Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 33

• 56 469
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Това е доста уютно, да не повярва човек, че е дело на български дизайнер:
http://eva.bg/article/26248-Eko-miks-ot-staro-i-novo
Най-много ми харесват плочките на пода в трапезарията и шарените плочки в кухнята, зад мивката.

# 196
И на мен ми хареса, но бих спестила щампата върху паркета и преекспонираната дамаска на кушетката. А да, и тухлите, ако са варосани е за преглъщане, но ако е боя са им отнели чара.

# 197
Най-много ми харесват плочките на пода в трапезарията и шарените плочки в кухнята, зад мивката.
И на мен Peace

Ама сигурно не ядеш там, все пак Simple Smile
А, често си сервирам върху затворения капак Laughing
шегичка Hug

Дори на Ема интериора не съм виждала Naughty!
Ама го коментираш Mr. Green
Ето тук съм събрала отделни кадри от преправените стаи - спалня, хол и лятна кухня, плюс едно антре. Това лято ми предстои основната кухня. За повече едва ли ще имам (финансови) сили. По-голямата част от ремонтните дейности си ги извършвам сама през летните уикенди, като използвам старите, налични мебели, които преправям, т.е. с минимум влагане на средства. Е, тук-там му изпускам края Simple Smile

# 198
О, Ема! Въздъх.  Crazy
Толкова различно, с индивидуален почерк и красиво, много красиво.

# 199
  • София
Щампата и на мен не ми допада, както и цялата холна част. Но се старая да съм позитивно настроена и реших да коментирам нещата, които са ми харесали. Спалнята също ми харесва, както и кученцето  Grinning

# 200
Сто пъти натиснах да видя коя е дебелата книга и не ми се отвори снимката!
Видях. Зола.

Ема-естет! Аз не бях виждала дивана. Много приятен цвят.

# 201
  • sofia
Това е доста уютно, да не повярва човек, че е дело на български дизайнер:
Леглото на верандата много ми допадна. Но аз се радвам на шарении. В къщата на едната ми баба имаше такава веранда и легло на нея. Що книги съм изчела на него. Пра-баба ми спеше на обяд на това легло.

# 202
  • На брега
Дори на Ема интериора не съм виждала Naughty!
Ама го коментираш Mr. Green
Ааа, извънградската къща съм я виждала Flutter! Мислех, че понякога споменавате и някое друго! Нямаш ли още 4-5  Joy?

# 203
Малко фрагменти от един софийски дом.

На моменти са пресолили манджата..., хм, доста!  Shocked

Скрит текст:

# 204
  • софия
Тия са ми гепили името  Laughing Laughing Laughing

Скоро ще показвам скромната ми бърлога и ще моля за помощ (нещо, което не съм мислела, че ще направя някога). Запецването е тотално, а ремонтът не може да чака.

# 205
 Laughing

Показвам още един, докато не съм забравила.

ЦЪК

# 206
Малко фрагменти от един софийски дом.

На моменти са пресолили манджата..., хм, доста!  Shocked

Скрит текст:

изглежда ми като готина студентска квартира.

Арчо, помисли пак за плочки в целия апартамент, също и за заварения паркет. Моят първи етаж е целият в гранитогрес, който ако зависеше само от мен довечера бих натрошила с чука за пържоли и заменила с дърво. Паркет рибена кост мие много шик и не разбирам как плочките са по -лесни за поддръжка от дървото, за мен е точно обратното. Паркет/дюшеме за мен са най-лесни за чистене, приятни за стъпване. В на майка апартамента паркета е от 67 година, циклен е многократно и е чудесен. В на баба жилището паркета сигурно е двойно по стар, ами чудесен е.

# 207
  • Варна
За сините ти хортензии исках да пиша - щом са сини, значи са холандски, което пък значи, че няма да оцелеят. Дано да съм лош пророк, но това е моят опит с хортензиите. След като уморих една дузина сини (холандски), преди две години си купих нашенски и ей ги на, живеят.
Сините и светлорозовите хортензии са едни и същи. Цветът зависи от рН и съдържанието на желязо в почвата. Сините хортензии могат да порозовеят, както и розовите да се обърнат на сини според почвата. Wink
Холандски са гадините. Мога да ви покажа снимка на жертвата. Май само патофлорист може да му помогне.
Уффффффффффф, и трите ги уморих скорострелно. Хем с оцетена вода ги поливах.

# 208
Благодаря за линка! Разгледах и други неща от блога.
Интериорите може да не са точно това, което обсъждаме, но ми харесаха. С много индивидуалност, различно от масовката Peace

# 209
  • Варна
Някой да ме светне как е закрепен плота на трапезарната маса? Аз в момента съм в "драми-и-дилеми" на тема остров (който, по план-макс,  едновременно да служи и за трапезарна маса) в новия "бабин" дом...
Това е интересно в конкретния случай, виждала съм монтаж на подобен плот, но там в плота бяха монтирани два метални винкела да ги наречем, които влизаха доста навътре в  острова за да уравновесят тежестта, примерно 40 см в плота и 40 см надстърчащи в острова.
Тук обаче няма как да стане - от едната страна е кухо за столовете и би се виждал метала, от другата страна в острова виждам някаква вратичка. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт