Смешки от форума - 18

• 84 175
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Аз се обърках и споделих една читава тоалетна хартия - забравих коя е темата Grinning  - коригирах се ,де  Grinning

# 436
Теб не съм те прочела преди корекцията  Laughing , визирах постовете след този на Ан-Мари, които си подхвърлят тоалетни шеги и закачки.

# 437
Ми, в поне пет теми в момента се ръсят невероятни бисери.

# 438
Темата си е за бисери, не за политика... Whistling Flutter

# 439
Ам явно никой не е успял да прочете моя така полезен пост - каква хартия не оставя кафяво по пръстчето Grinning 

# 440
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Раждане с оргазъм - една грижливо пазена тайна

Crazy мъж, преживял раждане с оргазъм е още по-грижливо пазена тайна  Whistling
интересно ми е накъде ще се развие темата  Crazy

# 441
  • София
Цитат
Здравейте. На мой близък му предстой операция геникологична

Мъшки геникологични операций...

# 442
Какво е това всеобщо разстройство, не знам.
Вчера мярнах реклама на тема "Ускорена (или повишена) перисталтика". Явно е заразно.  hahaha

# 443

Леле  Shocked Сега му прегледах темите, този човек е няк'ъв странен. Дано не дойде тук.  Praynig

# 444

Леле  Shocked Сега му прегледах темите, този човек е няк'ъв странен. Дано не дойде тук.  Praynig

Странен е меко казано.

# 445
  • Ямбол
О, Людмил се е завърнал и е много плодотворен откъм теми.
Явно си събира нови попълнения към сектата.

# 446
Цитат
Едно време снимки са се правили рядко, само по празници или екскурзии. И само на хора, самата среда, самият свят почти не е заснет. Трудно е да намериш снимк на конкретни улици и места от преди 2006-7 година.
Това момче е златна мина за темата. Надявам се да не ми се обиди, ако попадне тук.
Ще речеш, че за 1880-та година говори, а дори от тогава има купища снимки, вкл. на улици и места.

# 447
Цитат

Като прочета нещо подобно, ми иде моят да го целуна отзад. От кеф.
Става въпрос, че мъжът и явно е печен, но изразът ме кефи!  Laughing Laughing Laughing

# 448
Ох, мен лично много ме разсмя!

Има дрехи, които човек просто не трябва да облича. Така както дамското сако с подплънки е останало в 1985-та, мъжете не трябва да носят риза с къс ръкав. Азбучни истини.

Naughty

Има и продължение:  Party

Проблемът е, че казва "Аз работя като QA в бизнес парка в Младост. Живея с нашите в Люлин. Возенето с метро е най-интересното, което ми се случва тези дни". Неадекватна и ужасно несекси дреха.

# 449
  • София
Цитат
направих си изследвания за здравна книжка (по-скоро се взима анален секрет) та въпроса ми е: Може ли да се установи бременност?

Общи условия

Активация на акаунт