Женени от пръв поглед - 2

• 65 042
  • 769
  •   1
Отговори
# 330
На Георги просто много му личеше, че след като се е отърсил от първоначалното привличане към външността на Гергана е осъзнал, че изобщо не я харесва и не харесва такъв тип жени. Не казвам, че е лошо момичето - напротив. Просто тя се опитва много повече от него нещата да се получат, докато той направо си й показва, че не го интересува особено

# 331
  • густо майна Филибето
Много ме забавлява темата, има страхотни попадения Joy
Женското Г трябва да е мазохистка, ако все още е с мъжкото Г Shocked

# 332
Искрено съчувствам на Гергана! Дори според мен тя не се държи превзето, а просто не знае как да реагира на надменното и тъпо поведение на Георги.... Една хубава дума не и каза, един жест не направи! Ако така впечатлява жена в началото, не мога да си го представя какъв ще стане в бъдеще!
Мхм, и аз и съчувствам на Гергана, Георги ме разочарова много, а такива надежди възлагах на тази двойка   Rolling Eyes Laughing
Не, всъщност мисля, че е нормално да преминат през такъв един период със сконфузни ситуации  Peace Само да беше лееко по-тактичен бе  ooooh!

# 333
АА - елементарни, простовати, обаче мъжа се старае.
СС - още не са ми ясни  Thinking
ГГ - скучни, нямат какво да си кажат, мъжа се има за голямата работа, но е мухльо, жената бива, но не е попаднала на подходящия.

За пръв път позагледах целия еп. и няма да повторя.
Предпочитам да чета темата  Grinning
Не знам кой би бил подходящ за Гергана. Така като я гледам, сигурно си мисли, че само Уелският принц е достоен за нея. А не виждам основание, не виждааааам...
Нищо де, с този мъж има възможност да се види отстрани и да реши дали се харесва. Той е нейното огледално отражение в мъжко тяло.
Начи, мъжкото Г е осъзнало, че това е поредната кифла. Той се е парил много от такива. А не е мъж за семейство, необратимо е повреден.

# 334
Георги го виждам като вечния ерген, трудно някоя жена ще го изтърпи  Naughty
И на мен ми стана жал за Гергана, държи се мило и непретенциозно и в никакъв случай не заслужава подобно отношение.

Ооооооо,той определено това заслужава! А годинките си вървят ...........

# 335
  • София
Не успях да гледам целия епизод, но от това, което чета си затвърждавам впечатленията от миналата седмица.
С-тата са супер свежи, харесвам ги много.
Кажете Георги какви глупости е наговорил. Ужас, знаех си, че му има нещо, явно е много демонстративно мачкащ партньорките си, комплексар.
А-тата - нищо неочаквано. Да разбираме ли, че меденият месец върви чудесно?

# 336
АА - елементарни, простовати, обаче мъжа се старае.
СС - още не са ми ясни  Thinking
ГГ - скучни, нямат какво да си кажат, мъжа се има за голямата работа, но е мухльо, жената бива, но не е попаднала на подходящия.

За пръв път позагледах целия еп. и няма да повторя.
Предпочитам да чета темата  Grinning
Не знам кой би бил подходящ за Гергана. Така като я гледам, сигурно си мисли, че само Уелският принц е достоен за нея. А не виждам основание, не виждааааам...
Нищо де, с този мъж има възможност да се види отстрани и да реши дали се харесва. Той е нейното огледално отражение в мъжко тяло.
Начи, мъжкото Г е осъзнало, че това е поредната кифла. Той се е парил много от такива. А не е мъж за семейство, необратимо е повреден.

Peace Peace Peace Peace

# 337
Това е отмъщението на продуцентите.Георги не е някой лаладжия да се кефи на ядене и пиене.

# 338
Много противен ми стана Георги. Мрънкало! Никога няма да си намери жена...
Ако набара Гергана пръчката за селфи да му я заврее....... Whistling да бъде още по-голям БАСТУН! Ех, че ме дразни тоя!

Ко пък не ви харесаха боксерките на Стефан?  newsm78 нека си се разхожда момчето  Laughing  Wink

Най-адекватно се държат за сега Стефан и Светлана. А-тата не ми се гледат вече. Г-тата ме ядосват.
Пропуснах пак за какво рева дървеният философ?

# 339
Много противен ми стана Георги. Мрънкало! Никога няма да си намери жена...
Ако набара Гергана пръчката за селфи да му я заврее....... Whistling да бъде още по-голям БАСТУН! Ех, че ме дразни тоя!

Ко пък не ви харесаха боксерките на Стефан?  newsm78 нека си се разхожда момчето  Laughing  Wink

Най-адекватно се държат за сега Стефан и Светлана. А-тата не ми се гледат вече. Г-тата ме ядосват.
Пропуснах пак за какво рева дървеният философ?

Peace Peace Peace

# 340
Това е отмъщението на продуцентите.Георги не е някой лаладжия да се кефи на ядене и пиене.
На пиене очевидно се кефи, защото постоянно е в алкохолно опиянение. Това е неговият начин да се справи с присъствието на женското Г.  Peace

# 341
На пиене очевидно се кефи, защото постоянно е в алкохолно опиянение. Това е неговият начин да се справи с присъствието на женското Г.  Peace
Е как от една чаша вино разбрахте, че е пиян. Аз само там гледах де, прехвърлях и на мастерите, може и да съм пропуснала

# 342
Ми... не знам как разбрах, че е пиян.  Thinking По говора, по погледа, по цвета на лицето?!

# 343
А-тата са полудели  Crazy И двамата, ама повече женското Joy
С-тата- кефят ме Peace Забавляват се и не правят простотии, пред камерата поне Wink
Г-тата, направо не знам защо са ги чифтосали ooooh! Ясно, че там няма ни химия, ни симпатия даже...

# 344
Неква девственица Мария Mr. Green ... То от айтитата да не очакваш кой знае каква обща култура, ама Жорката с пръчката си е чист  бастун и льольо с гигантски претенции обаче Laughing

Общи условия

Активация на акаунт