Женени от пръв поглед - 2

• 65 007
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
Аз си мисля, че им е било ясно на специалистите, че двете Г-та не са един за друг и нарочно са ги събрали.Това си провокация към Георги и зрителя.И ако това, че Гергана е ромка и истината за цялото и минало(ако това е истина, за мен е без значение), няма начин да не се знае от тях.Сигурна съм, че ги проучват много добре.Двете С-та са ми много сладки, залагам на тях.А двете А-та малко почват да ме дразнят, особено женското.Аз за разлика от Вас трудно му разбирам на Наско.На мъжкото С всичко му разбирам. Simple Smile

# 556
  • SF
Ох.... стига вече с това Гергана е ромка, Гергана е с тъмно минало, Гергана е златотърсачка, Гергана закусва с малки дечица...
Гергана е обикновено момиче, което работи в мола, но не като продавачка. Хората толкова много информация извадиха за нея -  НАП, НОИ, Търговския регистър, ЕСГРАОН и други организации и конфигурации, а на вас как ви е интересно да повтаряте и преповтаряте едно и също.

# 557
На мен Гергана ми е приятна. Сдържана е и не иска да влиза в конфликти, сякаш си е наложила да бъде положително настроена пък каквото ще да става... А неговите издънки... някой по-горе ги изброява, а  рекламата за следващият епизод - как тя го издава, че пред камера се държи различно. Явно и пада пердето  Mr. Green

За Антония до вчера смятах, че е досадна, но сега вече я съжалявам, защото колкото да е зле и да си с някой  досаден... по-лошо е да си с някой прост... Peace

С и С са ми фаворити.

# 558
Тя е също толкова ромка, колкото той е милионер. Wink  
В Карлово почти няма кореняци от този етнос, пък те не си правят труд  да изследват кои са предците им, а за някои от тези Капзамалови дори има  генеалогично дърво - фамилията е сравнително рядко срещана.
Та ако някой се интересува може да се увери, а за по-сериозни воайори Wink  в Гугъл мапс може да видите даже и къщата в Карлово, където вероятно е живяла. Не е нещо особено - едва ли е родена със сребърна лъжичка в устата. Работещо момиче.  Peace

# 559
Гергана е зодия Рак, родена е на 27.06.1984г

Според звездите ще й ходи някои Овен, Козирог или Скорпион Mr. Green .

Впрочем предположих, че Георги е между 11 и 13-ти април и се оказах права. Изглежда, че е роден 12.04.1980.

# 560
Ох.... стига вече с това Гергана е ромка, Гергана е с тъмно минало, Гергана е златотърсачка, Гергана закусва с малки дечица...
Гергана е средностатистическа кифла. Така може ли?  Simple Smile

# 561
Гергана е средностатистическа кифла. Така може ли?  Simple Smile

Според мен не е показала достатъчно, за да имам обективно мнение. Възхищавам се обаче на постоянството в спорта и грижата й за себе си. А и домът й ми изглеждаше много добре поддържан.

# 562
  • Sofia
Намерихте ли ФБ на Гергана?

# 563
Намерихте ли ФБ на Гергана?
Еее, ти пък за всички питаш! Ми напиши и името във фейса и си го намери де.
https://www.facebook.com/CleoGK?fref=ts

Хаха, каква корица! Айде, не се навивай толкова... Wink

# 564
Четиристранен тест за онова, което мислим, казваме или правим
1. Това ли е истината?
2. Справедливо ли е спрямо всички, които засяга?
3. Ще създаде ли това добронамереност и по-добри приятелства?
4. Ще бъде ли от полза за всички, които засяга?

# 565
  • Тра-ла-ла
Гергана е зодия Рак, родена е на 27.06.1984г

Според звездите ще й ходи някои Овен, Козирог или Скорпион Mr. Green .
Неее, различните източници показват различни съвместимости. На едно място пише, че Рак и Козирог са идеални, на друго - че са прекалено различни. Така, че не трябва сляпо да се вярва на звездите или по-точно на елементарните интернет писания. Laughing Като представител на зодия Рак казвам, че не мога да дишам мъже Овни и Козирози Mr. Green

# 566
Ама признавам ви, много сте добри. Какви анализи направихте само. Simple Smile
Явно сте много ентусиазирани щом от нищото, което показаха си направихте такива изводи.  Laughing

# 567
Четиристранен тест за онова, което мислим, казваме или правим
1. Това ли е истината?
2. Справедливо ли е спрямо всички, които засяга?
3. Ще създаде ли това добронамереност и по-добри приятелства?
4. Ще бъде ли от полза за всички, които засяга?
1. Истината е относителна
2. Никога не е
3. Истинските приятели са малко, а простаците много (не мога вечно да мълча,за да не ги обидя)
4. Виж точка 2.
Влязох ли в нечия черна класация? Wink

# 568
Неее, различните източници показват различни съвместимости. На едно място пише, че Рак и Козирог са идеални, на друго - че са прекалено различни. Така, че не трябва сляпо да се вярва на звездите или по-точно на елементарните интернет писания. Laughing Като представител на зодия Рак казвам, че не мога да дишам мъже Овни и Козирози Mr. Green

Аз говоря само за нейната карта и то просто повърхностно  Peace . Но тя поне има шансове да си намериш мъж (според звездите, де), докато Георги дори и небесните тела не го обичат Laughing .

# 569
  • София
Ами ето така тръгват слуховете.
Георги е милионер! - Гергана е златотърсачка.
Гергана е циганка! - Георги е циганоман.
Оня има сестра! - Ооооооооооо, знам я, тя е к....!

Ами Гергана има външност на циганка. Това не е нещо, което може да скрие. А дали е циганка или индийка, все едно. Но понеже няма много индийци по народност в България, наричаме ги цигани. Все тая.

Общи условия

Активация на акаунт