Смешки от форума - 18

• 84 185
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Цитат на:  link=topic=846531.msg30831555#msg30831555 date=1431861339

Аз имах един колега, който използва "оригиналното" решение  за повод за запознанство /в съседен офис работеше/ като ми бръкна в окото с обяснението, че такова хубаво око не можел да провери дали не е истинско...  Rolling Eyes

# 421
Цитат
Някой да е правил диетата на  Ваня червенкова? ако някой  я е правил моля да пише резултати и  дали е йо-йо ефект   

# 422
Това защо е смешно?  newsm78

# 423
Това защо е смешно?  newsm78

Смешно ми стана, че се пита дали самата диета е йо-йо ефект, а не ДАЛИ ИМА йо-йо ефект.

# 424
  • София
Цитат
Още един глас за Емека- уж по- плътна, а току няма няма и човек си сложи едно пръстче
Joy

# 425
  • HH
Цитат
Още един глас за Емека- уж по- плътна, а току няма няма и човек си сложи едно пръстче
Joy

Не мога да отрека, че е кофти да станеш близък с някои части от себе си по този начин hahaha

# 426
Цитат
Joy
Супер попадение!

# 427
Те да се радват, че не са усетили цялата лапичка, а само пръстчето...  Outta Joint Whistling hahaha

# 428
  • София
Не е от форума, но пак става дума за тоалетна хартия.
Майка ми е завършила средно специално в техникум в гр. Музия. След завършване на средното си образование е работила в Института по целулоза и хартия (сегашно наименование) в кв. Искър.
Та шефа им веднъж ги запознал с рационализацията на някакъв пенсионер. Редовно пращал официални писма. Хартията едно време не беше многопластова. Но според въпросния рационализатор била и много широка. Оптималната ширина била колкото ширината на два пръста (показалец и среден)  hahaha
Та вие са за едно пръстче сте се хванали  Joy

# 429
То с едно пръстче, много хубави работи стават... понякога...

# 430
То с едно пръстче, много хубави работи стават... понякога...
Е да, но не и когато цветът на дупето е кафеникав... Sick Joy Joy Joy

# 431
Това не го разбрах... На дупето, на пръстчето, или на биологичния отпадък, цветът е кафяв...???

# 432
Поредната умница, проспала уроците за УвОлацията:
Само по време на овулация ли мога да забременея ... или по всяко време  след приключване на цикъла ?
И как мога да изчисля уволацията си ?
и съвсем заслуженият отговор на въпроса и:
Опитай да отделиш време да попрочетеш от учебника по биология вместо за правене на секс и със сигурност ще разбереш.

# 433
Това не го разбрах... На дупето, на пръстчето, или на биологичния отпадък, цветът е кафяв...???
hahaha hahaha Споко, по темата с тоалетната хартия, всичко става кафяво накрая... Mr. Green Joy Joy

# 434
Хайде стига, де. На челната страница в Клюкарника - три-четири теми, посветени на тоалетната, в тази тема - втори ден върви "кафяво" лирическо отклонение. Какво е това всеобщо разстройство, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт