47 тема на ЕЛП - ароматна, начетена, пролетна

• 20 082
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Съчувст, съчувств, съчувств, Свеч.  Hug

Брутално ме кефи! И уникалното, йес! Бъгването ако мога да наместя, ще е супербрутално! Благодаря!   bouquet

Атти, какво значи саднах? "Натъжих" да не би?  Shocked

Безценни сте, тъй да знаете.

ПП Милорд, Киценфелд ме събуди в 5 без 10. Реших, че е безсмислено да се пробвам за половин-един час да заспивам пак, така и така нямаше да ми се получи. Обичам изгревите.

# 91
  • София
Мен ако някой ме събуди в 5 без 10 и не ми даде да си доспя поне до 9, ще съм садфейс цял ден  ooooh!
Да, саднах е нещо такова: Госпожата каза на Йордан утре да доведе баща си в училище и той веднага садна. Или: Класната обяви, че събота ще бъде учебен ден и целият клас садфейсна.
Не знам дали ми се струва, но в думата сякаш има и някаква доза злорадство, когато става дума за някой друг.
Също съм забелязала и едно нелогично членуване в актуалния жаргон, например: Новият телефон на Мишо е яката работа, брат!

# 92
  • Ænima/Albuquerque
Опалянка. Кво правите?

Идвам да споделя, че ми е адски скучно! Освен това ме боли главата цял ден. Махмурлучено такова, ама не твърде. Вчера ми идва на гости една приятелка от Добрич. На интервю за Виза трябваше да се яви в Софията. Хубав човек. Водих я на жива бира. Не ѝ дадоха Визата.

И друго - гледам Светалчо сополи точи в резултат на миенето на прозорци. Благодаря ти, Свет, сега разбрах! И аз редя цифки, точно откакто измих прозорците.

Хайде, отивам да се фейспалмна.  Mr. Green

# 93
  • София
Я, Сарк!
Саркоооооооо  kiss

# 94
  • Ænima/Albuquerque
Я, Аттиhahaha

# 95
  • София
МУХА!

# 96
  • гр. София
Свечинко, бързо да оздравяваш. Идея си нямаш колко ти съчувствам - нали и аз съм така, но мен ме прихвана от Оц. Вече съм по-добре, но носът ми е като канелка на буре с вино (ех, що не течеше вино от него!), а сутринта като се събудих имах чувството, че цяла нощ съм преглъщала кабърчета  ooooh!
Прозорци още не съм мила, ама като гледам как масово тая твърде омразна за мен дейност води до разболяване си мисля да поотложа до.... август  Mr. Green

СаркииииHug Hug Hug Баш ми е драго да те видя!  Grinning

Най-масовият жаргон, който съм чувала от младежта, е "бъгнах" или "сбъгясах". Второто го чух като "баси сбъгясания тролей"  Laughing

# 97
Майко мила. Начи саднах е обратното на усмихнах го! Божкей!  hahaha

Саркът, кво прайш тука, мъ?  Mr. Green

# 98
  • Ænima/Albuquerque
И аз не знам.  hahaha

# 99
  • гр. София
Пуцинка, за да е максимално правилно следва да е "смайлна ме"  Laughing

# 100
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Живи да сте! Въпреки тъпата болка отпред между рогата живнах покрай забавните ви коментари Joy Joy
"Саднах" не го знаех, нямаше и да включа, ако не бяхте обяснили. Туй горе-доле. Ама "садфейснах" как им се обръща езикът да го изговорят...

Розе,
Скрит текст:
за хремата действам по изпитана схема - взимаш една банка физиологичен разтвор и изпразваш във всяка ноздра по една спринцовка над мивката.  Три-четири пъти така и можеш да си дишаш, без да напояваш носни кърпички.

Сарко, ти барем си ги измила всичките, пък аз успях само в хола. Обаче са 5, от които един троен.
То добре, че почнах оттам, а обикновено почвам от спалните и завършвам с хола. Сега другите мое да си ги мия и по-нататък, нали ще си ядем агнето на чисти прозорци...

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 19:52 от svetal4o27

# 101
  • n/a
О! Сарко! Не мога да повярвам и премного се радвам
да ни наобиколиш, пък било то и от скука  Mr. Green

Пропуснах това садване, но от ЛоДж само в непобъл-
гарен вариант съм го чувала. О'мъ'гъ също се е случ-
вало.

# 102
Саркииии!  Hug Hug Ужасно липсваше тук!

Свече, оправяй се бързо! Съчувств, съчувств, обгуш. И на тебе ли трябва специално да предписвам забрана за домакинска работа? На Атти преди време изписах.  Mr. Green Ами че превентирайте се, милимоинки.

Пуце, да, как можах да забравя токаджиите. И интернетаджиите, най-вече те. Без пералня по мога, като се замисля.  Mr. Green

# 103
  • Ænima/Albuquerque

Направих гуакамоле, приготвих Доритоса, сипах бира и ви чакам.

# 104
Супер си направила, обаче аз излизам.  Sad Ако довечера разпивате виртуално към 10-11, заделете ми няколко хапки гуакамоле.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт