"Прости ми" турски сериал, който тръгва по Нова тв от 26 март .

• 115 197
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Като че ли има някаква тенденция и в момента вървят все многоепизодни сериали, както по Нова, так и по БТВ. Надявам се поне да ги излъчат докрай, а не като им скимне да преустановят и да останем с пръст в уста! Peace

# 46
Еми аз си го обяснявам така, като има интерес в Турция и печатат кинти, хората си снимат. И аз знам, че снимат четвърта година. Друг е въпросът дали българите ще купят всички сезони. Обаче като гледам другите сериали, които дават -индийските, които и те са по 1500 серии, ме навежда на мисълта, че Нова ТВ умишлено излъчват такива сериали. По-дълги, да нямат свършване и да не се занимават с глупости да търсят нови  Joy

# 47
Няма такова нещо като "тенденция"... ПРосто не правите разлика. Сериалите в Турция се излъчват ВЕДНЪЖ седмично (заснети предимно в Истанбул, с известни актьори) и са с дълги епизоди, които тук нарязват. Но обикновено оригиналните епизоди са около 40 за един сезон. Малко са рекордьорите като Листопад с 5 сезона, Опасни улици със 7 сезона и Долината на вълците с 11 сезона. Това са от дългите епизоди веднъж седмично.

Компанията Focus Film , базирана в Анкара работи само с актьори в столицата (които не ги виждате в други сериали) и те снимат т.нар. домашни сериали и дават ВСЕКИ ДЕН по 50 мин. епизод.
След "Морска звезда", от който тук дадоха един сезон, сега "Прости ми" е втория такъв сериал от многосерийните, които дават всеки делник в Турция.

Сега въпросните анкарски сериали са в лятна ваканция. Иначе от септември ще си продължат:

Beni affet 793 епизода - Прости ми
https://www.youtube.com/user/beniaffet/videos

Unutma beni 1507 епизода - Не ме забравяй
https://www.youtube.com/user/unutmabeni/videos

Deniz yıldızı 1258 епизода - Морска звезда
https://www.youtube.com/user/denizyildizidizi/videos

Aşkın bedeli 358 епизода - Цената на любовта
https://www.youtube.com/user/askinbedelifocusfilm/videos

Adını kalbime yazdım 12 епизода - Написах името ти в сърцето си
https://www.youtube.com/user/akydizi/videos

Yemin 90 епизода - Клетва
https://www.youtube.com/user/focusfilmtr/videos

# 48
Запис и от мен, гледам го от една седмица и ми стана интересен ще се върна на зад, да изгледам сериите, че не разбирам доста от нещата  bouquet

# 49
Разлика наистина не виждам! Peace Тенденция нарекох изборът и на БТВ, и на Нова да излъчват многосерийни сериали (испански, индийски, турски) в следобедния си часови пояс между 13.30 и 17 часа. И изразих надежда, де не решат да ги спрат преди големия финал!
Не говорех за турските сериали като цяло! Далеч не съм вманиачена, че да извеждам генерално становище само за тях! “Прости ми“ е първият турски сериал, който гледам, от всички останали ми се  Sick

# 50
  • Prague Czech Republic
Ей като гледам , Майката на Хандан и ми призлява  Close  Само хленчи и простотии говори!! Не мога да я позная.

# 51
на Хандан няма ли кой да й бие два шамара?  Все дебне иззад някой храст, все се появява, където не я чакат, заплашва, прави се на "вижте ме"... абе яяя...
Работа няма ли? Какво прави по цял ден? Егати досадното същество.
А Бахар все й реве.... Наивна история

# 52
Ще я потърпим още има-няма 200 серии.  Laughing

# 53
# 54
  • Terra incognita
Според мен Ейлюл и Фериде са сестри, но кога ли ще излезе това наяве? Хандан си получи житейския урок, но това едва ли ще я спре, а Бахар....  в началото ме кефеше, нo вече едвам я изтрайвам с безкрайните й мелодрами и точене на сополи, сякаш не може да разкаже какво се е случило. Голям инфантил е

# 55
Според мен Ейлюл и Фериде са сестри, но кога ли ще излезе това наяве? Хандан си получи житейския урок, но това едва ли ще я спре, а Бахар....  в началото ме кефеше, нo вече едвам я изтрайвам с безкрайните й мелодрами и точене на сополи, сякаш не може да разкаже какво се е случило. Голям инфантил е
... и с този кравешки поглед е адски отблъскваща.

# 56
Момичета дали ще може ли някой да ми разкаже на две на три началото, немога да намеря сериите на БГ, не разбрах защо  Джунейт и Фериде не са се оженили, и др актриса дето само реве  Бахар  newsm78

# 57
Цялата физиономия и е кравешка мн ми е противна
... и с този кравешки поглед е адски отблъскваща.

# 58
  • Terra incognita
Момичета дали ще може ли някой да ми разкаже на две на три началото, немога да намеря сериите на БГ, не разбрах защо  Джунейт и Фериде не са се оженили, и др актриса дето само реве  Бахар  newsm78
Фериде живееше в дома на Козан, тъй като Зюхре я приютила като дете, защото останала сираче. Осман не можеше да я понася. С Джунейт бяха влюбени и искаха да се оженят. Ейлюл и Тунч бяха комбина и идкаха да мъстят на Козан по лични причини и целта беше да разкарат Фериде и Ейлюл да се омъжи за Джунейт. Козан имаха един работник- Селим- близък с Фериде. Те направиха така, че Селим я упои и я сложи в леглото си, за да мислят всички,че са любовници. Джунейт я видя в леглото на Селим. След това изгониха Фериде на улицата, където й се случиха куп премеждия, преди да отиде да работи във фирмата. За Бахар и Кемал- запознаха се когато откраднаха последните пари на Бахар и той догони крадцуте. Влюбиха се от пръв поглед. Кемал в началото лъжеше кой е и че си има приятелка. После всичко се разбра, той разкара Хандан и Осман го изгони. Отиде да живее у Бахар. Всичко беше цветя и рози, но Барат и Хандан се съюзиха да ги разделят. В деня на сватбата им стана един пожар по вина на Хандан, при който пострада майката на Бахар. Настъпиха усложнения и се наложи мн скъпа операция. Те не можеха да съберат парите и Хандан й предложи сделка. Тя ще плати операцията и в замяна Бахар ще направи така, че с Кемал постепенно да се разделят. Така и стана. И за това тя сега реве нон стоп и се държи инфантилно. Дано да съм ти била полезна Grinning

# 59
Благодаря сега вече ми стана ясно  smile3525
Фериде живееше в дома на Козан, тъй като Зюхре я приютила като дете, защото останала сираче. Осман не можеше да я понася. С Джунейт бяха влюбени и искаха да се оженят. Ейлюл и Тунч бяха комбина и идкаха да мъстят на Козан по лични причини и целта беше да разкарат Фериде и Ейлюл да се омъжи за Джунейт. Козан имаха един работник- Селим- близък с Фериде. Те направиха така, че Селим я упои и я сложи в леглото си, за да мислят всички,че са любовници. Джунейт я видя в леглото на Селим. След това изгониха Фериде на улицата, където й се случиха куп премеждия, преди да отиде да работи във фирмата. За Бахар и Кемал- запознаха се когато откраднаха последните пари на Бахар и той догони крадцуте. Влюбиха се от пръв поглед. Кемал в началото лъжеше кой е и че си има приятелка. После всичко се разбра, той разкара Хандан и Осман го изгони. Отиде да живее у Бахар. Всичко беше цветя и рози, но Барат и Хандан се съюзиха да ги разделят. В деня на сватбата им стана един пожар по вина на Хандан, при който пострада майката на Бахар. Настъпиха усложнения и се наложи мн скъпа операция. Те не можеха да съберат парите и Хандан й предложи сделка. Тя ще плати операцията и в замяна Бахар ще направи така, че с Кемал постепенно да се разделят. Така и стана. И за това тя сега реве нон стоп и се държи инфантилно. Дано да съм ти била полезна Grinning

Общи условия

Активация на акаунт