"Прости ми" турски сериал, който тръгва по Нова тв от 26 март .

• 115 191
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • ГО
И аз го гледам. Толкова ме заплени, че го изгледах на един дъх. Хубав е.

# 691
И аз взех да го гледам,не съм го хванала в началото но ми стана интересен и се загледах.Момичетата от темата за филма казаха че бил два сезона и не е бил много дълъг,така че ще може да го изгледаме целия,а и до колкото разбрах преди време се го давали по диема фемили така че най-вероятно някъде в нета ще го има целия с бг аудио.

# 692
  • ГО
Има го, да. Не е дълъг. Развива се сравнително бързо.

# 693
  • на пясъка при черупките от миди
Аха, ама само него го няма качен в сайта на Нова...страннно

# 694

Lady Vengeance - Тунч и Фериде щели да се женят ли..?   #Crazy

Да,щяха да се женят,но го гледах на турски и не разбрах подробности,някъде доста напред около 300-400 епизод.Точно в деня на сватбата Джунеит отиде при Фериде и явно и каза,че я обича и тя не се омъжи.

# 695
Слагам снимките в скрит текст, че са големички Simple Smile

Сладурани  Laughing
Скрит текст:

Мъжете Laughing
Скрит текст:

Закуска Laughing
Скрит текст:

Бахар и Берат:
Скрит текст:

как се снима
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 21:57 от Барелина

# 696
m@mmakЪти, като гледам само ти си желаеща за новата тема, така че ти ще си  Mr. Green
Откъде взе инфото за сериала? Аз днес пак я изпуснах серията и ако има някъде инфо за всяка серия ще е супер.
Ок, започвам я утре темата, че да е готова. Ще я пусна, когато се изпише тази Peace
Иначе инфото го взех от нова тв и още един сайт. Инфото за днешната серия го взех от фейсбука. Ще се старая да качвам инфо за всеки ден, но не обещавам.
И аз гледам Ифет. Зълва ми го е гледала и каза, че не е дълъг и е хубав, та й се доверих и... става филмчето, харесва ми.

# 697
Инфо за Сряда
"Е започва с това как Бахар става от леглото тъй като и се повдига и отива до тоалетната .Кадер вижда, че Бахар е отишла някъде и отива при нея.Берат и Хандан се срещат и пак нещо кроят.В болницата Октай е при Фериде и я гледа .Тя се събужда и вижда че той е при нея.Стряска се и става от леглото и отива до стената.Октай започва да й говори нещо но ня не иска да го слуша. В къщата на Осман чичото на Фериде е отново там.Еилюл се преставя на Фериде се опитват да баломосат чичо й. Джунейт и Тунч са в болницата и си говорят нещо отвън."
Кратко инфо, но благодарение на фейсбук страничката ви го предоставям.

# 698
Тая страничка се управлява от дечица в 8ми клас:-) Аз съм си писала много пъти с тях, преди да напредна толкова с бременноста, имах време сядах и им изпращах инфо, но сега вече нямам време да се занимавам с тях.
Понякога подават грешна информация, да знаете. Не вярвайте на всичко на 100%

# 699
  • Sofia
Инфо за Сряда
"Е започва с това как Бахар става от леглото тъй като и се повдига и отива до тоалетната .Кадер вижда, че Бахар е отишла някъде и отива при нея.Берат и Хандан се срещат и пак нещо кроят.В болницата Октай е при Фериде и я гледа .Тя се събужда и вижда че той е при нея.Стряска се и става от леглото и отива до стената.Октай започва да й говори нещо но ня не иска да го слуша. В къщата на Осман чичото на Фериде е отново там.Еилюл се преставя на Фериде се опитват да баломосат чичо й. Джунейт и Тунч са в болницата и си говорят нещо отвън."
Кратко инфо, но благодарение на фейсбук страничката ви го предоставям.
това не го ли гледахме вчера Thinking

# 700
Така ли Shocked ейййй, съжалявам много. Исках да съм полезна на тези, които по една или друга причина не могат да следят филма, но... сгафих явно Embarassed
Ще се старая (ако малкия ми оставя време) да качвам кратко описание след края на филма.
Моля за извинение Laughing

# 701
Не се притеснявай.  Laughing
Сериалът няма да свърши, ще раждам и ще пращам "бебето" на градина и сигурно още ще го дават.
Някой гледал ли е скоро турските епизоди? Йълдъз била бременна май.

# 702
Тоя сериал да не е като "Дързост и красота"

# 703
Да, преди няколко поста обясних.
Хандан е била гадже на Кемал, но той се влюбва в Бахар и в оставя. Хандан ги разделя и с лъжа се жени за Кемал, който е първия мъж на Бахар. Хандан забременява от Берат, но иначе и той с лъжа се жени за Бахар. Накрая се развеждат двете двойки, Бахар и Кемал се женят, а Хандан на сватбата си с братът на Бахар  Shocked Joy се самоубива. Берат умира доста по-късно, но по време на брака си с Бахар ходи по курви.
Фериде обича Джунейт. Джунейт обича Фериде. Джунейт си мислеше, че Фериде спи със Селим, с Атеш, тя щеше да се омъжи за Октай. Не се ожениха. Но той се ожени за Ейлюл. Ейлюл от своя страна по-късно ще се сгоди за Тунч, но първо Тунч ще реши да се жени за Фериде.
После все пак Фериде и Джунейт ще де оженят, но много напред във времето, Хасрет (дъщерята на новата прислужница се влюбва в Джунейт).
Севги ще вдигне сватба с Шахин. Бащата на децата си.  Joy
Йълдъз и Ферман скоро ще се разделят, но все пак ще бъдат заедно.
Зюхре има три деца явни и четвърто тайно. И тя е палавница.  Joy
Всеки с всеки спи в тоя филм и хич не им дреме на трамвая Joy
О, пропуснах. Кемал се жени за Инджи след развода с Бахар, а тя се мъкне с доктора, дето я вдигна на крака.
Шахин има любовница, същата е любовница и на бащата на Ейлюл и Фериде.  Joy

# 704
Момичета, докато гледах филма си водих записките и ги споделям с вас, ето ги в скрит текст:
Скрит текст:
Относно Фериде и Джунейт:
В болницата Октай се извинява на Фериде, казва й, че не е бил на себе си. Обяснява й за Айсел, казва й, че в началото я е искал защото прилича на Айсел, но после се е влюбил в нея. Моли я за прошка. В този момент влиза Джунейт (сваля халката си, за да не я види Фериде) и Тунч. Изгонват Октай и той казва, че повече няма да го видят, но заплашва, че ще „диша във врата” на Джунейт.
Джунейт иска да откара Фериде в някаква квартира, но Тунч му казва да я остави и да се прибере при жена си. Тунч и Джунейт се карат.
Джунейт е поръчал обзавеждане(според мен за Фериде) и Ферман му се обажда да провери за какво са му мебелите. Тунч влиза при Ферман и чува, но Ферман нищо не му казва.
Фериде крие ръката си, на която Октай й татуира неговото име. Джунейт я успокоява, че всичко ще е наред и скоро няма да я има тази татоировка.
Фериде е облякана и чака да я изпишат. Не харесва цвета на косата си, но Джунейт я успокоява, че ще я боядиса, Фериде му пише, че е била изгубила надежда, че няма да дойде, но той отменя темата.

В дома на Козан:
Осман пак се кара на Назире и й нарежда, да се прави че Ейлюл е Фериде. Чичо Мюфит идва и Ейлюл му целува ръката. Назире е много притеснена, но Зюхре я предупреждава да не прави грешки.  Чичото хвърля леки закачки по адрес на Назире, но Зюхре е забелязала.
Чичото дава на Ейлюл плик с писмо и някакви обеци, но парите пак не ги дава. Каза им, че след 2-3дни. Казва на Назире, че се радва, че са се запознали и пак ще намине. ХАХА 
Зюхре търси писмото, което даде чичото – в него пише пише лелята. Пише как Зюхре е завела Фериде при нея. Пише й че има сестра и трябва да разбере истината.  
Зюхре отива в офиса на Осман и го пилива с кафе нарочно само и само да вземе сакото му, в което е писмото, но той се ядосва и я изгони. Ейлюл е любопитна какво толкова пише в това писмо и успява да го вземе. Прочита писмото, но се отегчава, че няма нищо интересно. В това време Зюхре гори истинското писмо. Изиграла е Ейлюл и е успяла да смени писмата, защото е заподозряла, че Ейлюл крои нещо.
Днес е денят на развода на Кемал и Хандан:
Кемал е притеснен, че Хандан е няма (а нали във вчерашният епизод Берат я заключи в една кола, за да не се разведе с Кемал).
Кемал чака пред съда Хандан и се ядосва, че я няма.  Адвоката му опитва да промени часа за по-късно. Хандан се измъква благодарение на Бахар, която е проследила Берат и отива към съда за да се разведат, но Берат хваща хандан пред съда и я отвлича.
В дома на Севги:
Севги прави разчет на парите, а Берат казва, че ще намери останалите пари, които им трябват. Кадер отново им заявява, че никъде няма да ходят с Бахар. Назире вижда ръцече на Барат, че са надрани и той си спомня как е завел Хандан в някакъв склад.
Бахар вече търси адвокат за бракоразводно с Берат, но мисли, че Хандан и Кемал са се развели вече. Умут звъни и Кадер му казва, че майка им иска да заминат, но Севги взима телефона и му казва, че няма да заминават. Затваря телефона и казва, че няма да заминават този месец, защото парите им няма да им стигнат за преместването.
Относно Бахар и Кемал:
На стоянката Бахар минава покрай Кемал и тайничко си насмигат и Берат ги вижда. Берат се качва в буса на Кемал, който той тръгва след Бахар. Тя се качва в буса (уж никой не ги е видял) и се обясняват колко са си липсвали. Бахар му казва, че има прекрасна новина за него мислейки, че са само двамата. Кемал първи й казва, че Хандан не е отишла на делото за развода. Бахар му казва, че вчера я е видяла с Берат и започват да се съмняват. Бахар му казва, че ще го чака до края на живота си, ако се налага. Кемал я пита какво е искала да му каже, но тя променя мнението си и не му казва, че е бременна от него, а че тя също ще подаде молба за развод с Берат.
Отиват пред адвокатската кантора, тя слиза, а Кемал и скрития Берат тръгват. Кемал се връща на седянката, а Берат се заканва, че няма да се разведе с Бахар и отива при адвоката, при който видя, че отива Бахар.
Берат иска пари в заем от колегите на стоянката. Кемал го спира и пита къде е Хандан, казва му, че се съмнява в него, но Берат отрича да знае къде е тя.
Бахар скрива парите за адвоката, но Берат вижда и ги взима. Дава ги на Севги и й казва, че е намерил парите и трябва час по-скоро да заминат. Бахар веднага се досеща кои са тези пари. Двете с Кадер се ядосват на наглостта му, но Бахар е категорична, че няма да позволи нещо да й попречи.
Не обещавам, че всеки ден ще мога да давам толкова подробно инфо, но ще се старая. Peace

Общи условия

Активация на акаунт