"Прости ми" турски сериал, който тръгва по Нова тв от 26 март .

• 115 194
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Толкова гнусно мазна и лицемерна личност като нейната героиня няма.
Живее в приятелката си, която лъже и крие от нея редовно.
Уж много обича Кемал и е като син, а крие от него хиляди неща. Поне да му беше казала, че Хандан не е бременна от него.
Уж много обича Бахар, ама и нея лъже и нищо не й казва.
Уж и Фериде много обича, а я буташе да се омъжи за хахото Октай, знаейки, че тя не го обича.
Постоянно прикрива глупавия си, ограничен, гаден и мързелив син.
Пълен провал е и като майка, и като приятелка, и като жена.

Сериала го гледам 1-2 пъти седмично. Ако го гледах всеки ден, може би и материал за още щеше да има. Laughing

# 676
# 677
  • на пясъка при черупките от миди
Ууу пусто любопитство, ще си пусна вчерашната серия  Mr. Green и днес да напълните темата, забавно четиво е за нощните кърмения  hahaha

# 678
  • ГО
Джони, леко раждане от мен!

Аз също се радвам, че темата се раздвижи, скоро ще пускаме нова.
Има ли някой, който иска да я направи?

# 679
За мен не е проблем да направя новата тема Peace
Барелинка и ти си права, така като описа Назире си е съвсем антипатична, не се бях замисляла над образа й толкова

# 680
  • ГО
Барелина много точно е дала описание на Назире, като всичко това е прикрито зад честността й и лоялността към семейство Козан.

# 681
Ето инфото за днес, копи-пействам го от фейсбук:
вторник:
Джунейт е в стаята на Фериде в болницата. Стои до нея и изведнъж тя се събужда. Той е много щастлив от този факт. Фериде иска да му каже нещо но при опита си тя плюе малко кръв от устата и започва да се притеснява. Джунейт и казва да не се напряга да говори и че ще отиде да повика доктора. В къщата на Бахар майка и Кемал си говорят нещо. Той и дава някакъв ключ. По късно чичото на Фериде се появява и пита Осман къде може да я намери. Бахар отива при Берат който е в стаята им и затваря вратата. Двамата си говорят като се карат. В болницата са на посещение при Фериде са Тунч и майката на Джунейт. Радват се на Фериде че е жива и здрава. Бахар и Кемал са на разходка. Кемал среща една своя стара приятелка която се оказва майка вече. Кемал я запознава с Бахар. Двете се ръкостискат. Започва един разговор между тримата. По-късно когато са насаме Бахар и Кемал се прегръщат а от страни скрита зад дървото гледа и ревнува Хандан. В дома на Осман той и Елюл решават да изиграят чичото на Фериде и да отмъкнат богатството й като Ейлюл се престори на Фериде. Планът е задействам и двамата се опитват да излъжат чичото. В болницата майката на Джунейт се извинява за лошото си държание към Фериде. По късно майка му се прибира у дома и какво да види Ейлюл се преструва на Фериде и че съпругът и също е замесен. Тя остава шокирана и не може да повярва.

Момичета, ако нямате нищо против, мога да се заема с оправянето на следващата тема. Ще добавя информация, снимки, имена на актьорите и... ако се сетите нещо друго също.

# 682
Аз нямам против, но изчакай 50тата страница, че ще направят забележка, ако пуснем нова преди да изпишем старата.  Peace
Вчера и днес все изпускам началото, кажете сега тоя богаташа от къде се появи, дето иска да бърше дупето на Фериде с пари    Joy
И одеве мих чинии и от струята не чух, какво каза той, че Ейлюл и Осман се бяха спекли по едно време?
А тоя богаташа следващите серии ще има флирт и любов с Назире и ще има смях.  hahaha

# 683
Да, запозната съм с правилата на форума Peace
Богаташа и аз не разбрах от къде се появи. Един ден просто цъфна пред дома на Козан и се срещна със Зюхре случайно. Фериде имала да взима едни пари от нейна леля, която починала. Осман Козан и Ейлюл искат да го излъжат, че Ейлюл е Фериде за да могат да вземат парите (много пари), но човека каза, че утре ще ги донесе и те се спекоха. Иначе флирта им тръгна още днес с тез пусти, ухайни ябълки  hahaha

# 684
Джони леко раждане и от мен!
Аз много се радвам че темата живна и вече е почти на свършване. Много ще се радвам да се направи нова тема и да продължаваме да си обсъждаме и обясняваме,че то толкова много неща се случват по нататък,че човек лесно може да се обърка.
А колкото до Назире никога не се бях замисляла от тази гледна точка.И сега като го казахте така май.наистина и тя много грешки направи,но все пак Севги продължава много повече да ме дразни,не знам Назире сякаш не си затваря така очите за всичко както Севги-много ми е заблудена и това е. Joy

# 685
  • ГО
Всичките едни надъхани, заканват се, все слагат край, ей сега ще кажат всичко и накрая - дърво.  Naughty
Ама днес Осман ме накефи. Колко е алчен, милия. Въпреки всичко беше забавен.

# 686
Аз, да, честно казано. Пак назад даваха веднъж, когато се караха двамата с Ейлюл, той й каза "Фериде е мой приятел, а ти искаш да й навредиш, значи си нейн враг и мой". Некви е такива.
Нали се влюбва в нея. Въпреки, че ми прилича на Дързост и Красота.
Значи Хандан сега е с Кемал, ама после ще бъде с Умут. Бахар спала с Берат, ма иначе първия й бил Кемал. Фериде и Джунейт са обичат, ама той се жени за Ейлюл, после Тунч се влюбва в нея, после Тунч и Ейлюл се сгодяват. Изведнъж Бахар и Кемал се женят, но се развеждат, той се жени за Инджи. После се появява новата прислужница Хасрет, която е влюбена в Джунейт.
Бахар и доктора скоро не съм ги гледала, дали има любов там.
Въобще, време да имаш и нерви.
В петък ми е термина, аре да раждам вече, барем да го следя по-рядко и да ми е по-интересен.  Joy

Джони, знам че не си ме виждала тук много често, но исках да ти пожелая леко раждане! Simple Smile

Относно за това какво е казал Тунч на Фериде - точните му думи (аз мисля че така бяха) са:
"Фериде е твой враг, затова е моя приятелка." - това се отнасяше към Ейлюл..

Lady Vengeance - Тунч и Фериде щели да се женят ли..?   #Crazy

# 687
m@mmakЪти, като гледам само ти си желаеща за новата тема, така че ти ще си  Mr. Green
Откъде взе инфото за сериала? Аз днес пак я изпуснах серията и ако има някъде инфо за всяка серия ще е супер.

Всички в сериала все лъжат и все се заклеват, или обещават Joy

# 688
  • на пясъка при черупките от миди
Барелинке, аз гледам сериите посред нощ в сайта на Нова.
Малко оффтопик- гледах една серия на Иффет и ми стана любопитен, ама не мога да го гледам,че сме все навън. Знам, че има друга тема, но там момичетата са мноооого напред със сериала. Някой от вас гледа ли го?  newsm78

# 689
Да аз гледам Иффет интересен е,той е още в началото,не си изпуснала много

Общи условия

Активация на акаунт