Любители на Котки Тема 93

• 44 972
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Mayya, този рижав разкош може да бъде само мейн-куун! Е в такъв шкембак ми се иска да заровя лице! Една рускиня пишеше за нейния котак: разведох се, взех си котарак. Сутрин тропа по тенджерите, вечер се излежава на дивана. Мамка му, защо имам чувството, че още съм семейна?
hahaha Пиши й да се разведе и с втория "съпруг". Като го подари на теб. Wink Wink Sunglasses

addicted2U, много в сладка. Heart Eyes

Serenity__bg, ако изчезне рижавия, първо го търси при мен. Heart Eyes

ros4enka, стискам палци за Кари. Praynig Hug

Таня
, Profi, когато нещо започне да се повтаря не е суеверие, а закономерност. Или както се казва емпиричен опит. Никой в тази тема няма да се върне, защото "черна котка му е пресякла пътя". Аз лично не бях обърнала внимание, че котетата на броя си отиват. Но с 2 ръце подкрепям да няма котета на броя при така сложилите се обстоятелства. Даже започвам да потрепервам като прочетох горното, тъй като и Златина беше. Peace

# 31
 Jerry F, защо не пробваш с отблъскващ спрей. Мои познати имаха същия проблем и си помогнаха с него.

Страхотни красоти сте показали  Hug На човек му се иска да ги намачка всичките  Simple Smile

Ето данъка и от нас : Спящият красавец в съблечен и хвърлен на стола суитчър. Тук вече се показва, но около 15 минути преди това обикалях като луда по стаите, а нашия се наврял в суитчъра и спи блаженно без да се вижда и част от него  ooooh!

И дано вашите котета не правят бели като тези : https://www.facebook.com/video.php?v=10153062804410299

# 32
Колко много хубави котета!  Hug

Записвам се в темата. Кити вече е почти изцяло ок.  Съвсем лекичко куца, но намира сили да подскача след едно топче.  Wink
Фото-данък ще пуснем по-късно.

# 33
  • В страната на мечтите
Присъединявам се към клуба на безнадеждно влюбените:

Това е Микси. Преди да я срещна не харесвах котките и се зариЧах, Че никога няма да гледам такова животно вкъщи, а сега не мога да се отлепя от нея...

Срещнахме се в края на юли 2014, когато беше на около 3м. (поне на толкова изглеждаше). С мъжа ми се прибирахме от кварталното магазинЧе и Чухме жално мяукане от храстите от другата страна на улицата. Отидхме да погледнем, но нищо не се виждаше.
ММ: Дай да му дадем малко кренвирш, нали има в торбата!
Аз: ти луд ли си, това е малко коте. Ако искаш нещо да му даваш, дай му мляко. Има вкъщи.
След 5мин. веЧе се връщаше с цяла кофиЧка Simple Smile Никой не се появи да яде, но мяукането спря...малко по-късно ММ отиде да провери и се върна с победоносна физиономия, Че млякото било изядено. мен не ме интересуваше особено... не щеш ли обаЧе, доста по-късно, ние веЧе се готвим да лягаме, от собствения ни двор се доЧува веЧе познатото мяукане! Тя, хитрушата, видяла кой носи храната и явно ни е проследила. Беше се каЧила на старата дюля и понеже беше тъмно, пак не успяхме да я видим. оставихме й купиЧка под дървото и се прибрахме...
така запоЧна всиЧко. В наЧалото беше много уплашена, но бързо свикна и се привърза към нас, а пък аз някак си неусетно просто я приех като Част от смейството, сякаш винаги е била там Simple Smile
По извънредни и спешни обстоятелства месец и половина, след като дойде при нас, ни се наложи да се преместим непредвидено да живеем в Германия. имахме само 2 седмици да се справим с всиЧко преди полета и аз дори за миг не помислих да я оставя. предпоЧитах да не взема никакъв багаж, но тя да е с мен, с цената на всиЧко...имахме спорове тогава с ММ, той твърдеше, Че само котка ни липсва, но аз не се предадох. и досега ми го натяква, когато е ядосан, но за мен тя е по-важна от всиЧко, не мога да си представя да не е до мен. След изклюЧително тежко и стресиращо за нея пътуване (тя пътува с микробус, защото самолетната компания не допускаше животни на борда), пристигна болна и в ужасно състояние (за което превозваЧът си понесе последствията), но бързо се възстанови и оттогва е най-лудото и съЩевременно послушно коте на света! обожавам я...

това е нашата история, дано не съм ви отегЧила.

на всиЧки болни пухЧовци пожелавам скоро отново да са здрави и да радват стопанките си, а на тези, които са ни напуснали, да се намират на по-хубаво и безопасно място...

п.С. Извинявам се за лошия правопис, но имам леки проблеми с немската техника и кирилизатора  Embarassed

# 34
Красотичка от Пловдив търси дом
Мога да осигуря транспорт (пътувам до София и Бургас), ако някой го хареса и не е от Пловдив Peace
Олеле, колко сладка Пухиии!!! Ох, не съм готова, но явно някой ден ще имам втора котка!!! И ще е гальовна този път  Whistling

Като данък ще ви покажа Кара с разлика от 6 месеца  Grinning
Скрит текст:
Извинявам се за качеството на първата снимка, но тази е, която имаме като най-мъничка, първия ден, в който е при нас.

Вече пораснала котана:

"Не ме занимавай, като ме мързи!"

Нима имате проблеми с гальовността?  newsm78
Нашият е страшен лигльо  Grinning

# 35
  • София
life_is_love голяма е красавица Микси! Да си се гледате дълго и щастливо!
Стана ми любопитно, превозвачът българска фирма ли беше? И какви бяха последствията за немърливостта му към малкото ангелче?

# 36
Привет!
Таня, благодаря за темата! Котетата на първата страница са много забавни!
Добре дошли на  life_is_love и Микси!

Днес само лоши новини за котета научавам  Sad
Стискам палци за Мъро и Кари!
Съжалявам за Грейси и Рижон, момичета  Sad

Данък по-късно ще внеса.

# 37
  • София
life_is_love, прекрасна е!!!  Hug

Hunny_bunny, тва нащо е оперирано от гальовност. Даже и мъркането веднъж на ден, заедно с тъпченето на едно одеало вече ги няма. Идва при стола ми и мяука, уж да я погаля, и като се наведа и почна да я милвам бяга веднага. Все едно й се иска, ама не може да превъзмогне гордостта си  Laughing Наваксвам си по доста пъти на ден, като я гушна, намачкам и нацелувам за около 5 секунди, после почва да се опъва  ooooh! Но не е злобна, не дере, не хапе силно като играем. Нямам и една драскотина. Обича ни, това го усещам, просто си е такава...

# 38
life_is_love, прекрасна е!!!  Hug

Hunny_bunny, тва нащо е оперирано от гальовност. Даже и мъркането веднъж на ден, заедно с тъпченето на едно одеало вече ги няма. Идва при стола ми и мяука, уж да я погаля, и като се наведа и почна да я милвам бяга веднага. Все едно й се иска, ама не може да превъзмогне гордостта си  Laughing Наваксвам си по доста пъти на ден, като я гушна, намачкам и нацелувам за около 5 секунди, после почва да се опъва  ooooh! Но не е злобна, не дере, не хапе силно като играем. Нямам и една драскотина. Обича ни, това го усещам, просто си е такава...

Да, някои котки са по-сдържани.
И Оливър бяга на моменти. Особено, ако го приклещиш, както прави приятелят ми.
И веднага се мъчи да избяга и аз като една истинска мама почвам да се карам, че
тормозят детето  hahaha
Но като се прибера ме посреща и се почва едно мъркане, отъркване, бавно мигане...
Голям кеф! Същото е и като се събудя от сън. Много се радва да съм край него.

# 39
  • София
Jerry_f, що пък толкова държиш натия тапети, не мога да разбера Wink В един стар филм, ''Таборът отива към небето'' един циганин се жалваше - кокошки да не крада, коне да не крада, ами тогава какво да крада? И твоите писани, тапети да не чоплят, сигурно и по дивана да не си точат ноктите, м'чи тогава с к'во да се забавляват?
Ама щом тапетите са ти по-свидни от котките #2gunfire, можеш да пробваш да ги лакираш с матов акрилен лак, само на достъпните за чоплене места, и да покажеш среден пръст на котарачките. Впоследствие можеш да лепиш нови върху старите, когато ти се наложи. Ще ти излезе със сигурност по-евтино от отблъскващ спрей, но за сметка на това перманентно. Докато спрея, дори да работи, постоянно ще трябва да пръскаш отново.

Life_is_love, като гледам, Миксито си е напълно годно да завърти ума на всеки, така че вЕрваме ти. Попаднала си на място, където всички са с такива симптоми hahaha

Hunny_Bunny, той Оливър да не е пускал такива бууузиии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes! С право го гонят да го мачкат, ако оставиш на него, буза няма да пипнеш. Как се устоява на такава съблазън Joy?

И да завърша с една умна котешка мисъл: котките не са ви хорс, те за нищо на света не биха си легнали с някого, когото не харесват Laughing!

# 40
detelistna.4etirilinka, аз лично не мога да устоя.  Grinning
Давате ли някакви лакомства на котараните си?
Досега давах витамини сърцича, но искам да взема нещо друго и
да давам награди на доброто момче.  Flutter

# 41
  • В страната на мечтите
С пухкавелка благодарим сърдеЧно за топлото посрещане  Hug
И държим да се информираме своевременно има ли ограниЧения в плащането на фото-данъка Wink

Аз единственото лакомство, което давам, са котешки солети - от кауфланд, съвсем обикновени, но направо ги обожава Wink И от време на време като ми се подмазва полуЧава нещиЧко от моята веЧеря, колкото и да знам, Че не трябва... ИнаЧе сутрин давам гранули, а веЧер - консерва. Не е злояда, всиЧко хапва, но съм решила да я глезя, докато мога, и веЧе яде само уискас, който й  е любим. Всеки, който я види, твърди, Че е прекалено слаба, затова гледам да я захранвам добре. Обезпаразитена е, та си мисля, Че е просто от движнието - много е игрива, тиЧа, скаЧа...

# 42
  • София
life_is_love, и от мен добре дошла с красавицата Мики! Аз имам един въпрос към теб - кастрирана ли е и ако да, къде? В България или в Германия?

На Дейзи-Крейзи/Гълъбинка ѝ дойде време за тази работа, а околните ветеринари твърдят, че в Германия е прието да се махат само яйчниците, а не и матката. Аз не разбирам много от тези неща, но няма ли опасност да се остави един нефункциониращ орган? Твърдят, че като няма хормони и за матката няма опасност, но защо тогава у нас я махат?  newsm78

# 43
На всички котета много гуш Hug

Дани, мерси за съвета Hug

Детелисна, на моите е позволено всичко Wink Еми писна ми с тея тапети, то не лепих едно върху друго, ами няма пак се дерат Wink Правилно ми казва ММ коте и тапети са несъвместими, че и аз с две. Предавам се, примирих се, че няма да останат читави  Grinning

Една ракла на терасата я преместих към края. Е няма такова висене на нея. Застават и двамата и почват да клюкарат какви боклуци комшиите са оставили на терасите, как отдолу подреждат сергиите Laughing

# 44
  • София
който се вре навсякъде...бива изкъпан безмилостно!

дебнейки батко си в засада  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт