Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 33

• 56 489
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • Варна
Благодаря за линка! Разгледах и други неща от блога.
Интериорите може да не са точно това, което обсъждаме, но ми харесаха. С много индивидуалност, различно от масовката Peace
+1
На мен ми хареса апартамента на Ади, нищо, че няма нищо богинско в него  Mr. Green
Дано има все повече такива жилища с характер и индивидуалност.

# 212

Арчо, помисли пак за плочки в целия апартамент, също и за заварения паркет.

дори и да го оставя ще трябва да изкъртя съществуващата мозайка в коридорите за да постигна равни нива . Започна ли да я къртя следва съблазнителната възможност за увеличаване на светлата височина с едни 10 санта , тъй като има 15 санта насипана сгурия за изолация . От друга страна обаче човекочасовете отделени за разбиване и часовете и материалите които ще отидат за новата нивелация ми се струват безмислени , тъй като и към момента 290 светло ме устройва напълно . Така че запазването на съществуващия паркет би било единствено с цел изолация на новия под и то при условие че реша да не е гранитогрес навсякъде .

# 213
  • Варна
Арчо, да не си посмял да пипнеш паркета, ей.  Naughty

# 214
Арчо, да не си посмял да пипнеш паркета, ей.  Naughty
а така скарай му се дет не слуша Mr. Green Остави паркета ти казваме Joy Joy

# 215
  • Варна
Тъй, тъй.  Crossing Arms

И погледни с ново око на плочките от баща ти. Никак, ама никак не са лоши. Peace

# 216
да си призная честно нямам никакъв опит с този вид настилки - освен множество падания Grinning

нямам идея и дали му е добро състоянието - знам само че никой не го е поддържал от 10 години , тъй като никой не е живял в апартамента който взех .
ето и снимки на състоянието му - извинявам се за това как изглеждат , но са правени с таблет
ЦЪК 1 ;
ЦЪК 2
ЦЪК 3

От последната снимка не се вижда много много състоянието но е горе долу като паркета в другите стаи .  
за самия паркет знам че е 20+ годишен , лепен е с епоксидна смола понеже я виждаме във фугите , а на други места е кован Grinning

гранитогреса на баща ми цял ден ми е в главата - въпроса е на коя от сериите да заложа - дали на тази с геометричните "рисувани" фигурки , или на напълно изчистената която е дадена в банята .

# 217
  • Варна
Едно циклене му трябва, малко масло и ще е като нов.

На мен плочките на баща ти ми харесват в комбинация от повече и различни геометрични форми.

# 218
гранитогреса на баща ми цял ден ми е в главата - въпроса е на коя от сериите да заложа - дали на тази с геометричните "рисувани" фигурки , или на напълно изчистената която е дадена в банята .
комбинирай.

за паркета се обади на баща ти, няка му имам доверие на тоя човек Laughing

# 219
комбинирай.

за паркета се обади на баща ти, няка му имам доверие на тоя човек Laughing

той не иска и да чуе за паркет Grinning Grinning казва ми кърти , махай пълнежа , реди 10 санта корк и си ти Simple Smile

# 220
  • Варна
Ой. Веднага изолираме бащата в такъв случай.

Идваме една банда интериорки, връзваме баща ти да не пречи, теб те пресираме здраво за плочки, кухни, бани и дивани, оправяме ти паркета и се изнасяме същи нинджи на дизайна. Сакето е от теб.

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 21:41 от Приятно ми е - Богиня!

# 221
а да да ! какъв ще съм красавец да ви оставя да си цапате ръцете с моя паркет  smile3532

стигат ми безплатните съвети които ми давате Simple Smile 

А какво ви е мнението за някакви паркетни плочи - вчера докато заспивах разглеждах за всякакви подови покрития и попаднах на тях . Седят като гранитогрес (като растер) , но всъщност са някакъв вариант на нормалния паркет

# 222

да, отива в изолатора.  Joy

Дай снимки на паркетните плочи.

# 223
Включвам се с един гранитогрес, на който попаднах днес Del Conca Montenapoleone Fast
Поставя се без залепване Simple Smile

Скрит текст:

# 224

да, отива в изолатора.  Joy

Дай снимки на паркетните плочи.

ЦЪК

Общи условия

Активация на акаунт