Женени от пръв поглед - 2

• 64 957
  • 769
  •   1
Отговори
# 135
Честно не си падам по мускулести мадами.

# 136
На тази снимка ми се вижда, че Гергана няма халка. Може само за тренировката да я е махнала де  Whistling  Снимката е от днес.
Скрит текст:
Не знам за халката, но тялото й е супер !
Да, явно полага усилия и те и се отплащат.

# 137
На тази снимка ми се вижда, че Гергана няма халка.

Като се увеличи снимката на безименния на лявата ръка лъщи нещо, на халка ми прилича. Точно до нокътя.
https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/11074511 … d&oe=55A95426
Няма халка,нали тва е издаване на крайния резултат.
Обаче страшен бицепс ,дано не ползва анаболи ,че тогава става страшно.

# 138
  • София
Това е само пожелание. Не е задължително да се спази. Никакъв срок не е конкретизиран. Това е приятелско намигване и никой не би му се вързал, ако наистина не желае деца.

И ти си права.  Peace Просто аз лично го намирам за малко нетактично, това е всичко.

П.П.: Тази хубавица от новото предаване...  Crazy

# 139
  • София
Честно не си падам по мускулести мадами.

И аз. По си падам по мадами, които умеят да готвят и домакинстват, па да им ида на гости...  chef

# 140
  • Burgas, Bulgaria
Добър вечер ,момичета !
Да се присъединя и аз към вас ,защото предаването ми харесва и много се забавлявам докато гледам всички двойки .
Не знам доколко информацията е интересна ,която имам ,но ще споделя ,тя не е и за предаването де . Става дума за Гергана , скоро(преди седмица)  моя роднина е била на интервю в Ню ... как беше не се сещам , оказва се ,че тя(Гергана) е регионален там ,става дума за  Стара Загора ,не за Сф . Каза ,че на живо не е толкова черна и зъбата, по-симпатична била . Имала дежурната фалшива усмивка ,която с обръщането на главата изчезва . Много елегантна и атлетична ,което всички знаем и виждаме ...

# 141
# 142
  • Берлин
За мен Гергана е най-интересен кадър. По време на снимките след церемонията съм се забавлявала много - мъжкото Г се хилеше, а тя изкара премрежен поглед....Коментарите за златотърсене и подобни ми се струват пресилени и завистливи. По-скоро ми харесват целеустремени хора и това е причината за симпатията ми към Г-тата.
С-тата - нещо не ми допада мъжкото с тая нахилена муцуна,а и не му разбирам много какво говори. Женското С ми е доста змиевидна, но може пък да е готина, рано е за обстоен анализ.
А-тата...неприятни са ми. Не коментирам визия, поведението им е пълен абсурд.
Иначе си е готино предаване  Close

# 143
Не ми допада визията на Светлана, малко е зъбата и очите й са едни заспали, Гергана пък прилича на циганка. Най-искрени и сладки са ми Антония и Атанас Grinning

# 144
  • Ямбол
назад писахте за новото предаване за Пепеляшка, та русото момиче е мис силиконови устни,ако не разпознавате най-малко по фъфленето
Скрит текст:
Жената с най-впечатляващи силиконови устни – Габриела Радославова, е сред първите, които ще се убедят в това. Миналата година тя оглави класация за най-големи силиконови устни, с което си спечели прякора „Мис Джуки”. Провокативната блондинка е известна и с огромния си интерес към футбола и страстната подкрепа към любимия й отбор ЦСКА.
http://novatv.bg/accents/view/6781/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%B … 0%BE%D0%B2%D0%B0/

# 145
Една бабичка ме утрепа с коментар за Гергана във фейсбук страницата. Егати злобата: " Тази жена ТРИ години не е имала връзка. Ако Георги, когот аз много харесвам, знаеше това щеше да му просветне червената лампичка, че има нещо ялово в тази жена. Защитниците й твърдят, че тя била успяла и самостоятелна с добре обзаведено жилище. Извинявам се, но мебелите й са взети от католага за 1974 - та на мабален завод "Толбухин"!!!"

# 146
  • София

Тая плюе по абсолютно всички и не я слуша главата. За мен е трол.
Ако имате предвид Средкова, профилът е краден. Тя е проф. по трудово право в СУ и доста студенти са й набрали. Този профил е създаден да плюе по Гергана и компрометира преподавателя.

# 147
  • София
Не ми допада визията на Светлана, малко е зъбата и очите й са едни заспали, Гергана пък прилича на циганка. Най-искрени и сладки са ми Антония и Атанас Grinning

Защо прилича? И циганка да е какво от това? Циганите, като цяло, не са глупави. Просто ги държат насила глупави и необразовани техните главатари, но има изключения, които са успели да се интегрират и са доказали себе си. Но...това е друга тема.

# 148
  • София
Аз се забавлявам с тези коментари. А във Вбокс под клиповете на предаването, коментира един, който явно е бил от кандидатите и навсякъде пише, че е участвал, а хората го псуват колко е досаден hahaha За него вече си мисля, че е искал популярност като се е записал.

# 149

Тая плюе по абсолютно всички и не я слуша главата. За мен е трол.
Ако имате предвид Средкова, профилът е краден. Тя е проф. по трудово право в СУ и доста студенти са й набрали. Този профил е създаден да плюе по Гергана и компрометира преподавателя.

Да, за нея говоря.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт