Любители на Котки Тема 93

• 44 999
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
MarinaKoteva, да ти е живо и здраво котенцето, забрави за силиконовите накрайници! Naughty Велика простотия са. Просто трябва периодично да се подрязват връхчетата на ноктите. Един до два пъти в месеца е достатъчно. Има си нокторезачки за котешки нокти. Ако не можете да се справите сами, можете да го водите на вет. На мен ми взимаха по 5 лв., но не съм водила Силвестърчето, лека му пръст, за това, а просто покрай други неща задължително исках да му кръцнат и ноктаците. Ходеше като гепардче с вечно извадени нокти и постоянно бях издирана съвсем неволно. А пък страшно боли и сърби, че и алергични реакции имах.
Няма начин да няма някакви поражения по мебели и пердета с животно в къщи. Ако не ги надерат, ще ги наръфат.  Peace

# 616
Аз все си мисля, че силиконовите накрайници са голяма мъка за котето-все едно на мен да ми сложат нещо на пръстите и да ходя с това нещо...еми ужасно ще е. А и най-естественото нещо за едно коте е да си чеше ноктите.

# 617
  • София
Ния, не само ангажиращо, но и тежко  Grinning Поне при нас. Вече не мога да го нося на ръце като бебе.

Моята е фина мадама, само 2,5 кг, дребничка си е. Не ми е дотежавала досега, ама си е ангажиращо, а на нея и се клюкарства на балкона. Преди живееше долу, така че си гледа приятелчетата, но отгоре.

От тези целите нагръдници в нашия размер не можах да намеря налични, но поръчах и понеделник-вторник ще си имаме.  newsm44

# 618
И аз подрязвам ноктите и сега почва да точи само като почнат да й порастват и да й пречат .

# 619
Аз храня сега с Роял Канин Китен. Давам и една друга, от която имам малко.
Адванс мисля, че беше.  Rolling Eyes
Но съм се наточила на Аплаус Джуниър, щом изяде тази.

Да ви се оплача от бузльо. Не сме спали, заради него. В 5 сутринта ни събуди със силно мяу
и съм ставала да играя с него и да го галя, за да миряса. После в 10 пак ме събуди с мяу и идва до лицето ми да провери дали е мяукал достатъчно силно, за да ме събуди.  Shocked Crazy

Ето ви клипче, ако ви се гледа.  Peace
https://www.youtube.com/watch?v=6fwBAXIFbrk

# 620
  • София
 hahaha hahaha Joy Joy Ще му изям бузаните на този Оли!!!! Ама много сладък, как да му се сърдиш! И ритка със задните крачета точно като Кара  Laughing

# 621
  • На края на вселената!
Сладка плюшена топчица за гушкане, мачкане и целуване. Да го намляскаш по коремчето от мен  Heart Eyes

# 622
Винаги ни се гледат!
Но май послъгваш нещо...100% съм сигурна,че на теб ти се е играело по нощите и си разбудила това кротко котенце  да риткате и подскачате!Признай си! Joy
Пиша един голям плюс на Джоузеф,който по цяла нощ спи между нас и ако притича да похапне,веднага се връща в изходна позиция без скверни мисли за игри и пр.

# 623
Винаги ни се гледат!
Но май послъгваш нещо...100% съм сигурна,че на теб ти се е играело по нощите и си разбудила това кротко котенце  да риткате и подскачате!Признай си! Joy
Пиша един голям плюс на Джоузеф,който по цяла нощ спи между нас и ако притича да похапне,веднага се връща в изходна позиция без скверни мисли за игри и пр.

Разкри ме. Не той мяукаше, а аз. И той накрая въздъхна и вика: К'во да те правя... Айде ще играем...  Grinning
Много беше смешен как си носи играчката и ми я пуска на земята в знак, че играта не е била достатъчна и иска още.  Grinning

# 624
Хайде и ние с Ягуар Mr. Green Мисля, че го харесаха. Имаме около половин килогрм РК и мисля да давам от двете храни, за да свикнат по-бързо с новата.

# 625
  • София
Винаги ни се гледат!

Разкри ме. Не той мяукаше, а аз. И той накрая въздъхна и вика: К'во да те правя... Айде ще играем...  Grinning
Много беше смешен как си носи играчката и ми я пуска на земята в знак, че играта не е била достатъчна и иска още.  Grinning

Лоша мама, лоша. Mr. Green
 Joy Joy Joy

# 626
  • София
Предобеден сън:
Скрит текст:

Обеден сън:
Скрит текст:

Следобеден сън:
Скрит текст:

Вечерен сън:
Скрит текст:

За нощния по-натам. hahaha hahaha hahaha

# 627
Не е лесно да си котка hahahaКолко видове сън имало само! Ама Златинка всичките ги умее! Grinning

# 628
  • София
Не е лесно да си котка hahahaКолко видове сън имало само! Ама Златинка всичките ги умее! Grinning
Тренинг му е майката! Laughing
Както е казал Астор : "за да имаш ръка ловка, трябва много тренировка" Wink Sunglasses

# 629
  • София

newsm10   smile3521

Общи условия

Активация на акаунт