Отговори
# 15
  • Варна
След имплантирането е възможно, т.е. 7-8-9 дни след овулацията. Но нивата на хормона, който се отчита са все още много ниски и вероятността теста да е отрицателен дори при наличието на бременност е голяма.
Най-добре е да се прави тест, ако има закъснение на цикъла.

Само че имплантацията настъпва най-рано три дни след оплождането на яйцеклетката, т.е. след овулацията. Даже по-скоро 4-5 дни след оплождането. Затова тестовете показват 7-8-9 дни след имплантацията, т.е. най-рано 12-14 дни след оплождането. Най-рано. И то кръвен...

# 16
Aбе, може и да е възможно, но това е от нещата, които никой не може да твърди със сигурност - дали е ПМС или бременност...?

# 17
  • София
Явно подкрепа няма да намериш тук, само ще ти оценят правописа и "глупавите въпроси". Добрата майка не зависи от компетентността и, може да си компетентен и пак да не обичаш "детето си". Познавам една много умна жена, която остави бебето след раждане на родителите си и се върба чужбина, където имаше научна кариера.

До авторката-купи си тестове за овуллация, по  5 бр. в опаковка и спайзвай упътването. Едва ли си бременна ии ако си бременна, кървенето не е от това.

# 18
  • София
След имплантирането е възможно, т.е. 7-8-9 дни след овулацията. Но нивата на хормона, който се отчита са все още много ниски и вероятността теста да е отрицателен дори при наличието на бременност е голяма.
Най-добре е да се прави тест, ако има закъснение на цикъла.

Само че имплантацията настъпва най-рано три дни след оплождането на яйцеклетката, т.е. след овулацията. Даже по-скоро 4-5 дни след оплождането. Затова тестовете показват 7-8-9 дни след имплантацията, т.е. най-рано 12-14 дни след оплождането. Най-рано. И то кръвен...
Имплантацията е от 7 до 10 ден след оплождане на яйцеклетката

Начало и край на имплантацията:

и още

# 19
Чували ли сте за такъв тест за "бременност" .. някъде четох от бабините деветини и реших да го изпробвам ... че трябвало да пишкаш в чашка и да сиепеш от содата ако шупне + ако не шупне -
Някой пробвал ли го е тъй като още ми е рано за тест пък много искам да разбера дали няма нещо пробвах и ми се появиха балончета ... Знам че не се разчита на това но все пак искам да попитам някой пробвал ли е и после наистина да се е оказало че има бременност ! Благодаря ..

# 20
По добре си намери жаба. Много по достоверно е  Naughty

# 21
По добре си намери жаба. Много по достоверно е  Naughty

Подкрепям.

# 22
Благодаря за отговорите тц.....

# 23
Пробвай и това:

Цитат
Взема се една свежа тревичка и вечерта се топва в урината на жената. Ако на другия ден тревичката е свежа означава, че жената е бременна.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=12014.msg210873#msg210873

# 24
тоя тест със содата го правих - не шупна и не бях бременна. Направих го на шега.

# 25
  • София
За пръв път чувам такова нещо  ooooh!

# 26
  • София !
Мисля, че някъде тук из мамата четох за някаква жена, която е накарала мъжа си да го направи и содата шупнала  Laughing
Смятай тогава, можеш ли да разчиташ на този тест  Rolling Eyes

# 27
  • UK
Чували ли сте за такъв тест за "бременност" .. някъде четох от бабините деветини и реших да го изпробвам ... че трябвало да пишкаш в чашка и да сиепеш от содата ако шупне + ако не шупне -
Някой пробвал ли го е тъй като още ми е рано за тест пък много искам да разбера дали няма нещо пробвах и ми се появиха балончета ... Знам че не се разчита на това но все пак искам да попитам някой пробвал ли е и после наистина да се е оказало че има бременност ! Благодаря ..
Peace

Бабини деветини, пробвала съм едно време, като бях "млада и наивна" с лимонтозу Joy
То каквото и да сипеш в тях, все ще шупва  Laughing
Най-сиурният начин да установиш, има или не, бременност, си е теста и то кръвен ЧХГ Peace  Успех!

# 28
Направи теста,ако толкова искаш.
Накарай и някой мъж да го направи, така ще имаш 100% гаранция.

# 29
абе пробвах го това още преди да си взема тест за бременност и шупна .... бая си се посмях на тея измислици но след като направих три теста първите два със бледа 2 черта а третия вече сигурен (със ясни две червени чертички)... едва не паднах... незнам колко е достоверен но ако ви се занимава пробвайте

Общи условия

Активация на акаунт