Женени от пръв поглед - 2

• 64 989
  • 769
  •   1
Отговори
# 570
  • Berlin
Моляяяя? Имала външност на циганка ли?

# 571
Ох.... стига вече с това Гергана е ромка, Гергана е с тъмно минало, Гергана е златотърсачка, Гергана закусва с малки дечица...
Гергана е средностатистическа кифла. Така може ли?  Simple Smile

Според мен не е показала достатъчно, за да имам обективно мнение. Възхищавам се обаче на постоянството в спорта и грижата й за себе си. А и домът й ми изглеждаше много добре поддържан.
Кифленството е състояние на духа. Не ми трябва да знам как изглежда и какъв е домът й. Стига ми да я чуя как говори. Впечатлението ми е съвсем прясно, ще трябва да гледам още епизоди и след като се убедя или разубедя, ще поясня какмо имам предвид.  Peace

# 572
След като се разрових в имотния, търговския и кредитния регистър, проверих и генеалогичното дърво на участниците. В това на Гергана е пълно с мъже с името Георги. Може пък да е...кармично.  Thinking

# 573
  • Тра-ла-ла
Според мен не е циганка. Просто тенът и косата й сега са малко кофти комбинация. В нета има нейна стара снимка от LinkedIn. Определено изглежда по-добре
Скрит текст:

# 574
Ох.... стига вече с това Гергана е ромка, Гергана е с тъмно минало, Гергана е златотърсачка, Гергана закусва с малки дечица...
Гергана е средностатистическа кифла. Така може ли?  Simple Smile

Според мен не е показала достатъчно, за да имам обективно мнение. Възхищавам се обаче на постоянството в спорта и грижата й за себе си. А и домът й ми изглеждаше много добре поддържан.
Кифленството е състояние на духа. Не ми трябва да знам как изглежда и какъв е домът й. Стига ми да я чуя как говори. Впечатлението ми е съвсем прясно, ще трябва да гледам още епизоди и след като се убедя или разубедя, ще поясня какмо имам предвид.  Peace
Няма го в нея това сладкарското дето го търсиш, за един добра, за друг лоша, но не е кифла. И именно това казах, рано е за присъда. Лиричното ми отклонение по повод на това, за кое и се възхищавам е отделно.

# 575
Не е присъда, просто констатация. "Кифла" не е непременно с отрицателен знак. И нищо не търся, тя сама ми го предлага. Навремето казвахме "кифла, която се мисли за кроасан".

# 576
Там е работата, че не ти го предлага тя, а сценаристите. Отделно показаното е много постно - дай й шанс.

# 577
  • Тра-ла-ла
Има два вида кифли - с пълнеж и без пълнеж  Laughing

# 578
Значи,продуцентите са на Биг Брадър,така че очаквайте неочакваното.Мислите ли че от три епизода рамката която се задава,ще остане до края.Знам със сигурност че това което се вижда в момента няма да остане до края.

# 579
Но понеже няма много индийци по народност в България, наричаме ги цигани.

ooooh!

Култово изказване!

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 09:33 от eforina

# 580
  • Berlin
Е, как, темата за диваните... или фотьойли ли беше...  Laughing

# 581
Там е работата, че не ти го предлага тя, а сценаристите. Отделно показаното е много постно - дай й шанс.
Ще го направя.  Peace

# 582
  • София
] Но понеже няма много индийци по народност в България, наричаме ги цигани.

ooooh!

Култово изказване!

Laughing Така си е, ама е само за ценители. Wink

# 583
Ако Гергана е кифла, как да се нарича тогава момичето с големите устни от новото предаване "Мис Пепеляшка"?

# 584
Ще го направя.  Peace
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт