Женени от пръв поглед - 2

• 64 864
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
Мацки ,що така награбихте адаша ,дайте по леко.Ами ако помпи здраво ,какво значение че бил ръб.

# 676
Е, комплекси. Такива корици се правят за шега в интернет. Има такива приложения на телефоните.

Чиста комплексарщина си е в този случай, само проследете коментарите към снимката, някоя си Саня и тя се върза като нас, и нито намек от George, че е шега... Mr. Green
https://www.facebook.com/geo100v/media_set?set=a.101525504133276 … 1&pnref=story

# 677
Е, то в нета е пълно  с такива приложения за колажи, дори и аз съм си правила, но не мисля, че съм комплексарка, а се забавлявах. Вие пък го изкарахте човека какъв ли не. Това даже бих го приела като щипка самоирония, която малко хора притежават.

# 678
Това не е правено с приложение. Вложено е доста време и усилие. Няма дори и намек, че е шега.

# 679
Направи се на магнит за кифли, а после се оплаквай, че ти се лепят.  Laughing Лоши жени, ей!

# 680
  • SF
Аз ако си пусна такава снимка във ФБ на никого не бих обяснявала, че е шега. Който разбрал - разбрал!
На мен са ми много забавни такива работи, ама аз понеже съм с комплексарско чувство за хумор.
Ако ме женят мачмейкърите, дано да не ми изберат някой много осъждащ и обсъждаш, че ще ни се разпадне бракчето още преди края на снимките. Simple Smile

# 681
Есме, ти също много осъждаш и обсъждаш. Просто трябва да сте на една вълна в осъждането и обсъждането, тогава всичко ще е наред.  Grinning

# 682
Е, то в нета е пълно  с такива приложения за колажи, дори и аз съм си правила, но не мисля, че съм комплексарка, а се забавлявах. Вие пък го изкарахте човека какъв ли не. Това даже бих го приела като щипка самоирония, която малко хора притежават.
А ти като си направи колаж, написа ли под снимката "Kak спечелих първия си милион"?. За мен това е комплексарщина, ако беше шегаджийски колаж, въобще нямаше да се коментира в темата...

# 683
Аз ако си пусна такава снимка във ФБ на никого не бих обяснявала, че е шега. Който разбрал - разбрал!

А по какво да се разбере ? Обикновено на повечето корици направени с приложение си личи, даже обикновено пишат някое забавно заглавие. Тук по кое си личи ?

# 684
Това не е правено с приложение. Вложено е доста време и усилие. Няма дори и намек, че е шега.
И аз останах с подобно впечатление.
Шеговитите корици изглеждат мааалко по-различно, но в контекста там на албумчето и коментарите, може да мине и за шега... А и за малко по-обиграно (напр. спецките от компроматната тема Mr. Green) око е доловимо, че корицата е "фейк".

# 685
  • sofia
Дом сьществуват подобни приложения, значи резни хора ги намират за забавни. На мен са ми глупави.

# 686
Светлана и Гергана имат ли корекции по тялото си и какви? Rolling Eyes Rolling Eyes

# 687
Гергана може би има силикон, друго не виждам какво може да е...

# 688
Светлана и Гергана имат ли корекции по тялото си и какви? Rolling Eyes Rolling Eyes

Имат силикон в гърдите.

Е, то в нета е пълно  с такива приложения за колажи, дори и аз съм си правила, но не мисля, че съм комплексарка, а се забавлявах. Вие пък го изкарахте човека какъв ли не. Това даже бих го приела като щипка самоирония, която малко хора притежават.
А ти като си направи колаж, написа ли под снимката "Kak спечелих първия си милион"?. За мен това е комплексарщина, ако беше шегаджийски колаж, въобще нямаше да се коментира в темата...

Не на моето списание написах - "Първата жена президент на България"  Mr. Green Всеки с мечтите си...

# 689
Да не са ти показвали белезите.Истинъта ,не винаги природата е благосклонна към нас и силиконът работи.

Общи условия

Активация на акаунт