Съпруги на военнослужещи - 11

• 55 749
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
beki81, вече написах за механата, тя си е към базата. Ако хората са малко, изхранването е в механата и може да си стоите и до 1часа там. По принцип не правят проблем.
Шаха го изкарват като се постопли малко, есента също ходихме и си беше там.
Колелета отдавна няма, още от както затвориха базата. Тогава са ги изпратили към Боровец и повече не са ги върнали.

# 301
  • Ямбол
Аз по едно време много се бях навила за Рибарица , но сега като ви слушам май няма да идем. Ще си останем с почивката на морето. Иначе на Хармония си е страхотно, много ми харесва а и в хотела всичко си работи и басейна, и фитнес и боулинг и тенис на маса.....а условията по стаите са идеални. Ние бяхме в стая 2+1 а то се оказа направо апартамент. Просто идеално. На морето съм била на фрегата и на Флагман и на двете места е много хубаво. На Сарафово също не е лошо и тази година се каним пак там да идем.

# 302
Здравейте момичета, Христос Воскресе и от мен!
Ние си бяхме по родните места по празниците, беше много весело. Събирахме се всички роднини, месихме козунаци (станаха страхотни) Simple Smile Децата бяха постоянно навън, времето беше супер.
Приятна и спокойна седмица!

# 303
  • Ямбол
Хей къде се изгубихте всички?  Thinking
Или сте много изморени от празника или се губите днес на тръстиката?
Аз бачкам с особено отвращение, че едно хубаво време е тук и как ми се иска да съм някъде на зелено... Praynig

# 304
Здравейте, може ли да ми кажете от кога стартира свободната продажба на карти за летния сезон?

# 305
  • Разпиляна във въображението
Здравейте. Аз най-накрая съм сама само с малкия и се възползвам от възможността да разчистя играчките на каките и да изхвърля счупеното. Усещам, че след още малко време и трябва да оправям къщата, т.е. пролетното почистване. Иначе се възползваме от хубавото време и сме навън. Посетихме Трявна. За съжаление откъм Плевен почти нищо интересно няма наблизо Crossing Arms

# 306
Здравейте, може ли да ми кажете кога стартира свободната продажба на карти за летния сезон?

Вероятно най-рано 11.05. Но аз лично се съмнявам да стане и тогава . Има много празници. Преди да стартира продажбата на сайта на агенцията ще качат свободните карти и кога започва .

# 307
А какво  стана  с картите, още ли не са разпратени по поделенията?

# 308
Ами при нас още няма поне не съм чула а и аз чакам..... newsm78

# 309
При нас още ги няма. Срока за плащане е 30,04.

# 310
Това е много  тъпо...средата  на месеца  карти няма...но иначе  срока  за плащане си е същия.

# 311
Утре след 11 ч. мога да дам някакво инфо за картите. Бяха категорични ,че на 14.04 няма да ги доставят.
 Аз не вярвам някой да хукне да плаща ,ако днес му беше дошла картата при положение, че има още две седмици. Знае се срока ,знае се сумата ,чака се само номера на стаята Grinning...
 Ние винаги плащаме на 29-ти ,защото все пак 30 -ти си е риск.

# 312
Здравейте момичета Simple Smile
След дългия ден се докопах и аз до компютъра.
Искам да се похваля - правихме изследвания (кръвна картина и урина) на малкия, заради вдигането на Т и резултатите са добри. Отдъхнах си... щастлива съм. Остава да я отдадем на никненето на зъбките .
Последните дни времето е страхотно, като изключим силния вятър вчера. Днес прекарахме почти целия ден навън. Прибрахме се само за следобедния сън. Как ми липсваше топлинката и зеленината. Дръвчетата цъфнаха най-накрая...
От мен толкова, отивам да се гушкам при моите мъже, емоциите от деня ме измориха.... Хубава вечер и лека нощ  Hug Heart Eyes

# 313
  • на правилното място, в точното време
И вечерна проверка вече няма  Thinking Явно хубавото време изкара много хора навън. Аз минавам пак да ви завия, все пак нощите са хладни, да не вземе някой да настине. При нас всичко е на пълни обороти, време за нищо нямам  ooooh! До средата на май се очертава същото темпо. Отивам да се мятам в леглото, че утре пак дълъг ден се очертава.

# 314
  • Ямбол
Добро утро момичета!
Моят мъж вчера беше дежурен и са му казали че днес картите ще са в поделението защото някой щял да ги вземе от София направо(имало някой там в командировка) , така че не се притеснявайте, ще дойдат, приготвяйте паричките.
Иначе времето и тук е страхотно, но за жалост съм на работа и след 17ч (тогава свършвам) не остава много време да му се радвам....Иначе мина Великден и сега какво следва? Налегнала ме е някаква апатия, не знам защо.Хем ми се иска нещо яко да ми се случи или да ми предстои но уви, освен сега да чакам лятната отпуска Simple Smile , която е чак края на юли  ooooh!
Айде спорен ден от мен, ще ви наглеждам и без това по цял ден съм на компа   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт