Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 33

• 56 517
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • густо майна Филибето
Грехота е да останат дълго в продавалника - крака за маса http://olx.bg/metalni-kraka-za-masa-s-dekorativni-elementi-i71878130

# 406
Не точно,каквото търся,ама на тази цена са идеални Laughing

Много ми хареса този апартамент днес http://www.solebich.de/bild/liebeskugeln/1022977 . Много уютно,изчистено, умело съчетаване на Икея с хубави аксесоари. Комбинацията,черно,бяло и дърво май все повече ми допада  Laughing Веднага се нанасям!

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 21:42 от Има ли значение?

# 407

Иска регистрация.  Peace

# 408
  • София
Имам питане: който има дървен кухненски плот от Икеа, доволен ли е? Не остават ли хлътвания, драскотини? Още не съм решила какъв да е плота в "бабин дом", ММ не иска чак технически камък, аз от обикновените не съм никак доволна...

# 409
Имам нужда от съвет, за който благодаря предварително. От плотовете на кухнята (кухнята е от Икеа, бяла, а плотовете са икейските от масивна дървесина) ми остана достатъчно голямо парче, от което искам да си направя кръгла ниска масичка за кафе, която лесно да местя из помещението. Нямам идея обаче какви крачета (основа) да и сложа, засега идеята е да са метални, нито къде биха изработили такива.
Масички с "телена" основа:
Скрит текст:

- DIY

# 410
# 411
  • На брега
Не точно,каквото търся,ама на тази цена са идеални Laughing
Много ми хареса този апартамент днес http://www.solebich.de/bild/liebeskugeln/1022977 . Много уютно,изчистено, умело съчетаване на Икея с хубави аксесоари. Комбинацията,черно,бяло и дърво май все повече ми допада за новата къща Laughing Веднага се нанасям!
А аз се нанасям у вас! Там ми харесва повече! Peace

# 412
Имам питане: който има дървен кухненски плот от Икеа, доволен ли е? Не остават ли хлътвания, драскотини? Още не съм решила какъв да е плота в "бабин дом", ММ не иска чак технически камък, аз от обикновените не съм никак доволна...

Остават. Дървеният плот като се мокри и започва да гние, после още веднъж ще се наложи да го сменяш. Една съседка има. Мога да я попитам дали мога да го снимам, но да ти кажа честно ми е леко неудобно, та може би ще се задоволиш с честната ми дума. Laughing

# 413
  • София
Sharky, иноксов плот?
Хем евтино, хем здраво. Икеа преди предлагаха такива, но скоро не съм проверявала.

Скрит текст:

# 414
Sharky* , има промоции на технически камък, които са на много прилични цени вече, стига да не държиш на нова колекция, например:
http://tehnicheski-kamak.bg/outlet-%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D0%B0/
~160 лв./м2 си е плот с дължина около 166 см. при ширина 60 см.  Ако не е много голяма кухнята си заслужава. А като здравина  е несравним с останалите видове плотове.
Assos  преди време се колебаех за иноксов плот и гръб. Дизайнерката на мебелите не го препоръча поради следните съображения: изисква системна подръжка, за да не стои на петна, освен това понеже е метален е с по - големи деформации вследствие на нагряване (от котлони фурна и др.) Възможно е да се появят пукнатини по стените в  краищата, където опира. А и цената не беше много по - ниска, поне преди време. Скоро не съм се интересувала.

# 415
  • София
Не, нямаха изложен в момента, аз изобщо не се сетих да питам изрично дали имат ooooh!. Мен отделно душа не ми дава да плесна иноксов плот, като се има предвид колко съм анти  по отношение на иноксовите мивки. Цонна, много благодаря за feedback-a, знаех си аз Rolling Eyes...

Pep_si,   bouquet, май ще е Евото, цената е наистина много добра, мисля, че ще убедя Акулчо.

# 416
  • софия
Малко ми е индустриално с тези иноксови плотове. А дали стават на петна при мокрене /защото моята мивка от Икеа е иноксова и става на петна,които постоянно трябва да минаваш с гъбата.

# 417
  • София
Всички иноксови мивки стават на петна. На мен в един апартамент по-назад най-големия ми враг в кухнята беше оребрената част отстрани на мивката, отцедник ли се казва, е, няма такова цапане и задържане на мръсотия като по тия ребра. Познайте какви си ги избирам мивките след нея...

# 418
  • Варна
Грехота е да останат дълго в продавалника - крака за маса http://olx.bg/metalni-kraka-za-masa-s-dekorativni-elementi-i71878130
Безценна си.   bouquet
Спести ми разправиите по новите крака за направата на маса от дъската.
Единственото, което ме притеснява е височината - 66,5 см. + да кажем още 5 см плот... ниско идва. newsm78

# 419
  • На брега
Моята мивка е стар модел и е от алпака. Котлоните са ми на газ и са с някакво такова покритие.  С най-обикновен Медикс за варовик лекувам всичко - мивки, котлони, баня.  Варовика задържа върху себе си останалите петна.
Богиня, и аз загледах височината и се зачудих дали не са за конзола или помощна масичка...
...Ама първо загледах надписа върху крака Mr. Green. Красив крак, чугунен...с надпис на сръбски Laughing
ПП Докато сме на изцепки с маси от продавалника, тези дни видях една обява. Тази не е от Северозапада, а от Перник.
Ама може ли пък да си подрежеш краката на масата и да ги снадиш с планка и това да е "единствената" забележка?!

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 22:56 от NovaTema

Общи условия

Активация на акаунт