Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 33

• 56 517
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Да, в България съм, ето тази е фирмата, имат представителство тук, дано не се обърка нещо.

# 361
  • ГО
Благодаря, момичета!

Гледам, гледам и още повече се обърквам, направо ми взе съня тази къща. Все повече клоня към естествен паркет в спалните и хола, а в коридора и кухнята да е гранитогрес, имитиращ дърво.
За тапетите си мислех същото, че лесно се късат и т.н., пък и имам горчив опит със скъсани тапети.
Все пак децата ми са 3  Wink

Таваните на къщата са подковани с едни летвички, които сега са едно жълтеещо дървено, мисля да ги запазя и боядисам бели.
Бели дървени тавани, стените - гладки и паркет на пода.
Вратите са дървени, стари (е не са на 50г., ама не са нови), с широки каси, тях също ще запазим и ще боядисаме бели.
Кухнята съм решила да е Икеа.

# 362
# 363
  • Варна
Цитат
Богиня,торта за рождения ден на свекито - това не е първоъприлска лъжа нали newsm78
Съвсем не. Той и синът й днес празнува. Всичкото важен човек около мен все овца.  Crossing Arms Само дето тортата ми не стана  Sad Изложих се.

Много ми харесва идеалният дом на камъче

Днес ми пристигна препаратът срещу дървояди. Една любезна дама по телефона надълго и нашироко ми обясни какво да правя и утре е последният им ден. Присъдата ще се изпълни неукоснително.

# 364
  • На брега
Камъче, и аз мисля, че си избрала добра основа! Семпло и изчистено е и почти не те ограничава в избора на мебели и аксесоари за обзавеждане. Не знам обаче с три деца на какви мебели и аксесоари би се спряла Laughing... Моето е само едно и вече имам рисунки върху стени, врати, ракитов диван, паркет  и едвам одържам положението с проклетите стикери Mr. Green!

# 365
# 366
  • София
Да " турна " това, щом сте на вълна зодии  Simple Smile

http://www.beinsadouno.com/board/index.php?app=videos&do=view&id=378

# 367
  • Варна
Дафинов лист, видях, видях. Овнешки снахи сме  Hug Трябва да се подкрепяме.

Едно време баба ми имаше много такива кърпи, подарък от нейната майка и баба.

Не знаех, че са хит. Трябва да накарам майка ми да ги изрови.

Още бани http://www.housetohome.co.uk/articles/the-8-things-you-need-to-k … mpaign=socialtest

# 368
Богиня, спомням си, че  когато четох твоята одисея за плота, ти беше написала, че  е от мрамор, нали така? И има дървояди в него. Ама как така дървояди в мраморен плот? Нещо не ми се вързва  newsm78. Това възможно ли е?

# 369
Ох, Нова,ти захвана болна тема:)
Моето чаве, съм и нарисувала бяло дърво в стаята и. Но тя хич не показва признаци на признателност. Даже напротив ! Оня ден нарисувала отгоре му нещо като плик за писмо с уши, което трябва да е еднорог и иска сега от мен да и го направя по-голям Joy А за стикерите, съм и дала да се вихри върху вътрешната страна на вратата. Засега го спазва.

Петя,не в самия мрамор, а в шкафа под него.

# 370
  • Варна
Богиня, спомням си, че  когато четох твоята одисея за плота, ти беше написала, че  е от мрамор, нали така? И има дървояди в него. Ама как така дървояди в мраморен плот? Нещо не ми се вързва  newsm78. Това възможно ли е?
Петя, Има.. правилно е обяснила. Дървоядите са в шкафа.

# 371
Разбрах, така може, да.  Смело ги унищожавайте гадовете, ако има ефект кажете какъв е бил препарата.

# 372
  • На брега
Едно време баба ми имаше много такива кърпи, подарък от нейната майка и баба.
Скрит текст:
Не знаех, че са хит. Трябва да накарам майка ми да ги изрови.
О, гледах ги в едно преобразяване на баня по FL или TLC. Представиха ги, като турски кърпи за баня, турски памук... Вкараха ги, като изключително екзотичен и скъп аксесоар. И аз си помислих същото тогава - че трябва да изровя моите.

# 373
  • Варна
Леле, какви сме екзотични, че и богаташки  Flutter На баба бяха домашно тъкани от майка й и баба й, смятай колко са стари. Майка ми ми показа онзи ден една хавлиена кърпа, подарена на баба ми за раждането на майка ми /през '53г/. Кърпата е като нова. Как са ги правили нещата едно време не знам. Обаче са вечни.

# 374
  • На брега
Тогава не е действала Стратегията за планирано остаряване на вещите и са ги правили вечни хората!

Общи условия

Активация на акаунт