Смешки от форума - 18

• 84 116
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Най-малкото, защото Шуър Чека струва 3 лева.

# 586
  • Варна
Това със содата сигурно са го правели нашите прабаби, когато е нямало тестове. Може и да показва
вярно, защо се възмущавате?

Сигурно защото не живеем по времето на нашите прабаби, не сме на тяхното ниво на образование и сме наясно, че този "метод" няма как да е показателен...  Thinking
И не се възмущаваме, а се присмиваме.

# 587
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Това със содата сигурно са го правели нашите прабаби, когато е нямало тестове. Може и да показва

"шупването" е резултат на химична реакция между киселина и основа, как точно увеличените нива на определен хормон ще направят такава химична реакция със содата?

# 588

Разбира се, че показва вярно - в 50% от случаите, което никак не е малко.
Но пък с много по-голяма сигурност показва коефициента на интелигентност на изпробвалите го - 100% успеваемост.

# 589
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Но пък с много по-голяма сигурност показва коефициента на интелигентност на изпробвалите го - 100% успеваемост.

Joy Joy Joy развесели ме  Hug
статистически погледнато е вярно, сега се чудя ако се добави канела дали няма да покаже и пола  Whistling

# 590
За пола - сол, не си ли чувала?

# 591
Цитат

Цитат
Сядам да вечерям и някви искат да си почистват интимните части, оле ужасТ. То интим сапуни, то миризми, ей не си почистиха п№тките. Гнус!!!!

hahaha hahaha
И краката не са си оправили  Crazy Добре, че спяха онази реклама с падащия зъб  ooooh!

# 592
  • Бургас
Цитат

Цитат
Сядам да вечерям и някви искат да си почистват интимните части, оле ужасТ. То интим сапуни, то миризми, ей не си почистиха п№тките. Гнус!!!!

hahaha hahaha
И краката не са си оправили  Crazy Добре, че спяха онази реклама с падащия зъб  ooooh!

Добре, че рекламите на хапчета против диария, все още спазват добрия тон

# 593
  • София
Цитат

Цитат

hahaha hahaha

Laughing Joy Joy

# 594
  • забравих си мисълта...

Разсмя ме с тези 50%, Как` Сийкe, не мога да не направя асоциация с: "Нащо Асан многу пузнавъ или шъ въли, или немаа въли!"

# 595

Ами, добър тон, друг път.Сега дават дена на един з*дник настанен на тоалетна чиния...неприятна гледка...

# 596
Цитат
Nie sme firma za remont na pokrivi. predlagame pretarsvane na pokriv posmanq na ylugi nova konstrykcq postavqne ne obikoveni ylugi kakto i amerikanski.. izloaci.. i vynshni mazilki.. Davame 10 godini garancq za vashiq pokriv Rabotime na niski ceni i nai veche kachestveno..! tELEFON ZA VRUSHKA 08

# 597
  • София
Четете и ми завиждайте!  Joy Постът е лично към мен.

Леле, видинчанка да ме учи на правопис, докъде го докарахме. Ти първо научи, че гумите на колите не са точила, нито пък фурните са шпори и тогава ми преподавай граматика. И бай Ганю точно нарочно съм го писал с ю, защото така се постига по-добър ефект.

# 598
  • Телиш/Плевен
Цитат
И аз имам един въпрос към вас знаете ли колко е наградата за второ дете,аз също нямам стаж,а за тази награда от 150 лв аз с първото дете не можах да я получа защото съм била родила по-рано дали ме излъгаха или е така не знам,но този път ще се поинтересувам.

# 599
И медалът майка-героиня, той си върви с наградата.  Laughing Как може да излъжат момичето и да не му ги дадат!

Общи условия

Активация на акаунт