Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 33

• 56 461
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • На брега
току що пък долния ми баща ми пусна ето това и ме зариби суууууууупер много ! не знам и аз вече ше има ли кошери няма ли да има  newsm45 newsm45
Това носи съвсем различно послание от кошерите! В какъв стил ти е апартамента всъщност? Мебелите?

# 166
  • Отвъд алеята зад шкафа
gadamer ще имате ли нещо против още някой ако ви крадне килима   newsm17

Хаха, не, разбира се  Peace

# 167
току що пък долния ми баща ми пусна ето това и ме зариби суууууууупер много ! не знам и аз вече ше има ли кошери няма ли да има  newsm45 newsm45
Това носи съвсем различно послание от кошерите! В какъв стил ти е апартамента всъщност? Мебелите?

ох още сме във фаза идейни откачени проекти . кажи речи всеки 2 седмици се виждам с другаря архитект и постоянно се променя нещо и сме доникъде  newsm45 
edit : стил няма - общо взето се целим в някакви по изчистени линии , монотонност в цветовете и тук там някоя изцепка за акцент Simple Smile

gadamer  smile3525

# 168
Archo, аз бих сложила кошерите в банята, а  плочките, които имитират бетон в кухня-антре.  Peace

# 169
  • Варна
Жълтичко за Ема

А диванът е с цвета, който свързвам с теб по неизвестни причини.

# 170
току що пък долния ми баща ми пусна ето това и ме зариби суууууууупер много ! не знам и аз вече ше има ли кошери няма ли да има  newsm45 newsm45
На мен тези повече ми харесват, по-стилни ми стоят. Особено пък за мъжки апартамент!

Арчо, ние тук всички на ти си говорим Peace

# 171
Ето една къща в много цимент и ярки цветове

# 172
Ауууу тоя софийски лофт е страхотен, впечатли ме  Heart Eyes

Арчо аз съм фен на бетона и на дървото във всякаквите му варианти и в неговото съвършено несъвршенство (Дорис  Wink ) , а двата материала си пасват отлично - едното студено, другото топло. Намисли си стил, нагледай се на картинки за вдъхновение, избери до 3 основни цвята (което включва сивото и предпочитанияят ти отенък на дъро, значи остава още един цвят да намислиш, ако ти харесва килима на гадамер - тюркоаз) и събирай вече материал по темата. И издържай мъжки на изкушенията, че иначе или няма да завършиш никога или накрая ще се получи такава еклектична какафиния, че жилишето ти ще прилича на мострен салон. На баша ти предложението ми хареса много!
П.П. аз хубаво те съветвам мнооооу компетентно, но имай предвид, че аз съм най-големия аматьор в темата. Повечето дами тук са по-добри от професионалисти, така че моите постове ги приемай с щипка сол.

На Боги поста ме подсети за северната стая на Lady April - графит на стената с прозореца и някакви топли пердета...чакай да се сетя...жълти!  Laughing

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 02:12 от samuraika

# 173
Как разбра?
За мен е дърво.

Gadamer, лошо са те изпързаляли майсторите с тези лайстни, защото така им е по-лесно.
При мен няма, преходът е между старо дюшеме и теракот. В предишно жилище пък имах преход между паркет и гранитогрес, пак без лайстна.
Също така не харесвам онези заоблени ъглови профили в баните. И ръбохранителите също. Те пък вместо да предпазват ъгъла, като го удариш с нещо твърдо и заминава целия ръб отгоре до долу, а когато я няма тая гадост, чукнеш ръбчето и може и сам да си го подмажеш. Ама като кажеш на майстора, че искаш без, и той започва да ти обяснява как не може, защото така му изнася.

Исках да пиша за тоалетната с книгите, пък забравих. Не всяка тоалетна чиния на този свят е опикана. В моята тоалетна може и да се яде Peace

Богиня, а аз като го видя този цвят, все за теб си мисля Simple Smile
Много ми харесва и започнах да го забелязвам благодарение на теб  bouquet
За сините ти хортензии исках да пиша - щом са сини, значи са холандски, което пък значи, че няма да оцелеят. Дано да съм лош пророк, но това е моят опит с хортензиите. След като уморих една дузина сини (холандски), преди две години си купих нашенски и ей ги на, живеят.

Арчо, хубави съвети са ти дали. И аз се присъединявам. За апартамент по-добре не слагай навсякъде плочки. Комбинирай дърво с бетоновия гранитогрес, а кошерите остави за банята. За мъжко жилище си представям дървесно и сиво, черно също, метал, кожа. Ярките цветове ги остави за акцент.

# 174
  • Варна
Лейди,а къде я беше поръчала и колко ти излезна? Ако искаш,пиши ми на лични!
За спалнята, а ако боядисате само  едната стена в някакъв друг цвят, няма ли да се "стопли"? Какво ще кажеш за комбинация с тъмно сиво? http://www.houzz.de/photos/schlafzimmer/dunkel-grau-wand-
Има ли значение, поръчах 2 маси от Олимпия Троян. Двете масив дъб - трапезна (как е правилно - трапезна или трапезарна?) 180/90 с масивни крака и плот 4 см, за кафе - с метални крака и 4 см плот 60/100 см - обща цена 850 лв. Не знам коя маса колко струва. По принцип майсторът ми даде оферта за по-малка трапезна маса 160/90 с метални крака - 600 лв. Но после реших друго.

Благодаря на тези, които се вклщчиха за цветовете на моята спалня. Залитам си по студените цветове и това е. Сега щурмувах Икеа онлайн и си поръчах легло, нощни шкафчета и разни декорации. Чакам си и матрака. Последното ми решение за цвета на стените е някое смело сиво. Мислих мислих и за килим и не можах да взема решение. Досега бях убедена, че искам пухкав сив килим, но започнаха да се прокрадват мисли за добрият стар персийски килим. На фона на сиви стени, ще стои супер. Но ще го оставя за накрая, като боядисам и обзаведа.

Арчо, бетонните плочки са страхотни, наистина страхотни. И веднага си ги представих в коридор с персийски (тъмночервен или син) килим отгоре. Нещо ме влече май натам.  Mr. Green

# 175
Арчо, новопредложените плочките са супер Wink
Щях да пиша, ако държиш и в хола - да са голям размер.
Хол-кухнята ти не беше май много голяма площ, искаш доста неща да вместиш,
дали все пак ще остане място да се виждат красотните плочки?
Че и килим:)

Хол с гранитогрес и подобен материал и аз свързвам с вила, морска къща извън града  Heart Eyes

# 176
  • София
И на мен намерените плочки от бащата на  Арчо ми харесват много повече. Бих отишла да ги видя на живо.
Аз пък не съм любител на дървени подове - независимо от какво са, дори и най-качествения материал да е ми простее. А пък подреждането рибена кост в различни варианти направо...
На хол-кухня с модерно излъчване и мебелировка не им отива нищо друго, освен гранитогрес, мрамор и т.н. каменни покрития.Мое мнение  Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 11:34 от Vayana

# 177
добре че старшия не чете форума че много ше си повярва Grinning
килими аз не обичам , но трябва да се мисли и в перспектива като се появи дете - там ще трябва вече килим . иначе за начало смятам да пропусна всякакви неща по пода . изключение е килима на gadamer , който ако имаше жълто вместо това тюркоазеното щеше да ми счупи зъбите направо Simple Smile

# 178
За сините ти хортензии исках да пиша - щом са сини, значи са холандски, което пък значи, че няма да оцелеят. Дано да съм лош пророк, но това е моят опит с хортензиите. След като уморих една дузина сини (холандски), преди две години си купих нашенски и ей ги на, живеят.
Сините и светлорозовите хортензии са едни и същи. Цветът зависи от рН и съдържанието на желязо в почвата. Сините хортензии могат да порозовеят, както и розовите да се обърнат на сини според почвата. Wink

# 179
  • Варна
добре че старшия не чете форума че много ше си повярва Grinning
килими аз не обичам , но трябва да се мисли и в перспектива като се появи дете - там ще трябва вече килим . иначе за начало смятам да пропусна всякакви неща по пода . изключение е килима на gadamer , който ако имаше жълто вместо това тюркоазеното щеше да ми счупи зъбите направо Simple Smile

Засега наистина не ги мисли килимите, винаги може да сложиш.
Та като сме на килими и деца, този килим с мемори пяна на Дормео някой взел ли си е?

Общи условия

Активация на акаунт