Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 33

• 56 418
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
последно Наш дом или Идеален дом да търся Simple Smile

Идеален дом.  Peace

# 571
Явно ще чакаме Гадамер Grinning
 Mr. Green

Самурайка, така и така е все неудобно, по- добре се придържай към автентичното, демек избери варианта с масичка и възглавнички!

Едно омбре от мен http://www.houzz.de/ideabooks/32574947/list/wandfarbe-mal-anders … -wandgestaltungen

# 572
  • На брега
Снощи луднах да търся едно шкафче с грубо, релефно стъкло, каквото искам. Мислех, че съм го съхранила, но уви... Sad

И понеже е сезона на ремонтите и подготовката на терасите и градинската мебел, предложения за освежаване и предекорация.
Плетени сламени седалки за столове
Ратан на метър
Елементи от ковано желязо

Заради Самурайка се загледах и в японска мебел Grinning.

# 573
Пък аз да споделя, ако някой го интересува, че H&M са пуснали онлайн магазина си и вече може да се пазарува от HOME секцията.
 sohappy
Аз вече се удавих с няколко неща.  Blush

# 574
  • Варна
Моля за мнение как да си подредя стенни рамки над спалнята. Въртя ги, въртя ги, но май ми е бедна фантазията. И има ли някакъв лесен трик това нещо да се пренесе с точност на стената?
https://plus.google.com/114653069964203406795/posts/cbdsHrLKt3m

Suede, ще ме вкараш във филми. Никога не съм разглеждала Н&М какво предлагат за дома. Отивам да гледам. Благодаря за информацията.

# 575
Lady April
аз съм за номер 2 - хем симетрично, хем са разменени страничните вертикални и хоризонтални 2 по 2.

# 576
  • Варна
Само да кажа, че приемам и нови идеи за размяна на рамките. Опитах се и нещо разбъркано, ама с идея - е, не ми се отдава.

# 577
Аз малко се забавих, но вие сте се ориентирали чудесно. Плочи са, не е гредоред.
Шарки, да същия проект е, само че горе са 3 спални.
Ето и 2 етаж и мазето. В мазето ще направим механа, котелното и мокрото помещение. Иска ми се и тоалетна да има. Втория етаж трябва да остане с 3 спални въпреки, че ми се искаше по-големи такива няма начин, имам 3 деца. Най-вероятно тийна ще го настаним на таванския където могат да се пригодят 2 помещения. Ще бутаме и покрива, ще можем да направим нещо подходящо. Или 2 спални за да има и стая за гости или спалня с боксче примерно.

# 578
  • ту тук, ту там
Lady April, изрежи си от хартия/картон парчета със съответните размери на рамките и ги фиксирай с кабърче или тиксо на стената по начина, по който искаш да ги разположиш. После ги размествай докато стигнеш до желания резултат! Успех!

Ето пример: http://www.abeautifulmess.com/2013/10/how-to-style-a.html

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 13:29 от elleni

# 579
Лейди, ето нещо близко до твоята аранжировка.
Скрит текст:

# 580
  • ту тук, ту там
Ако искаш още идеи и ако ползваш Pinterest, напиши в търсачката му Gallery wall и ще ти излязат много примери, има много дори точно с тези икейски рамки!  Peace

# 581
Ooo, Самурайка, отново си тук!  Grinning  Тези столове изобщо не ми харесват, честно си казвам.

Тази японска мебел в продавалника много ми хареса и бих си я купила.

Изпуснала съм ви, както знаете.

# 582
  • Варна
Моля за мнение как да си подредя стенни рамки над спалнята. Въртя ги, въртя ги, но май ми е бедна фантазията. И има ли някакъв лесен трик това нещо да се пренесе с точност на стената?
https://plus.google.com/114653069964203406795/posts/cbdsHrLKt3m

Suede, ще ме вкараш във филми. Никога не съм разглеждала Н&М какво предлагат за дома. Отивам да гледам. Благодаря за информацията.
Една идея - застилаш хартия на пода с размери на мястото за аранжиране и си нареждаш и подреждаш докато ти хареса. След това очертаваш по рамките позиционираш хартията на стената - забиваш на нужните места гвоздеи, късаш хартията и окачваш рамките.

# 583
  • София
Най-продаваният брой на Идеален дом май ще се окаже този, купих последната бройка Simple Smile

# 584
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте момиче, само да кажа, че има онлайн магазин H&M Home, даже безплатна доставка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт