"Прости ми" турски сериал, който тръгва по Нова тв от 26 март .

• 115 191
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Jony,да не бъркаш нещо?Тази дето е любовница на Шаин не е ли някаква на Инжи?Онази на бащата на Фериде е Налан.Може и аз да съм в грешка,въпреки че го следя.А Бахар не се мъкне с доктора,той се е влюбил в нея и се чуди как да я спечели.Последно вчера щеше да я записва в университета,за да продължи да учи.И Севги май гледа как да ги събере.А Кемал все така силно обича Бахар. И Елдъз е бременна сега в новите серии.

# 706
Добре де, а някой знае ли каква беше тайната в това писмо?

# 707
Може, online:) Аз сега забравих коя беше Налян и коя беше Сейхан.
Значи не тая, дето отмъкна бебето на Фериде, а другата.
Да за Йълдъз зяпах нещо преди няколко дни, видях че Кемал обича Бахар, слушах какво й каза, когато заседнаха в асансьора.
Но напоследък нямам време да гледам турските епизоди, а другите са толкова много, че то главата да ти се ошашави от сценарий.
А Мурат брат на Ферман ли е? Че него съм го изпуснала от къде се появи.
Теб доктора кефи ли те? Стар ми се вижда за Бахарката.  Sunglasses

# 708
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Добре де, а някой знае ли каква беше тайната в това писмо?

И аз това ще попитам, защото не съм гледала отначало. Разбрах само, че след пожара Зюхре е завела оцелялото дете(Фериде) при някаква жена да го отгледа, явно без да знае Осман, но пък чичото-китаец (това ми хареса много Mr. Green) знае...А пък после как Фериде се оказва в дома на Козан newsm78
Нека някой поясни МОЛЯЯЯЯ Praynig Praynig Praynig Hug

# 709
Любовницата на бащата на Бахар мисля,че е сестра на Инжи.
Бащата на Бахар и той е голям мръсник,но не можах да разбера точно какво се случва.Появи се при бившата си жена,но едновременно с това живееше и с любовницата си.Тя и заради него Бахар лежа в затвора и там се запозна с Инжи.Той постоянно беше в една болница и в комбина с един доктор лъжеха жена му и Бахар и Кадер,че нещо е болен.Дори и Бахар беше бременна с второ дете,момиченце,но нещо заради баща си не можа да го задържи.Общо взето изнервих се сериозно,че нищо не разбирам и за това спрях да гледам.

# 710
Той сега в новите серии ми се вижда, че се е поочовечил.  Sunglasses

# 711
Да,в новите серии се е променил сякаш.Сега гледах новия епизод,супер беше.Кемал каза на Бахар,че въпреки че чака дете от друга,за него тя си остава единственна.Нещо такова,понеже не разбирам много.Бахар и тя го обича,нямам търпение да се съберат отново.А този доктор ми е много противен,на годините на баща и,къде се слага,ужас.Кадер и тя влюбена много.

# 712
  Бахар и тя много горда. Хандан и Инджи какви ли не мръсотии направиха за да бъдат с любимия, а
нашта направо им го подарява Кемал. Няма ли съдбата да ги събере час по скоро.

# 713
А сега се сетих, че Севги и тя забременява.  Joy hahaha

# 714
  • на пясъка при черупките от миди
Jony, ама ти сериозно ли  Shocked Shocked Shocked

# 715

О,неееееееее     Joy Joy Joy
Ще започна да го гледам пак,това не е за изпускане. Mr. Green

# 716
Еее. За ко да ви лъжа?  Mr. Green
Гледайте като се появи Шахин. По-нататък. Голям цирк е как се вайка какво да прави.  Joy

# 717
  • на пясъка при черупките от миди
Емиии то каквито родителите, такива децата....Севги що го играе ущипана ученичка...

# 718
m@mmakЪти мерси за инфото Hug bouquet
Лудница moresmile

# 719
Ехеееее, Севгито и тя в кюпа, а?  Joy
Еми ще чакаме и ще я видим значи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт