В очакване сме всички вече на АПРИЛското човече - Тема 19

• 34 974
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Алооо какво става? Нито едно бебе не сте ми родили все още на рождения ми ден? Ц ц ц ,..!

Моя шушондер днес е много разтроен. 6 часа не спа и се виеше което ме навежда на мисълта че май се почват от рано коликите. Кажете ми само на педито ли звъните за капки или отивате и взимате нещо от аптеката? Някое чайче има ли за облекчаване?  Сега ми е заспал на гърдите и май ми трябва катетър че ме е страх да стана. Ох сега разбрах какво е да искаш са ревнеш с детето. Той си пръцка което означава че ги вади газовете. Чудех се дали да спра днес да му давам кърма за да вдия дали от нея нещо се разтройва но пък пия чай на Хип който е с копър newsm78

# 646
  • Перник
Маце, честит рожден ден!!!   bouquet много здраве и късмет ти желая!
За коликите - чай от копър и анасон, друг не знам.

# 647
Маце честит рожден ден! Да си ни жива и здрава!   bouquet
Нищо чудно малкия да има колики , коконсултирай се с педито за капки.

# 648
Маце, честит рожден ден!   bouquet
Да ти кажа не виждам логика да му спираш кърмата.нали казват, че кърмените бебета страдат по-малко от колики! А пък за капките аз лично не бих се занимавала с педиатъра за тях...то на почти всички основната съставка им е една и съща. Просто пробваш докато оцелиш кои му действат на бебока!  Аз днес и във ФБ го писах...ама и тук да пиша Simple Smile чела ли си за техниките на Харви Карп за успокояващия рефлекс? Може да пробваш когато му е трудно да заспи и е неспокоен..поне няма с какво да му навреди Simple Smile

# 649
Маце, честит рожден ден! Здраве, щастие и много щастливи мигове със семейството!   bouquet И да спреш кърмата, пак ще има колики шмъчката. Все пак тя е най-лесно усвоима от бебешкия организъм. Можеш да пиеш чай от копър или анасон.  Peace Нашата педиатърка ни изписа всичко възможно, от което можем да имаме нужда при първото посещение - капки за колики /Абоколикен/, Панадол, витамин Д, спирт, прахче за пъпчето.  Peace Лейди Ванила хубаво е казала за Карп - ето и малко нагледно.

# 650
Честити първоаприлчета! Да са здрави и кротички!
А за второаприлчето,единственото известно до момента - Мацето- да си здрава и щастлива мама,и обичана жена! За коликите,Маце, може и да са го почнали вече. Ако искаш питай педито какво да вземеш,но няма да сбъркаш и ако вземеш нещо със симетикон от аптеката. Пукат ли му червата?
Аз днес си взех направлението за хоспитализация,а утре съм на кардиолог,че имам един уж малък пролапс на митралната клапа на сърцето,който трябва да се види преди раждане,че да не би да се наложи секцио! Предният път нямаше проблем за нормално раждане.
Честно да ви кажа малко ми е притеснено да не тръгна да раждам тези дни,че имам разкритие от 1.5см,,почти 2 см.  според доки,а пък терминът ми е чак за края на месеца. Дано още поне седмица да издържа,че и баткото му потече носа снощи....

# 651
  • Варна
Маце, много гушкане му е майката! Това е! И честит рожден ден!  Hug Напълно подкрепям да пробваш с Харп, както и диетата - евентуално.

Гиада, някакъв резултат при вас като спря тук там някоя храна?

При мен никакви симптоми все още. Аз имам време де Simple Smile Днес бях на фризьор и ме боядисаха. Доволна съм, много бързо ми мина деня. После съм заспала пред форума  Joy

Аз прочетох във фб сякаш за едно бебенце.....но като не им знам никовете...бебето се казва Алекса.

Ето да се посмеете.....https://www.facebook.com/video.php?v=931713516863390

# 652
  • София
Маце Честит рожден ден!   bouquet Да си жива и здрава и безкрайно щастлива и много да те слушат мъжете вкъщи   bouquet  Hug

Ada, Vase благодря ви много за информацията. Уж правилно засуква... ама болката си я има. Сега изгледах клипчетата и ще опитам нова поза на следващото хранене, хубавото е че маймунката си е при мен Simple Smile

Вчера ми беше много тъпо, че не бях с детето на рожденния му ден Sad А и още сутринта като му се обадих да го поздравя и той като ревна и аз с него Sad Но здраве да е, мина вече. От утре ще наваксваме Simple Smile

# 653
Маце, честит рожден ден. Да сте живи и здрави цялото семейство и по-малко ядове с бебчо да имате. Имаме  си второаприлче значи- Мацето  Mr. Green Голяма да пораснеш  Laughing
Цвети, много ме разсмя вица с овена  Laughing а ММ се уплаши. Но наистина такива са си овните. Знам ги аз. Особено мъжете овни.

# 654
  • София
Мерси момичета!  

За Карп пробвах днес имам swaddle me одеялце, но спинкането по коремче върху мен помогна. Не му пукат червата а пръцка много Crazy няма да му спирам кърмичката че чая на хип нали е с анасон и копър. Вече е по спокоен. Обаче много ме плашат тия колики ooooh! а как забравих да питам педиатърката за капки, за витамин Д каза че на 20 я ден ще се видим и тогава ще изпише.

Запазихме час за вторник за фотосесия много са вълнувам, как ще мине!

# 655
Pakris, няма ефект от моето хранене. Да не говорим що чай от копър изпих. Вчера бяхме на детски гастроентеролог, каза ми че няма полза да се ограничавам, трябва да се храня пълноценно и умерено. Маце, хубаво е да се чуеш с педиатъра за коликите. Освен лекарства със симетикон, има колийф с лактаза за обработка на лактозата, пробиотици...На нас ни изписаха и трите неща, но изпитвам огромно нежелание да си тъпча детето с лекарства отсега

Маце, щях да пропусна - ЧРД!!! Пожелавам ти да те твоите мъже много да те глезят!

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 17:53 от giada on the road

# 656
Аз да изклюкаря. Днешното бебче е на мама fantastic_g. Ето съобщението и във фейса:
"Мамчета родих Алекса днес в 14:20 часа, презизвикано със система. Бебка е 3.300 кг, 50 см."

# 657
Маце, имайки предвид извода от вица с овена- ти пак си добре. Би могла да излезеш на глава с него, ами ние дето си нямаме друг овен. Ама нищо де, аз съм скорпион. Така че да не си мисли,  че ще ми се качи на главата  Simple Smile

# 658
Честито на мама fantastic_g. Да и е жива и здрава малката Алекса. Ей, тя с моя термин, а вече се обеби. Аз още се ослушвам  Whistling

# 659
Пчеличке и аз съм с термин 14.04, коремът си ми е доста висок. Всеки ден се оглеждам в огледалото с надеждата, че е започнал да слиза ниско, ама не Simple Smile Е , то си има още време.

Общи условия

Активация на акаунт