МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 59-та ТЕМА

• 85 438
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
че какво и е на машината за да се носи на сервиз за ремонт  newsm78
как си получила кратер без да има бъркалка в хляба ми е чудно ? има само дупчица с големината на оста. по-голяма няма откъде да се получи без външна намеса. при вадене на бъркалката от готов хляб имаш прорез с големината на бъркалката.

# 421
Бонго, залепя по оста, тя не е тефлонова. А бъркалката ми е мъничка и излиза през дупчицата отдолу, вътре си има прорез ама не е притеснил никой и не кисна казанчето след всеки хляб Simple Smile

А на машината-тая бъркалка щом не върши работа, за мен не е ок  newsm78 моята бъркалка се заключва...

# 422
държиш ли да ти отговоря или ще прочетеш из темите как се вади хляба , когато бъркалката я няма и тестото е залепнало по оста ?

# 423
  • на кой му пука, майна

А на машината-тая бъркалка щом не върши работа, за мен не е ок  newsm78 моята бъркалка се заключва...

doniboni, машината не е ли в гаранция? Занесете я в магазина(поне аз предпочитам да е в магазин, а не в сервиз) и ще я оправят.
Това с ваденето на перката когато хлябът е на тесто го опитах и няма да повторя, ми то остана сума и тесто и отдолу се отвори кратер. Когато вадя с куката е по-малка дупка  Crossing Arms

В гаранция е, но този проблем няма да ми го покрие гаранцията. Коя марка е твоята, та има заключване на бъркалките ?

# 424
Горение, изглеждат абсолютно идентично с Финлукс-а. Когато се слага бъркалката я завърташ на ръка и не се вади.

# 425
  • на кой му пука, майна
Горение, изглеждат абсолютно идентично с Финлукс-а. Когато се слага бъркалката я завърташ на ръка и не се вади.

Май само изглеждат...
Завъртях ги, но не се заключват  Rolling Eyes

# 426
  • София
Някой да има такава хлебопекарна? Интересува ме заслужава ли си парите? Прецаква ли се бързо? Знам, че всичко е до къмет, но все пак да попитам.

# 427
  • София
Някой да има такава хлебопекарна? Интересува ме заслужава ли си парите? Прецаква ли се бързо? Знам, че всичко е до къмет, но все пак да попитам.

Аз:) Доволна съм, но я имам сравнително от скоро- от Цветница. Беше 149 лв. в Технополис с подарък ел. везна пак на Gorennje.

# 428
Някой тук преди сподели, че хлебопекарни Горение не правят хубав хляб. Вярно ли е това, или не. Иначе доста ми харесват на външен вид и цената им е добра.

# 429
Аз имам хлебопекарна Горение от години и не мога да кажа, че не правят хубав хляб.

# 430
Някой има ли тази хлебопекарна? Интересува ме дали има функция да поддържа на топлината до 1 час след печенето. Може би функцията 10 мин.памет е същото, но не знам. Чудя се между Финлукс и Горение кое да избера  newsm78

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 09:46 от *Avalon*

# 431
Аз имам хлебопекарна Горение от години и не мога да кажа, че не правят хубав хляб.
Много благодаря. Аз съм доволна от Мулинекс вече 4 години, но разбрах, че са китайски и моделите с приставка за багети, какъвто имам аз вече са към 350 лева.....ами много ми е за китайска машинка.
Мощността и външният вид на Горението ми допадат. Сервизът знам че е калпав, дано поне резервни ванички и бъркалки се намират лесно.

# 432
Ами сменила съм 2 контейнера вече и да за единия се наложи да чакам около 2 месеца, но все пак дойде иначе бъркалки си имат налични и може да се купят веднага.

# 433
Някой има ли тази хлебопекарна? Интересува ме дали има функция да поддържа на топлината до 1 час след печенето. Може би функцията 10 мин.памет е същото, но не знам. Чудя се между Финлукс и Горение кое да избера  newsm78
Разликата в цената е 20лв. аз изобщо не бих ги мислила.

# 434
... има функция да поддържа на топлината до 1 час след печенето. Може би функцията 10 мин.памет е същото, но не знам.
ако беше едно и също нямаше да го пишат по 2 различни начина.
1ч поддържане на топлината след печенето е ясно какво представлява.
10 мин памет - ако спре тока или изключиш машината в рамките на тези минути тя няма да "забрави"
до къде е стигнала и след пускане ще тръгне от мястото на спиране. след тези 10 мин. програмата трябва да започне отначало.
при някой машини тази памет може да е по-малка , а при други - по-голяма от 10 мин. , но всички имат 1 ч подгряване и няколко мин. памет

Общи условия

Активация на акаунт