Смешки от форума - 18

• 84 171
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
през кой канал е забременяла, че не разбрах   Shocked

# 451
през кой канал е забременяла, че не разбрах   Shocked

През оралния. И съответно резултатът, от това, което се е случило на входа, става ясен на изхода.

# 452
Накрая се оказва, че отглежда глисти.

# 453
Цитат
направих си изследвания за здравна книжка (по-скоро се взима анален секрет) та въпроса ми е: Може ли да се установи бременност?
Предвид поставянето на акцента върху аналния секрет, явно някой мъж се притеснява да не би случайно да е забременял. hahaha

# 454
Здравейте,от 2 месеца с мъжа ми правим опити за бебе,но когато свърши в мен,спермата не изтича след това.При някой става ли така,тъй като от много жени съм чувала,че изтича..

Губи се вдън горите тилилейски (спермата).  ooooh!

# 455
  • София
Цитат
направих си изследвания за здравна книжка (по-скоро се взима анален секрет) та въпроса ми е: Може ли да се установи бременност?
Само ако са ти бучали ушите, докато си готвил секретната проба  ooooh!
Белла  hahaha

# 456
От темата за сандалите и ризите с къс ръкав. Оказва се, че и "диагоналките" били кич. По този повод:

Коментар от съфорумка 1

Коментар на съфорумка 2:

Цитат
Ти пък! Не видя ли, че отгоре има надпис с големи букви: Българи!

# 457
  • Ямбол
Става дума за магазин за козметика:

...Охраната трябва да е снабдена с електрошок и при всяка подобна вандалска проява, да електрошокират нагли клиенти!

Електрошок и за наглите консултантки, ....

Аква е много плодотворна. Тъкмо си мислех, че скоро не се е проявявала, а и подписът ми вече остаря, има нужда от подмяна.

# 458
 Mr. Green И аз за това идвам.
Доста радикално за моя миролюбив вкус, но си представих образно 5-6 готини мадами, налягали по земята, тресящи се от електровълни, но със заветния тестер в ръка  Crazy

# 459
Опулих се за електрошока, но отворих линка и видях, че става въпрос за магазините ДМ и това, че клиентите масово отварят неща, които не са тестери и си ги мажат по ръце, устни и очи. Аз поради тази причина мразя тези магазини, отделен е въпросът с радикалната мярка, която предлага AQUA. Мен ако питат там и консултантките са за електрошок.  Mr. Green Тъй де, нали е метод за лекуване на ментални проблеми.

# 460
Цитат
Здравейте,

на някой дали му се е случвало както си стои и чува Фиулллл в ушите или нещо подобно?

# 461
  • забравих си мисълта...
Цитат
Здравейте,

на някой дали му се е случвало както си стои и чува Фиулллл в ушите или нещо подобно?

Ако това "фиулллл" се окаже тинитус, не е никак смешно, а много тъжно и ужасно за тези, които имат това заболяване. Някои чуват фиулллл други чуруликане от птички, други пък чуват шумът, който предизвиква влак и т.н.

# 462
Като му гледам профила най-вероятно е хипохондрия. "Фиулллл" не описва особено точно проблема му..  Peace

# 463
Цитат
Една кравичка жарсе да продадат и цяла витрина с луксозни обувки могат да си купят.
 hahaha
стана ми смешно...но пък може да има такава порода крави

# 464
Цитат
Една кравичка жарсе да продадат и цяла витрина с луксозни обувки могат да си купят.
 hahaha
стана ми смешно...но пък може да има такава порода крави
Сигурно е имала предвид Джерсей  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт