Любители на Котки Тема 93

• 44 972
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
И аз си плащам данъка-открихме сезона на краставиците. Много обича да яде дръжките Grinning И пак добре, че хапва тях, иначе тревата, която й сея въобще не я уважава.

# 16
  • София
Красотичка от Пловдив търси дом
Мога да осигуря транспорт (пътувам до София и Бургас), ако някой го хареса и не е от Пловдив Peace
Олеле, колко сладка Пухиии!!! Ох, не съм готова, но явно някой ден ще имам втора котка!!! И ще е гальовна този път  Whistling

Като данък ще ви покажа Кара с разлика от 6 месеца  Grinning
Скрит текст:
Извинявам се за качеството на първата снимка, но тази е, която имаме като най-мъничка, първия ден, в който е при нас.

Вече пораснала котана:

"Не ме занимавай, като ме мързи!"

# 17
  • Пловдив
Тези дни обещавам двоен данък, нали са ми две гадинките. Ама обещание.... Иначе Алфито е добре, вчера бяхме на вет, махнаха и възелчето на операцийката и днес гледам вече е хванало коричка , не е влажно мястото. И венците и са добре, няма да и слагат инжекции. Тоест всичко и е наред и може да се връща на село при домочадието си, но на мен хич не ми се иска. Толкова е гальовна и мърка като тракторче. За сега си мълча и се правя на разсеяна пред мъж ми, но да видим до кога ще ми минава номера.

# 18
Танче, благодаря за новата тема Hug Колко много снимки сте качили  Crazy Всички са прекрасни Heart Eyes Някой беше питал как се казва второто  коте. Казва се Бабълс, кръстен е на героиня от анимационно филмче. Мислехме, че е момиченце, но разбрахме, че не е след като си прибрахме и Лана в нас и видяхме разликите Mr. Green Живееше пред магазина до нас с мама и още двама братя. Е, как да не го вземеш, беше едно малко бяло топче. Всеки ден храним майка му, а сега пак си има бебенца. Цели 4 топченца.Решили сме с моя приятел да я кастрираме след няколко месеца. Да си отгледа малките и дано да се осиновят. Трябва да я приберем в нас поне за 10 дни, а не знам как ще стане. Свикнала е да живее на улицата, а и с тези откачалки вкъщи. Няма да са много доволни, но ще го измислим като му дойде времето. Плащам данък и аз с един малък  Бабълс и селското коте Пурко. Лана няма нови снимки, но ще я снимам тези дни.
Скрит текст:

# 19
Оооо Бабълс Heart Eyes Когато са бебета, са очарователни просто! А Пурко е голям мъжкар Flutter

# 20
Ооо , да, като са малки са неустоими. А сега това малкото е 5-килограмов голям мъж. Толкова бързо порасна  Rolling Eyes Много се смях на Вики-любителката на краставици. Колко сладко си гризка  Crazy Heart Eyes

# 21
Скрит текст:

ПиратЯ Риш.
Котарачето ми стана много дълго. Но все изглежда слабичко. Дали соят си му е такъв или щото по цял ден играе, подскача... знам ли и аз.

# 22
Росченка, не се виждат снимките.

# 23
Прекрасни мацинкии   Crazy Heart Eyes нагушвам всички - и бебовци, и младежи, и старчета  Heart Eyes Мн мили муцуни. Снимката с краставицата ме усмихна и се учудих, но като се замисляяяя- Моли- моето всеядно прасенце, яде марулки, таааака чеее... Simple Smile

Ето данък и от нас. Кар(т)инка снощи по нощите яде-хапна малко накълцано пилешко месо и пи водичка. Щастие- гледахме и въздишахме сякаш е направила нещо велико. Но 3 дни на 2 лъжици кисело мляко- направо ни трепереха сърцата. При все , че тя е лакомийка, но злояда ( яде определени неща- може би и заради болката, не само вкуса). Молинка спи блаженно и хич не й пука на носа за нещата по света Simple Smile

лудетината Молинеста  Heart Eyes

Скрит текст:

болничкото Кари   Heart Eyes , слагам и една снимчица от преди това, за да има и не сдухана снимчица на дребка:

Скрит текст:

# 24
Извинявам се, че пускам в нов пост, но за да се види по-добре. Може ли да добавим към списъка и Стара Загора, т.к може би до сега не сме давали отзиви за вет там...
Моята изключително положителна оценка за клиниката за дребни животни към ВМФ - http://www.uni-sz.bg/node/615 - спасиха ни 2 кученца, а съм водила и Каринка. Въпросният стоматолог- проф. Борисов- от там го открихме.  Иначе Кръстев е лекувал едното ни кученце и също имам добри впечатления. Нямам поглед в/у всички лекари, разбира се- там са доста специалисти, но от тези, на които сме попадали- мн внимателни, подхождат отговорно и не претупват. На всичкото отгоре ценово не са смазващи, както на доста места и правят обстойни прегледи, което за мен е мн важно.
Дано съм помогнала, ако има муцуни от града на липите Simple Smile

# 25
Да платя и аз малко данък .

Сърдита съм , не ме закачай !

Позирам за данък Grinning

# 26
  • София
Оооо, милото Кари!!! Дано бързо, бързо се оправя!  Hug

# 27
# 28
  • София
малко данък и от нас  Grinning

Някой утре ще ходи ли на изложбата на ФИФЕ в м."Земята и хората"?

# 29
Какви сте хубави всички  Hug

Има ли лек за справяне с тапети ooooh!
Вчера ги налепих, днес гледам почнали да ги чоплят ooooh!
Аз знам, че най-доброто е сваляне и шпакловане на панелите и боя. Но нямам възможност за такова нещо

Общи условия

Активация на акаунт