Отговори
Само по време на овулация ли мога да забременея ... или по всяко време  след приключване на цикъла ?
И как мога да изчисля овулацията си ?

Последна редакция: ср, 03 юни 2015, 10:58 от AnMary

# 1
Опитай да отделиш време да попрочетеш от учебника по биология вместо за правене на секс и със сигурност ще разбереш.

# 2
Науката и реалният живот познават всякакви парадокси. Принципът е, че овулацията е периодът на забременяване. Що се отнася до изчисляването, сега в аптеките продават много удобни тестове, които смятат овулацията до пълна точност.  Peace

# 3
Изчислих доло горе уволацията си чрез примерни тестове в интернет  ... която се очертава между 16 и 20 май
... със приятеля ми правихме секс 16 срещу 17 и той свърши в мен  ..  днес ми прокърви малко възможно ли е да съм забременяла ? Съжалявам за глупавите въпроси но се нуждая от подкрепа много се надявам да е станало по принцип не работим за бебе но ще се радвам ако си имаме ...

# 4
Няма начин толкова рано да имаш симптоми. Има имплантационно кървене, но то е минимум 7-10 дни след овулацията. Твоето кървене може да е от самата овулация, или просто от нараняване на маточната шийка от секс.

А ако ще правите бебе и искаш да си сигурна, че ще стане- секс през ден през целия цикъл, а около средата и всеки ден. Няма нужда да целиш овулация, а и интернет тестовете са прекалено общи, твоята овулация може изобщо да не е тогава, когато я изкарва теорията.

И първо се разберете ясно искате ли ДЕТЕ, не "бебе" и тогава вече решавайте какво да правите, щото то не е кукла.

# 5

И първо се разберете ясно искате ли ДЕТЕ, не "бебе" и тогава вече решавайте какво да правите, щото то не е кукла.
Добър съвет.  Peace

# 6
Смятам че сме достатъчно големи за да си имаме бебе или дете както се изразявате ...
Просто исках да разбера какво мислите но явно сте готови да ме изядете за една неуместно казана дума ... Блгадора за "помоща"

# 7
И последвайте съвета ми да си прочетете учебниците по биология, а не е лошо и останалите, които сте проспали, защото детето, което не е кукла заслужава майка, която да знае малко повече от това как да се съблича.

"Уволация" не идва от уволнение.

Това, че сте преживели определено количество години не значи, че сте големи.

# 8
Задаваш въпроси, на които цели науки се опитват да отговорят.

Започни с тази информация:
http://www.biberonbg.com/info/plan_za_zabremeniavane.htm
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=8236.0
http://zachatie.org/index.php?option=com_content&view=catego … 64&Itemid=135

# 9
Възможно ли е да има симптоми на бременност 10 дни след половия акт ... От вчера  много ме болят гърдите  все едно са се подули чуствам ги ужасно тежки и ужасно ме боли корема ... възможно ли е това да са призначци на бременност... не съм си правила тест все още нз дали би отчел ако го направя  струва ми се рано ?  По принцип трябва да ми дойде чак другата седмица .... Съжалявам за тъпите въпроси

# 10
  • Linz
ПМС е това, не признаци на бременност.
Чувствителен тест би могъл да отчете бременност, но не можеш да разчиташ.

# 11
Благодаря ти за отговора ! Още веднъж се извинявам за тъпите въпроси !

# 12
1. Планирате ли бебе? Ако да, какъв е тоя единствен "полов акт"- прави се през ден или всеки ден.
2. Може би дори си още на фаза овулация.
3. Симптоми има поне ден-два след имплантация и то трябва да си чувствителна или да си била бременна преди, за да разбереш какво става. Имплантацията е 10-ина дни след овулацията, едва след нея започва да се произвежда в по-големи количества хормонът на бременността, който отчитат тестовете.
4. При бременност не боли ужасно корем, по-вероятно си преяла с ягоди и череши.

# 13
  • Варна
Чувствителен тест би могъл да отчете бременност, но не можеш да разчиташ.

Трудна работа да отчете какъвто и да е тест 10 дена след половия акт. Дори и кръвен...  Naughty

# 14
  • Linz
След имплантирането е възможно, т.е. 7-8-9 дни след овулацията. Но нивата на хормона, който се отчита са все още много ниски и вероятността теста да е отрицателен дори при наличието на бременност е голяма.
Най-добре е да се прави тест, ако има закъснение на цикъла.

Общи условия

Активация на акаунт