Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 33

• 56 420
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Търсих готови решения за детски стаи, но всичко, което се предлага с изключение на Икеа е ужасно. Сглобих няколко варианта на стаи. Какво мислите, дали на 12 кв ще е мнг прeтрупано? Кой вариант ви допада? Последния ми е доста скъп Sad

1.

2.

3.

4.

# 586
Най-продаваният брой на Идеален дом май ще се окаже този, купих последната бройка Simple Smile

Гадамер да вземе процент от продажбата. Laughing

# 587
хаха, точно щях да казвам, че последния вариант ми допада най-много и видях, че си ги и остойностила
вероятно детската е за момиче  newsm78 ама това червеното на мен ми идва доста агресивно за детска стая
може би втория "червен" вариант

# 588
на мен ми харесва #3 , но с килима от #4

# 589
И на мен ми допада #3 с килима от #4.
Стените в какъв цвят ще са?

# 590
Блу уотър, имаш много комбинации! Зависи също и от бюджета, с който разполагаш разбира се. Вариант 4 най- много ми допадна като цяло. Леглото мога да ти препоръчам  да го вземете с две ръце- от масивно дърво е, страшно удобно,има табла, а чекмеджетата побират страшно много. Както и комодата! А винаги можеш да вземеш други по-изгодни гардероб, масичка и стол като тези от вариант 1. Таман червената масичка, ако ти писне цвета, винаги можеш да я подмениш. Цената позволява!

# 591
 newsm44  И аз си имам списанието  newsm44 Благодаря, че споделихте.

Гадамер, съвсем сериозно да си поискаш % Simple SmileSimple SmileSimple Smile Много се радвам отново, на това, което сте сътворили Simple Smile

# 592
А не може ли някой, който има списанието, да го наснима и да го пусне и ние да го видим? Grinning

# 593
Привет!Последните месеци не ми стига времето нещо от работа и пропускам почти всичко тук за съжаление! Hug
Lady April,не знам какви са правилата,аз в нас като слагам картини гледам на мен да ми харесва,но ми се струва,че ако мястото ти не е очертано от нещо в този правоъгълник е по-добре малко да ги поразместиш т.е. всички рамки да не са в права страна на правоъгълника,който се получава от всичките

# 594
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аа, сега виждам, че сте ме разконспирирали. Аз самата не съм виждала нито снимките, нито списанието  Rolling Eyes Не знам как са станали, така че ако някой ги пусне тук...и аз ще ги видя Laughing

Днес посетих Zara Home-невероятни неща има...но цените са!!! Взех си само парфюм за дома с аромат на цвят от смокиня  Heart Eyes

# 595
  • ГО
Позволявам си да кача снимки от списанието.
Ако имате нещо против - ще ги изтрия.
Гадамер, на мен лично, твоите снимки ми харесват повече. Тези ми се струват по-бледи, не знам кои са реално цветовете, но твоите ми харесват повече.
Скрит текст:

# 596
Гадамер, много хубаво у вас и браво за списанието.
Момичета, показах снимките на детето и хареса също 3 с килима от 4  Laughing
4 надвишава бюджета, ако правихме само детска щях да я направя така. Леглото е чудесно, но не ми се връзва с нищо от горните Sad
Тази също ми допада и в тази кофигурация струва 1600

# 597
И на мен снимките на Гадамер са ми по-красиви от тези в списанието. Но и аз не зная кои са по реалистични Simple Smile
Като прочетох за аромат за дома, се сетих да споделя, че миналата седмица безцелно се разхождахме и минахме по малка уличка, в центъра, по която май само като дете веднъж съм минавала, когато трябваше някаква ваксина да ми бият преди пътуване в Алжир. Може би и несъзнателно съм я избягвала, че имам котва със сериозна имунизация. Simple SmileТа поглеждаме през витрината, едни странни неща, лампи като от филмче тип Аладин. И влязохме и тогава разбрах за целия този свят от специални лампи с аромати. Имаше някои, които страшно ми харесаха като аромат. И най-накрая разбрах, на какво мирише в магазините масиму дути - ми те от там си купували аромата, защото този човек бил официален продавач Simple Smile за Б-я. Някои от лампите са ми кичозни, но пък ми беше много интересен разказа на човека. Аз лично мразя ароматизатори, и такива клечки дето ги палят, тим азиатски. Но това ме впечатли. Имаше и ароматни свещички в едни мн сладки чашки, явно са модерни - тийнейджърски Simple Smile. Даже мисля да ги покажа на моите момичета като идея за стаята, пък и за подарък, като се чудят някой път Simple Smile
Ако противоречи на форума, ще изтрия.

# 598
и от мен поздравления за gadamer - много добре е станало ! снимките обаче в списанието ми се струват малко стерилни , вашите бяха доста по-добри Simple Smile

# 599
Защо ли не се изненадвам, че апартаментът на Гадамер е станал медиен герой. Ами наистина е чудесен! Много се радвам. Браво!

Общи условия

Активация на акаунт