Смешки от форума - 18

• 84 046
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Понеже всички пишем, а почти никой не чете.  Laughing
Добра си Simple Smile newsm10

# 16
Ех, пак сте се развихрили. Добре, че синтезирате от онази тема, че нямам нерви да я чета.

# 17
Моля ви, споделяйте от темата за кърмачките тук, че нямам възможност да я чета. Тя расте много бързо.
Това беше добро:

Търся кърмаче за да се включа и аз в протеста в мола,пишете ми на лични!  Hug
Надуваемо става ли?

И това:
Имаше една, кърмила на Айфеловата кула. И то 2годишен бозайник.

# 18
  • Бургас
В трепетно очакване на предаване, чийто гост ще е Сашка Васева, която ще говори за бременността си

Цитат
Хайде, Сашка се показа примадона  Joy Joy
Простачка, кучето ми се осра да я чакам  Crossing Arms

# 19
# 20
  • София
Цитат
ейй, ама
голям съм кйорсун  newsm78 newsm78
Ко речи???  newsm78 newsm78 newsm78

# 21
Цитат
ейй, ама
голям съм кйорсун  newsm78 newsm78
Ко речи???  newsm78 newsm78 newsm78
Вероятно идва от кьорав   Mr. Green

# 22
  • където ми харесва
Ама що сте пропуснали да цитирате и заглавния пост на въпросната тема?
Цитат
Здравейте, с моя мъж се прежали да ме подкрепи в съдовния момент, а вашите на какво мнения са. И моля, ако някой вече е споделял момента с половинката, да сподели реакциите му

# 23
Герри чела нещо смешно:

Цитат
То е важно и какво четем се пак. Аз вчера четох, че сме деца на "рептилиите". Съвсем сериозна статия с доказателства... Mr. Green

# 24
  • Пловдив
Герри чела нещо смешно:

Цитат
То е важно и какво четем се пак. Аз вчера четох, че сме деца на "рептилиите". Съвсем сериозна статия с доказателства... Mr. Green
Аз гледам редовно "Рибата в мен" - http://viasathistory.bg/program/6264/ , в този дух на мисли - рептили е друга дума за влечуги, та сега е времето за "Влечугото в мен" Mr. Green

# 25
Ето нещо от ''кърмещата''тема
Цитат
Т.е. идеалната природа е създала човешката кърма така че те да са умни, а съставът на тази на животните го е оставил по-беден за да са по-глупави.  Flutter И въобще умът и интелектът се развивал с храна казвате?  Mr. Green
Извинявам се за саркастичните имотикони, но всичко това взе да минава границата на комичното.
Grinning

# 26
  • София, Младост 2
На това кое му е смешното или нелепото? Сигурно щото в АМ не добавят DHA "за по-добро развитие на мозъка и очите" - а го добавят, понеже го има в кърмата и защото изследванията показват, че когато ги има добавени в АМ, когнитивните способности на децата се развиват по-добре, отколкото ако ги няма добавени. Специфични  видове мазнини отговарят за миелинизацията на нервните клетки в мозъка и затова млеката имат различно съдържание на различни видове мазнини и прочее, и прочее. Да не говорим пък ако оставиш този мозък без храна какво се случва - децата, страдащи от тежко недохранване, никога не достигат пълния си потенциал не само на ръст, а и като интелектуално развитие. И т.н., и т.н. - ама ССФ нали е веща по всички въпроси, значи като отсече, че връзка между храна и мозък няма, може ли да се спори... Rolling Eyes То и между клавиатурите и мозъка на много хора също връзка няма, ама там дисоциацията е толкова голяма, че даже не прави впечатление.

# 27
Това е написано с чувство за хумор. Защо да не се усмихнем?
Ето и още нещо...
Цитат
Не бе, Чек, мозъчните клетки на майката чрез кърмата преминават в стомаха на бебето и от там по кръвен път се качват в мозъка му...
Затуй и кърмачките изглупяват-щото мозъкът им изтича през гърдите един вид... Mr. Green

# 28
  • София
Да видя сентенцията от видната тема. Mr. Green

# 29
  • Пазете Гор
Една мацка открехва как се готви шкембе чорба:

Смърди яко , но аз го правя с пилешко и не ми мирише изобщо .

И понеже има неразбрали - пояснява:

Абе какво не разбрахте ? Или се правите на луди!? Шкембе чорба , но вместо шкембе ,слагам пилешко месо чисто!

И понеже тия пак неразбрали, тя завършва:

Ох , колко сте тесногръди...  Grinning Sunglasses

Има и рецепта, ама и това горе стига. А темата е посветена на въпроса с чалгата.

Общи условия

Активация на акаунт