни, и да радват много майчетата си с много здраве и бързо прибиране вкъщи   bouquet

Аз съм си в 10 месец да ми е честит, ще я карам като слоновете 2 години.  ooooh!
уби ме просто  hahaha не се притеснявай ще излезе човечето, направо с дипломата за висше образование готово Simple Smile то си знае работата.

Аз да ви докладвам, че вчера след тоновете, доки ми каза, че няма мърдане от секциото вече, че последната ми цито от миналата седмица ПАК не била хубава - не мога да разбера какво става до преди това никога не съм имала проблеми, откакто забременях една свястна цито не съм получила Sad Но както и да е де, сега някак нямам време да се притеснявам и за това. Но  Naughty вече си имаме насрочена дата за секциото за 15.04., доки искаше за 08-09.04. ама мен не ми се щеше да съм в болницата точно по Великден, и за това отложихме за 15-ти, а и поне да е по-близо до термина.
То не че ми се чака толкова много, аз като съм го замолила да излиза от две седмици и той човека вчера цели две реални контракции изкарахме, обаче доки вика я по-добре магнезий, че да го удържим до 15-ти, че тя пък ще отсъства тези дни. И така сега ще стискам краци и ще си пъшкам още с големия шкембак да видим до кога ще издържим, то го побъркахме детето, първо му викаме айде марш навън, то тъкмо затръгва и ние айде стой си вътре - ужасТ  просто Joy

Nikol_1189, и мен си ме е шубе и от секциото и от това как ще се възстановявам след това, ама гледам да не го мисля, че то от мислене голяма полза няма, само се филмираме повече. Аз така си скапах миналия уикенд само в притеснения и рев, като че ли нещо промених, ми само си надух главата  Naughty  Така че опитай се да мислиш позитивно, представяй си как ще гушкаш бебчо, а пък другото остави на докторите. Аз поне така се "успокоявам" тая седмица. Но на 14-15-ти сигурно ще хвърлям гръм и мълнии и няма да може да се говори с мен Simple Smile Ама поне до тогава да не се тормозя... Успех ти пожелавам и ти стискам палци, че всичко ще е наред!  Hug

# 632
Привет, момичета.
Използвам днес слънцето да изпера и последните неща за бебето и хайде вече да излиза, че се чувствам като слон  Laughing Много ми е тежко, не мога нищо да правя.Сутринта станах, сготвих една супа и съм парцал  hahaha За капак и този вирус....
И аз пия чай от листа от малини.В началото бях по-плаха с него, но сега го пия в промишлени количества.Не че има ефект де  Whistling

# 633
  • София

естелитке, ти си следващата и не се скатавай! Simple Smile Чакаме новини и от теб  Hug

Тук съм и няма с какво да се похваля, освен че от утре вече ще преносвам и почвам да истерясвам покрай това чакане...бебка не е много активна напоследък и постоянно го мисля. Знам, че е нормално, но все пак се филмирам от време на време. Постоянно я побутвам, добре че ми отговаря милото  Grinning
Утре ще ходя в Шейново на преглед и тонове и да видим как ще процедираме
Честити бебчета на Ейми и Шматкофел! Да са ви живи и здрави и много радости да ви носят!

# 634
  • Враца
Здравейте, коремчета и мами. Тези от вас с наближаващ термин как си намират коремите  newsm78. Моя си е доста високо, термин 14.04  #Crazy

# 635
  • Sofia
Veneta VD, Shmatkofel, Amy_lee, честито! Да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват! Бързо възстановяване и скоро да разказвате  Heart Eyes

Ейми, наистина на шега, на майтап ама взе, че на първи април реши да излезе малката принцеса  Hug Радвам се, че сте добре! Чакаме да споделиш колко босилек изяде  Laughing

Моника, да са ви честити придобивките  Heart Eyes

Аз почти приключих с прането, гладенето и подреждането. Останаха ми само чаршафчетата Simple Smile

Гледам, че хемоглобина коментирате. Сигурно повечето от вас направо ще ме намразите  Joy Днес си пуснах последните изследвания, пушка съм, а хемоглобинът ми е 132  hahaha

Благодаря на всички за споделената информация и опит относно кърменето, определено ще ми е от полза.

Doly_dog, да ви е жив и здрав баткото и дано утре вече сте си вкъщи с Рени  Hug

Хайде, мамчета, коя ще ни зарадва днес с хубави новини?  Heart Eyes

# 636
Ние с Рени се надяваме утре да се приберем. Добре сме Simple Smile само имаме драма с кърменето, но съм опитимист  Hug Тя поне засуква добре (за разлика от батко си) но мен много ме боли при кърмене, не знам къде бъркам (и силиконови зърна ползвам, и се мажа, днес минаваме на изцедена кърма, за да не стане пак беля)..... страх ме е леко да не се повтория същия случай като с баткото.... Хубавото е че за сега кърма има Simple Smile
За съжаление болката при кърмене често е знак за неоптимално засукване. Ето тук има клипчета с обяснение за засукването (на английски): https://xedra.wordpress.com/articles/video/ Силиконовите зърна понякога дори влошават още нещата, тъй като приучават бебето на различно засукване, но пък има ситуации, в които помагат. Най-добре е да се свържеш с консултант по кърмене, в идеалния случай е добре да видят на място как протичат нещата, включително и дали силиконови зърна са подхоящи за вас и как да предотвратиш болката, която съм сигурна, че е много неприятна... Стискам палци скоро да се похвалиш, че се кърмите безболезнено и с удоволствие Simple Smile

# 637
Съни, страхотно е, че не е херпес и ще си спестиш излишни ядове точно на финала!  Hug
Доли, честито ви пораснало момче! Сигурно ти е било мъчно, че не си с него на рождения му ден, ама догодина ще ги празнувате два!   bouquet Дано имате успех с кърменето. А засуква ли правилно - нали знаеш, коремчето да е обърнато към теб, да засуче зърното и максимално от ареолата? Пробвайте да смените позата. Ето и едно клипче, което ми се струва, че ще е полезно на тези, на които ще им е за първи път.  Peace А, Ада ме изпреварила ...  hahaha

# 638
Сигурно ще има обебили се днес, забелязвам доста намалена активност в темата  Heart Eyes

Аз да се похваля, че утре ще ни пристигнат леглото и комплекта за него и съм мнооого доволна. Heart Eyes

И аз благодаря на всички ви за полезните съвети относно кърменето, определено ще ми бъдат от полза като му дойде времето! 

Доли да ти е жив и здрав баткото и скоро да сте всички вкъщи! Hug

# 639
Леле Shantel , от къде го изкара тоя хемоглобин  Joy аз НЕбременна рядко до докарвам до 130. Сега си пия желязото на финала..хубавото е че поне май ми действа съвсем леко разхлабващо!  Не съм сигурна, че то от толкова илачи нз кое накрая ми действа Simple Smile

На нас сутринта ни докараха кошарата и съм мн хепи..сега съм измъкнала всички шкафове и да се проветрява..дано за ден-два стане, че нямам търпение да си я наредя   Heart Eyes

Като чета във ФБ кърменето май ще е голямо изпитание за всички ни..дано всичко минава по мед и масло, че, аз първо за раждането сънувам само глупости, а сега пък и кърменето да мисля  Rolling Eyes

# 640
Ventana  Hug  Бързам да родиш ;-

Благодаря,ама малкия никак не се е забързал Grinning
Привет на всички!!! Много хубав ден се очертава в Софията. Честито на Ейми за беборанка,живи и здрави да са.
Аз бях на ЖК пфф малкото беше много активно докато не пуснаха апарата-заспа си като пич. Иначе тонове супер,води,плацента-всичко е ок. Станал е около 2,700 . Лекарката каза,че най вероятно няма много да порасне. Моят корем си е високо,сякаш няма изгледи до две седмици да раждам. Нищо след 13-14,04 ми се струва добре Simple Smile

# 641
Вижте, проблем с кърменето може да имате единствено ако бебето не иска да засуче или не е при вас дълго време, просто защото ще се наложи да ползвате помпа. Иначе е естествен процес, който не се нуждае от никакви екстри, приспособления и намеси. А ако сте запознати със самия процес - малкото количество коластра първите дни, честото слагане на бебето на гърда, слизането на кърмата - няма да имате проблеми. И най-важното е много спокойствие и убеденост във възможностите на тялото ви!  Hug

# 642
  • София
Здравейте, коремчета и мами. Тези от вас с наближаващ термин как си намират коремите  newsm78. Моя си е доста високо, термин 14.04  #Crazy

Пчеличке, аз съм с термин 12.04. и нямам никакви изгледи за раждане - корем високо; малки контракции, които не ги усещам, но се видяха на тоновете; разкритие - никакво; води уж намалели; плацента - застаряваща, но раждане тц. така че споко. То овнето само ще си реши.
Нали знаете вица за овена и влака?! Ще го сложа в скрит текст да не спамя.

Скрит текст:
Овенът тичал по своя важна работа между релсите на железопътна линия. Изведнъж срещу него се задал влак. "У-у-у-у!" - изсвирил локомотивът. "Няма у-у-у!" - отговорил му овенът и продължил напред. "Бум!" - чуло се накрая, когато машината и животното се сблъскали и отскочили от удара назад. Овенът се поотръскал и пак поел по своя път. Локомотивът, даже без да се отръсква, се понесъл срещу него. И пак - "бум"! И отново отхвръкнали назад. А на третия път... На третия път машинистът излязъл по-умен, дал заден ход, отбил в страничната линия и направил път на овена, който продължил да тича по своята важна работа.
ПОУКА: По-упорит от овена може да бъде само друг овен.  Laughing

Шантел, жена, от къде го изкара тоя хемоглобин? Какво ядеш, какво пиеш, какво консумираш?  Laughing Моят едва го поддържам над 100 с малтофера, но и преди да забременея се въртях около долната граница.

# 643
tsvety888 много го харесвам този виц!!

ще видим дали и аз ще имам едно такова упорито и инатливо рогато или ще е другото рогато. С татко му да правят компания

# 644
  • Под кленовите дървета
Ейми, честита прекрасна Михаела Simple Smile да сте скоро вкъщи и да се гуикате с тати и кака Simple Smile
Аз имах болки при закукване първите дни, въпреки, че техниката беше перфектна. Просто зърното не беше свикнало на вакуума. Лансинох и смени на позите свършиха работа.

Общи условия

Активация на акаунт