Женени от пръв поглед - 2

• 65 058
  • 769
  •   1
Отговори
# 165
Кой каквото ще да казва от тази двойка струи страхотен позитивизъм и положителна енергия! Докато ги слушах не престанах да се усмихвам. Няма лошо, че Тони говори защото Наско е притеснителен и не е по приказките. Той явно предпочита действията, макар и по детски и точно в това им е чара. Желая им щастие!

# 166
И според мен са страхотна двойка и изглеждат много щастливи заедно  Two Hearts Те са ми фаворити. Иначе в трейлъра даваха, че Антония плаче, ще видим какво ще стане довечера.

# 167
  • ГО
И аз ги гледах. Много усмихнати и изглеждат щастливи.

Мисля, че Тони плаче, защото той се хвърля да плува в ледените води и после, където се пита защо го е направил е заради това.

# 168
# 169
# 170
  • ГО
Даже си мисля, че това е целта на тези снимки - вижте ме, нося си халката  Tired

# 171
мен нещо ме дразни в нея, но все още не мога да разбера какво  Thinking

# 172
  • Варна
Супер показни снимки ,вижте спя с халката  ooooh!

# 173
А & А  заразяват с позитивизъм. Дано наистина те са двойката, която "работи" за бебе.

Уф тая Гергана... тя е единствената дето не ми харесва. От всички участници.  Георги има някакъв чар дори с обратната си захапка, но не мога да определя точно с какво ме отблъсква тази жена. 50 нюанса жълто кафеникаво с големи устни...

# 174
  • София
На мен, в Гергана, най-не ми харесва погледът и някои маниери като говори. Но добре знам, че дори човек да изглежда високомерен, пак може да е чувствителен и добър.
Всички си имат някакви добри и лоши страни, А и А са миловидни, но понякога пък простовати и се хвърлят като нвидели, чак към жалко бие. 
Според мен, дори някоя от двойките да не е заедно, до края ще дават двусмисшени сигналу и, че по-скоро са си влюбени.
Добрата развръзка задържа повече зрители пред екрана.

# 175
 Ето го предаването от днес сутринта с Атанас и Антония. Има видео. И аз съм на работа и мога да гледам нещата през интернет. И то не всичко Simple Smile
http://novanews.bg/news/view/2015/03/31/106399/%D0%B6%D0%B5%D0%B … utm_campaign=menu

# 176
Имам мургава приятелка,която в никакъв случай не е циганка и не ходи на солариум.И между другото адски прилича на Гергана  Grinning Не мисля,че Гергана е циганка,а дори и да е,няма никакво значение,когато хората се обичат,нали?

Изпуснах Здравей България...ако някой има линк към предаването от сутринта  Praynig
....докато пишех - seti,благодаря  Hug

Нямам търпение за епизода довечера  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 177
На мен ми прилича на циганка, не защото е мургава, а защото има типичните цигански черти. Много хора са мургави, но не приличат на роми...но и аз мисля, че това няма значение, дори и да е ромка. Аз не я харесвам по-други причини, изглежда ми двулична, пред камерите е много мила, но съм сигурна, че това не е истинското й лице, също и позьорка.

# 178
Много са сладки А-А  Heart Eyes
Личи си,че са адски искрени и откровени,особено Тони.Толкова по детски директна и бърборива  Heart Eyes Ех,любоооооов  Laughing

# 179

Mного сте странни  newsm78 Шушон ти да не би да си сваляш халката (ако имаш де Wink), в леглото ?

Общи условия

Активация на акаунт